10 / 05 / 2024

Tanrıverdi Kentsel Dönüşüm

Tanrıverdi Kentsel Dönüşüm

Tanrıverdi Kentsel Dönüşüm İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Sunay Tanrıverdi ortaklığında kuruldu.

Kentsel dönüşüm davasında emsal karar!

İzmir'de devam eden kentsel dönüşüm davasında yerel mahkeme emsal bir karar verdi. Kentsel dönüşüm kapsamında yaşadığı apartman yıkılan ve kendisine iki yerine bir daire verilen Bilgin Çınarlıel, açtığı davayı kazandı.

Mustafa Bozbey: Kentsel dönüşüm bölgeye zarar verdi!

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, kentsel dönüşüm projelerinin bölgeye zarar verdiğini söyledi.

İsmail Hakkı Edebali kentsel dönüşüm hakkında bilgi verdi!

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, Mevlana-Ulus mahalle sakinlerine kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Gaziosmanpaşa'da kentsel dönüşüm hızlandı!

Gaziosmanpaşa Belediyesi kentsel dönüşüm çalışmalarına hız verdi. Kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında 120 daireli 5 ayrı bina yıkıldı.

Tanrıverdi Geri Dönüşüm Emlak Konut İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tanrıverdi Geri Dönüşüm Emlak Konut İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Vahit Tanrıverdi, Ömür Dikme ve Cenk Altan ortaklığında kuruldu.

Hatay Reyhanlı'da kentsel dönüşüm planı yapıldı!

Reyhanlı Belediye Başkanı Hüseyin Şanverdi, Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Üyeleri ile kentsel dönüşüm çalışmalarını konuştu. Şanverdi, Küçük Sanayi Sitesi inşaatının son durumu hakkında bilgi verdi.

Mersin'de imar ve kentsel dönüşüm çalışmaları hızlandı!

Mersin Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamaya göre, İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı, plan altlıkları ve ürettiği imar haritaları ile kentsel dönüşüm çalışmalarına hız verdi.

Mersin Yenişehir'deki kentsel dönüşüm sınırları belirlendi!

Mersin Büyükşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı, plan altlıkları ve ürettiği imar haritaları ile kentsel dönüşüm çalışmalarına hız verdi.

Mustafa Dündar: Örnek kentsel dönüşüm yapıyoruz!

Soğanlı Kentsel Dönüşüm Projesi için 140 milyon TL'lik kamulaştırma yaptıklarını dile getiren Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar projede bin 769 konut ve 202 ticari alanın bulunacağının da bilgisini verdi.

Askeri arazilerde kentsel dönüşüm meclis gündeminde!

Milli Savunma Bakanı Fikri Işık’ın, “Askeri arazileri kentsel dönüşüm için veririz.” açıklamasına yönelik Cumhuriyet Halk Partisi Manisa Milletvekili Tur Yıldız Biçer, Bakan Işık’ın cevaplaması istemiyle soru önergesi verdi.

Antakya'da kentsel dönüşüm son aşamada!

Antakya Belediyesi’nce Emek ve Aksaray Mahallesi’ne yönelik yapılan Kentsel Dönüşüm hizmeti kapsamında Bilgilendirme Ofisi’ne ziyarette bulunan Başkan Kimyeci şu görüşlere yer verdi;

Tanrıverdi Kentsel Dönüşüm İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Tanrıverdi Kentsel Dönüşüm İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Sunay Tanrıverdi ortaklığında kuruldu.

Manisa Yunusemre'de kentsel dönüşüm binası tartışma yarattı!

Yunusemre Belediyesi'nin Ekim ayı Meclis Toplantısı'nın 3. oturumunda MHP Grubu'nun Kentsel Dönüşüm Danışma Binası'yla ilgili bilgi almak için verdiği önergede tartışmalar yaşandı.

Tanrıverdi Kentsel Dönüşüm Haberi

Tanrıverdi Kentsel Dönüşüm


Tanrıverdi Kentsel Dönüşüm İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Sunay Tanrıverdi ortaklığında kuruldu. 


Tanrıverdi Kentsel Dönüşüm İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; 1.) Konut, işyeri, han,çarşı,okul,hastane,otel ve turistik tesisler,sulama,kuyu ve kanalizasyon,köprü,fabrika binaları yapımı gibi her türlü inşaat,montaj ve tesisat işlerini yapmak,yaptırtmak.Kat karşılığı akitler düzenlemek,buna karşılık arsalar,araziler, kiralamak, kiraya vermek,almak ve satmak. Her türlü bina,arazi,arsa alım satımı yapmak ,kiraya vermek,kiralamak,inşaat tesisat montaj işleriyle ilgili resmi ve özel kuruluşlara ait ihalelere girmek. Her türlü inşaat,plan,proje,taahhüt ve onarım işlerini yapmak,her türlü inşaat malzemelerini toptan ve perakende alım,satımını,ithalatını ve ihracatını yapmak. 2.)Kum,çimento,tuğla,kiremit,kereste,tomruk,demir,mermer,fay ans,seramik,cam ve benzeri inşaat malzemeleri,alüminyum,saç, çelik saç,hurda demir,magnezit,kobalt,kurşun,kalay, bakır,krom ve benzeri madenleri ve bunların cevheri veya işlenmiş alaşımlarının toptan ve perakende alım...