27 / 04 / 2024

Taner Kınış iletişim

Taner Kınış iletişim

Taner Kınış Mimarlık İnşaat Ve Danışmanlık Limited Şirketi Maltepe’de 10 bin TL sermaye bedeli İle Taner         Kınış tarafından kuruldu.

Dünyaca ünlü banka: ‘Faiz artışı kadar Merkez Bankası’nın iletişim dili de önemli’

Almanya merkezli dünyaca ünlü Deutsche Bank, Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası’na yönelik bir rapor yayımladı. Deutsche Bank, faiz artışı kadar Merkez Bankası’nın iletişim dilinin de önemli olduğunu vurguladı.

Taner Kınış Mimarlık İnşaat Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Taner Kınış Mimarlık İnşaat Ve Danışmanlık Limited Şirketi Maltepe’de 10 bin TL sermaye bedeli İle Taner         Kınış tarafından kuruldu.

Vesta Global'in iletişim danışmanlığını Event-Farm yapacak!

Yurtdışı emlak yatırımı konusunda yeni nesil gayrimenkul danışmanlık hizmeti veren, yüzde 100 Türk şirketi Vesta Global'in stratejik iletişim danışmanlığını Event-Farm yapacak...

Nidapark Küçükyalı iletişim!

Nidapark Küçükyalı iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. 68 bin 785 metrekare arsa alanında hayata geçirilen proje Tahincioğlu Gayrimenkul imzasını taşıyor.

Bizim Mahalle Küçükçekmece iletişim!

Bizim Mahalle Küçükçekmece iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. Bizim Mahalle Evleri'nde ilk iki etabın yapım ihalesi Eylül'de gerçekleştiriliyor...

Avenue İstanbul Büyükçekmece iletişim!

Avenue İstanbul Büyükçekmece iletişim ve adres bilgileri haberimizde yer alıyor. Avenue İstanbul projesi 2019 yılında teslim ediliyor...

Greenox’un PR ajansı Olmadık İletişim Ajansı oldu!

Aycan-Feres İş Ortaklığı tarafından inşa edilen yeşil bina projesi Greenox’un iletişim çalışmalarını Olmadık İletişim Ajansı yapacak.

Halk GYO'nun PR ajansı Grup 7 İletişim oldu!

Gayrimenkul sektörünün önde gelen markalarından Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın iletişim danışmanlığını Grup 7 İletişim yürütecek.

Adana'da Mimarlık ve İletişim semineri düzenlendi!

TMMOB Mimarlar Odası Adana Şubesi, Adana'da Mimarlık ve iletişim semineri düzenledi. Mimar Ozan Tüzün, açılış konuşmasını yaparak iletişimin her alanda önemli olduğuna dikkat çekti.

Taksim 360 Çalık Gayrimenkul iletişim!

Taksim 360 Çalık Gayrimenkul iletişim ve adres bilgileri haberimizde yer alıyor. Taksim 360 projesinde fiyatlar 432 bin dolardan başlıyor...

Ziverbey 34 Kadıköy iletişim!

Ziverbey 34 Kadıköy iletişim ve adres bilgisi haberimizde yer alıyor. Ziverbey 34 Kadıköy projesinde teslimler önümüzdeki ay gerçekleştiriliyor...

Yasemin Sener'le Mimarlık ve İletişim söyleşisi 5 Ocak'ta!

Kayıtsız Söyleşi Serisi, 2016-2017 döneminin dördüncü ve güz döneminin son söyleşisini Yasemin Sener ve pRchitect ile “Mimarlık ve İletişim” üzerine yapıyor. Kayıtsız Söyleşi, 5 Ocak Perşembe günü saat 14:00’te Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Bademlik Kampüsü’nde!

Okkalar İnşaat'ın PR ajansı Feveran İletişim oldu!

İnşaat sektöründe 40 yıllık tecrübesiyle Okkalar İnşaat ve İklimlendirme sektörünün gelişmesi için faaliyet gösteren ve sektör temsilcilerini buluşturan İklimlendirme Soğutma Klima İmalatçıları Derneği (İSKİD), 360 derece entegre iletişim hizmeti için Feveran İletişim’i tercih etti.

Taner Kınış iletişim Haberi

Taner Kınış iletişim

Taner Kınış Mimarlık İnşaat Ve Danışmanlık Limited Şirketi Maltepe’de 10 bin TL sermaye bedeli İle Taner         Kınış tarafından kuruldu.

Taner Kınış Mimarlık İnşaat Ve Danışmanlık Limited Şirketi konusu:

Şirketin amaç ve konusu başlıca şunlardır; MİMARLIK VE DANIŞMANLIK 1-Şirket her türlü mimari plan proje çizimini ve taahhüdünü yapmak. Bunları uygulamaya koymak, fenni mesullük almak proje yöneticiliği ve ilgili resmi kurumlardan her türlü inşaat ve iskan ruhsat işlemleri yapmak. Çizmiş olduğu projeler üzerinde tadilat yapmak ve uygulamak. 2- Üç boyutlu modelleme çizimi yapmak, peyzaj projesi ve uygulaması yapmak, dekorasyon yapmak, tadilat, röleve restorasyon ve onarım yapmak. Açılan yurt içi ve yurt dışı proje yarışmalarına katılmak. Yurt içinden ve yurt dışından almış olduğu plan projelerin çizimi ve uygulamasını yapmak veya başka bir firma...