28 / 07 / 2024

Tansel Korkmaz mimarlık

Tansel Korkmaz mimarlık

İstanbul Bilgi Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Öğretim Üyesi Mimar Doç. Dr. Tansel Korkmaz kimdir? Tansel Korkmaz, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Mimar Tansel Korkmaz'ın biyografisi...

3a Yaşam Alanları İnşaat Ve Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

3a Yaşam Alanları İnşaat Ve Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Abbas Korkmaz, Ahmet Şahin ve Enes Abdullah Uçar ortaklığında kuruldu.

Canka Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Canka Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kartal'da Abdulkadir Korkmaz ve Abdullah Arıcan ortaklığında kuruldu.

A2 Çelik Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

A2 Çelik Mimarlık Limited Şirketi Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Koray Korkmaz ve Metin Şişmanoğlu ortaklığında kuruldu.

Bilal Korkmaz Mimarlık İnşaat Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Bilal Korkmaz Mimarlık İnşaat Taahhüt Limited Şirketi Beylikdüzü’nde  500  bin TL sermaye bedeli  ile Bilal Korkmaz tarafından kuruldu.

Sual Mimarlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sual Mimarlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hazal Korkmaz tarafından kuruldu.

Optimal Akustik Mimarlık Ses İzolasyon İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Optimal Akustik Mimarlık Ses İzolasyon İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Korkmaz tarafından kuruldu. 

Axa Acoustık Mimarlık Tasarım İzolasyon Ürünleri İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Axa Acoustık Mimarlık Tasarım İzolasyon Ürünleri İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Yücel Korkmaz tarafından kuruldu.

Riva Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Riva Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi  bugün 20 bin TL sernaye bedeli ile Tuzla’da Fatih Korkmaz, Aykut Keskin ve Seyit Serin ortaklığında kuruldu.

Köroğlu Mimarlık Mühendislik İnşaat Emlak Yapı Malzemeleri Taahhhüt Sanayi ve Ticaret LTD. ŞTİ kuruldu!

Köroğlu Mimarlık Mühendislik İnşaat Emlak Yapı Malzemeleri Taahhhüt Sanayi ve Ticaret LTD. ŞTİ 180 bin TL sermaye ile bugün Tayfun Köroğlu, Ufuk Çağlar ve Faruk Korkmaz ortaklığında kuruldu. 

Uranüs Mimarlık ve İnşaat Taahhüt Anonim Şirketi kuruldu!

Uranüs Mimarlık ve İnşaat Taahhüt Anonim Şirketi Yaşar Korkmaz ve Bahtiyar Buyuran tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Korkmaz Mimarlık İnşaat Taahhüt Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Korkmaz Mimarlık İnşaat Taahhüt Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sezer Kokrmaz ve Zafer Korkmaz ortaklığında 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

3A Bina Tasarım Mimarlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

3A Bina Tasarım Mimarlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Adnan Korkmaz, Avni Yıldız, Ali Demir ortaklığıyla 1 milyon TL sermaye ile 4 Ocak'ta Şişli, Fulya Mahallesi, Ortaklar Caddesi, Galipbey Sokak'ta kuruldu.

Life İnşaat Yapı Mimarlık ve Mühendislik Proje Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Life İnşaat Yapı Mimarlık ve Mühendislik Proje Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi, Şiyar Selim Çakır, Cafer Açıkça, Erdoğan Korkmaz ortaklığıyla 200 bin TL sermaye ile 24 Kasım'da Kağıthane'de kuruldu.

Tansel Korkmaz mimarlık Haberi

Tansel Korkmaz mimarlık

Tansel Korkmaz kimdir?

Tansel Korkmaz,  1963 yılında Ankara’da doğdu. Tansel Korkmaz, orta öğrenimini 1981’de Ankara Tevfik Fikret Lisesi’nde tamamladı. Aynı yıl ODTÜ Mimarlık Bölümü’ne giren Korkmaz, 1986 yılında lisans eğitimini, 1989 yılında “Urban Architecture as an Architecture of Urban Public Realm” başlıklı teziyle yüksek lisansını ve 1998 yılında da “On the (Re)construction of the Modern(s) Within the Historiography of Architecture” başlıklı teziyle doktorasını tamamladı.


1987 ve 1993 yılları arasında ODTÜ Mimarlık Tarihi Bölümü’nde araştırma görevlisi, 1993 ve 2001 yılları arasında da öğretim görevlisi olarak çalışan ve burada “Çağdaş Mimarlık Üzerine Seminer” ile “Mimarlık ve Sanat Tarihi 3” isimli dersleri veren Korkmaz, halen görevde bulunduğu İstanbul Bilgi Üniversitesi İletişim Fakültesi’ne 2001 yılında yarı zamanlı öğretim görevlisi olarak başladı ve 2006 yılında Doçentlik...