08 / 05 / 2024

tansu dengiz

tansu dengiz

Metropol Teknik Proje Yönetimi İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, 21 Mart 2016 tarihinde, 300 bin TL sermaye ile İstanbul Bahçelievler'de Tansu Dengiz tarafından kuruldu.

İBB, Çiller'in arazisi için yapılan plan değişikliğini iptal ettirdi!

Tansu Çiller’e ait Kilyos’taki denize sıfır arazi için getirilen ve yapılaşmayı üç kat artıran imar kararlarına yargı ‘dur’ dedi. İstanbul 14. İdare Mahkemesi, Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığını dava eden İBB’yi haklı buldu ve plan değişikliği iptal edildi.

Mineral Beton Ve Yapı Kimyasalları Limited Şirketi kuruldu!

Mineral Beton Ve Yapı Kimyasalları Limited Şirketi bugün Beykoz'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Ebru Dengiz Özcan tarafından kuruldu.

Mustafa Tansu Uslu kimdir? Alarko Şirketler Topluluğu’na ne zaman katıldı?

Mustafa Tansu Uslu kaç yılında ve nerede dünyaya geldi? Hangi üniversitede eğitim aldı? İş hayatına ne zaman başladı? Alarko Şirketler Topluluğu’na ne zaman katıldı? İşte Mustafa Tansu Uslu ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Aydın Dengiz Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aydın Dengiz Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Aydın Dengiz tarafından kuruldu.

Bodrum'da bayram tatili 750 TL'den başlıyor, 10 bin Euro'ya kadar yükseliyor! Tatile çıkacaklar aman buna dikkat! 

Muğla’nın dünyaca ünlü turistik ilçesi Bodrum’da Kurban Bayramı öncesinde tatil hareketliliği arttı. Kent genelinde yüzde 70 doluluk oranı hedeflediklerine dikkat çeken Bodrum Otelciler Derneği Başkanı Ömer Faruk Dengiz, fiyatların 750 TL ile 10 bin Euro arasında olduğunu söyledi.

Tansu Grup İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tansu Grup İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 850 bin TL sermaye bedeli ile Tansu Haşlar tarafından kuruldu.

Ateşler Taahhüt İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ateşler Taahhüt İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Kaan Tansu Ateş ve Ümmügülsüm Ateş ortaklığında kuruldu. 

Akgün Kardeşler Hafriyat Nakliyat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akgün Kardeşler Hafriyat Nakliyat Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Tansu Erdoğan tarafından kuruldu.

Koçak Mimarlık İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Koçak Mimarlık İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de Mustafa Avcı ve Tansu Salih Edgüer ortaklığında kuruldu.

Etit Mimarlık Tasarım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Etit Mimarlık Tasarım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da Şenel Öztürk, Tansu Öztürk ve Tayfun Öztürk ortaklığında kuruldu.

Mtz34 Group İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mtz34 Group İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sarıyer'de Murtaza Dengiz tarafından kuruldu.

Çiller ailesinin 30 dönümlük arazisinin imar değişikliği iptal edildi!

Eski başbakanlardan Tansu Çiller'in oğlu Berk Uçuran Çiller'in yönetiminde olduğu Marsan Marmara Holding A.Ş.'ye ait Sarıyer Kilyos'taki yaklaşık 30 bin metrekarelik arazinin imarı Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından 21 Mayıs 2020’de değiştirilmişti.

Mustafa Tansu kimdir?

İhlas Gayrimenkul Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi ve Kurumsal Yönetim Komitesi Başkanı Mustafa Tansu kimdir? Mustafa Tansu daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Mustafa Tansu'nun biyografisi...

tansu dengiz Haberi

tansu dengiz


Metropol Teknik Proje Yönetimi İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, 21 Mart 2016 tarihinde, 300 bin TL sermaye ile İstanbul Bahçelievler'de Tansu Dengiz tarafından kuruldu. 


İş konusu;


1-Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2-Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. 3-Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı zarf, açık arttırma, eksiltme, teklif alma ve pazarlık...