03 / 05 / 2024

Tanrıverdi Holding otel

Tanrıverdi Holding otel

Deniz altında 7 katlı otel, dünyada ilk kez İstanbul'da yapılacak. Tanrıverdi Holding tarafından yapılacak denizaltı oteline 100 milyon dolar bütçe ayrıldı. Proje, 2010 yılında tamamlanacak

Cengiz Holding Bodrum projesinin inşaatı başladı! 100 villa ve otel geliyor!

Cengiz Holding'in Bodrum'da hayata geçireceği yeni projesinin inşaatı başladı. 678 bin metrekarelik arazi üzerinde hayata geçirilecek olan projede 100 villa ve Bulgari'nin işleteceği bir otel yer alacak.

Vaat Holding otel zincirine iki yeni halka daha ekliyor!

Sanayi, gıda, inşaat ve turizm sektörlerindeki faaliyetleri ile dikkat çeken Vaat Holding otel zincirine iki yeni halka daha ekliyor.

World Point Çorlu Turizm Otelcilik Anonim Şirketi kuruldu!

World Point Çorlu Turizm Otelcilik Anonim Şirketi Bakırköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Bayram Tanrıverdi ve Vahit Tanrıverdi ortaklığında kuruldu.

Zoe Group Yapı Limited Şirketi kuruldu!

Zoe Group Yapı Limited Şirketi Eyüpsultan'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Murat Tanrıverdi tarafından kuruldu.

Rit Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Rit Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 134 milyon 28 bin 949,37 TL sermaye bedeli ile Recep Tanrıverdi, İbrahim Tanrıverdi ve Ayşe Tanrıverdi ortaklığında kuruldu.

Eta Kafkaz Turizm İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eta Kafkaz Turizm İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Barış Tanrıverdi tarafından kuruldu.

Your Aırport Otel Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Your Aırport Otel Turizm Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy'de İbrahim Tanrıverdi, İsmail Tanrıverdi ve Murat Kızılboğa ortaklığında kuruldu.

Ergin Kaya, yeniden Halk GYO Yönetim Kurulu Başkanı oldu! 

Halk GYO tarafından gerçekleştirilen olağan genel kurul toplantısı kapsamında Ergin Kaya'nın yönetim Kurulu Başkanı, Mehmet Tanrıverdi'nin Yönetim Kurulu Başkan Vekili olmasına karar verildi.

Artı Bir Yapı Tasarım Ve Otomotiv Limited Şirketi kuruldu!

Artı Bir Yapı Tasarım Ve Otomotiv Limited Şirketi Şişli'de Kısmet Tanrıverdi tarafından kuruldu.

Akfen Holding'ten Uludağ'a yeni otel! Akfen Club geliyor!

Akfen Holding Uludağ'a 40 odalı yeni butik otel inşa edecek. Akfen Holding'in sahibi Hamdi Akın projeye dair bilgiler verdi.

Global Yatırım Holding'in Karaköy'deki binası otel oluyor!

Yük taşımacılığı sektöründen çıkma kararı alan Global Yatırım Holding Başkanı Mehmet Kutman, Karaköy'deki holding binasının otel yapılacağını belirterek, yatırımla ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Uca İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Uca İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Güngören’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Abidin Tanrıverdi  ve Caner Tanrıverdi tarafından kuruldu.

Tanrıverdi 1905 İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tanrıverdi 1905 İnşaat Ticaret Limited Şirketi Güngören’de  1 milyon TL sermaye bedeli ile Aslan Alçiçek tarafından kuruldu.

Tanrıverdi Holding otel Haberi

Tanrıverdi Holding otel

2010 Avrupa Kültür Başkenti seçilen İstanbul, yeni turizm projeleriyle dünya turizminin de başkenti olmaya aday. Dünyada ilk kez deniz altında 7 katlı otelin İstanbul'da yapılacak olması, İstanbul'u kültürel değerleri yanında turizm açısından da iddialı bir konuma taşıyor. Tanrıverdi Holding'in Beşiktaş'ta 100 milyon dolar bütçeyle yapacağı otel, 2010'da tamamlayacak. Tanrıverdi Holding Yönetim Kurulu Başkanı Recep Tanrıverdi otelin 7 yıldızlı olacağını söyleyerek, "Anıtlar kurulu başta olmak üzere bütün ilgili yerlerden izin aldık ve Beşiktaş'taki Deniz Müzesi ile Dolmabahçe Sarayı arasındaki eski tütün binasını yıktık. Dünyadada ilk defa denizin altına 7 kat ineceğiz" dedi.

TÜTÜN DEPOSUNUN YERİNE

Otel yapılacak yerde, 1930'lu...