02 / 05 / 2024

tanyer inşaat mavi su evleri

tanyer inşaat mavi su evleri

Mavi Su Evleri 'nde fiyatlar 400 bin TL 'den başlıyor, 4 oda 1 salon konut tiplerinin yer aldığı projede son dairelerin satış süreci devam ediyor...

Mavi Su Evleri Narlıdere 'de son 4 konut: 355 bin liraya 3+1!

Mavi Su Evleri İzmir 'de son 4 konutun satışı devam ediyor, 3+1 dairelerin bulunduğu projede güncel fiyatlar 355 bin liradan başlıyor

Mavi Su Evleri İzmir'de son konutlar: 335 bin liraya!

İzmir Mavi Su Evleri'nde son konutların satışları devam ediyor, proje kapsamında fiyatlar 335 bin liradan başlıyor

Mavi Su Evleri'nde son 8 konut! 375 bin liraya 3+1!

Narlıdere Mavi Su Evleri'nde fiyatlar güncellendi...Projede 3 oda 1 salon dairelerin fiyatları 300 bin liradan başlıyor 375 bin liraya kadar yükseliyor

İnşaat sektörünün yeni buluşma noktası Workindo! 

Workindocom, inşaat sektöründe çalışanlar ve firmaların ihtiyaç duyduğu bütün hizmetleri tek bir platformda topladı. Workindo CEO’su Erhan Kocabaş, projeye ilişkin, "Mavi yakalıları ve firmaları buluşturan Workindo ile iş bulmak da işçi bulmak da çok kolay" dedi...

KKTC’de turizm bölgesine huzurevi inşaatı!

KKTC’nin Lapta ilçesinde mavi bölge olarak bilinen turizm bölgesinde huzurevi inşaatına başlanılıyor. Otellerin olduğu arazi üzerinde yapılacak huzurevi tartışmalara konu oldu. 

Cengiz İnşaat Mavişehir projesi yeni yılda tanıtılacak!

366 konut ve 33 adet ticari ünitenin yer alan Cengiz İnşaat Mavişehir projesinde 1+1’den 5+2’ye kadar değişen bağımsız üniteler sunuluyor. Cengiz İnşaat Mavişehir projesi yeni yılda tanıtılacak.

Sinop Havalimanı terminal binası inşaatında sona gelindi!

AK Parti Sinop Milletvekili Nazım Maviş, Sinop Havalimanı'nda yapımı devam eden yeni terminal binası inşaatında sona gelindiğini bildirdi.

Münir Tanyer: Ekonominin lokomotifi inşaat sektörü!

Tanyer İnşaat Yönetim Kurulu Münir Tanyer, 2017 yılına dair görüşlerini belirtti. Tanyer, ''Ekonominin lokomotifi inşaat sektörü olacak'' dedi.

Bilal Doğan: Mavişehir Opera Salonu inşaatı bizi kaygılandırıyor!

İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkan Vekili Bilal Doğan, 16 Aralık'ta ihalesi yapılacak olan Karşıyaka Mavişehir'deki Opera Salonu inşaatı ile ilgili kaygılı olduklarını söyledi.

Mavi Kent 4. Etap'ta inşaat devam ediyor!

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu dar gelirli aileler için yapılan ve kura ile hak sahiplerine dağıtılan Mavi Kent 4. Etap konut inşaatı çalışmalarını yerinde inceledi.

İnşaat sektöründeki gelişmeler umut verici!

Tanyer İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Münir Tanyer, inşaat sektöründeki gelişmelerin umut verici olduğunu belirterek, sektörün genel durumu hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

Tanyer İnşaat'tan yüzde 0.80'den başlayan faiz kampanyası!

TANYER İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Münir Tanyer, inşaat sektöründeki gelişmelerin umut verici olduğunu belirterek, Asma Bahçeler ve BulutOrman Evleri'nde Eylül ayı sonuna kadar 0.80'den başlayan faiz oranlarıyla kredi kampanyası düzenleyecekleri müjdesini verdi.

Tanyer İnşaat BulutOrman Evleri 3 yılda tamamlanacak!

Tanyer İnşaat’ın Narlıdere’deki projesi BulutOrman Evleri mimarisiyle yatırımcılar tarafından büyük ilgi görüyor. 25 milyon TL'lik yatırımla hayata geçirilen BulutOrman Evleri 3 yılda tamamlanacak.

Tanyer İnşaat'ın yeni gözdesi Narlıdere!

Tanyer İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Münir Tanyer, ilçenin yeni yatırımlarla birlikte daha da değer kazanacağım belirtti. Körfez geçişinin, otoyolla entegre olmasıyla birlikte ulaşımda yaşanacak gelişimin Narlıdere'ye ilgiyi artıracağını söyledi.

Tanyer İnşaat'tan TEV'e sponsor oldu!

TANYER İnşaat, Türk Eğitim Vakfı'nın 31 Mayıs Salı günü eğitime destek amacıyla düzenleyeceği konsere sponsor oldu. Düzenlenecek konserde All Stars Jazz Band ve TEV Eğitime Destek Korosu ile ömürlük şarkılar seslendirilecek.

Tanyer İnşaat, Bulut Orman Evleri'ni hayata geçiriyor!

Mavisu Evleri ve Asma Bahçeler'le konut anlayışına farklı bir boyut getiren Tanyer İnşaat, 25 milyon liraya malolacak yeni projeyle doğayla iç içe yaşam sunuyor.

tanyer inşaat mavi su evleri Haberi

tanyer inşaat mavi su evleri


Mavi Su Evleri İzmir Narlıdere 'de inşa ediliyor. 14 dönüm alan üzerine yayılan projede son 5 konutun satışı devam ediyor.


Tanyer İnşaat imzası ile 10 katlı 9 blok halinde yükselen Mavi Su Konutları 'nda 3 oda 1 salon daireler yer alıyor.


174 konutun yer aldığı Mavi Su Evleri 'nde anahtar teslimler hemen gerçekleşiyor. Proje kapsamındaki konutlar 151 metrekare ile 166 metrekare arasında değişen alanlara sahip.





Mavi Su Evleri 'nde fiyatlar 400 bin liradan başlıyor, 420 bin liraya kadar yükseliyor. Projeden banka kredisi imkanı ile konut sahibi olmak mümkün.


Narlıdere Mavi Su Evleri 'nde; sauna, fitness salonu, yarı olimpik yüzme havuzu, spor merkezi, otopark, bina yalıtımı mevcut.



Telefon: (232) 238 38 91

Web adresi: www.tanyer.com.tr

Ceren...