29 / 04 / 2024

tapu hattı numarası kaç

tapu hattı numarası kaç

Tapu randevu alma işlemi, internet üzerinden online bir şekilde yapılabiliyor. Alo tapu destek hattı ile de tapudan randevu alınabiliyor. Peki, Alo tapu destek hattı numarası kaç?

e-Devlet web tapu kaydı sorgulama nasıl yapılır? İşte birkaç tıklama ile anında ücretsiz ada parsel sorgulama sistemi...

Gayrimenkul sahipleri, tapu sorgulamalarını hızlı ve pratik bir şekilde öğrenebilmek için e-Devlet sistemi üzerinden T.C. numarasıyla işlem yapabiliyor. 

Riskli bina hattı telefon numarası!

1999 yılından önce inşa edilen binalarda oturan vatandaşlar binalarının riskli olup olmadığını öğrenmek istiyor. Peki riskli bina nasıl tespit ediliyor? İşte riskli bina hattı telefon numarası...

Tapu dolandırıcılığına 'kısa mesaj' ile önlem!

Tapu ve Kadastro Genel Müdürü Mehmet Zeki Adlı, "Vatandaşlarımız taşınmazları üzerinde başlatılan işlemlerden anında haberdar olmak için e-Devlette 'Tapu Telefon Bilgileri Beyan' kısmından cep telefonu numarasını kaydetmeli" dedi.

İnternet üzerinden tapu randevu nasıl alınır?

Tapu dairesinde taşınmaz tapu devir işlemleri için öncelikle randevu alınması gerekiyor. Tapu dairesindeki işlemler için Alo 181 hattından ya da internetten randevu alınabiliyor. Peki, internet üzerinden tapu randevu nasıl alınır?

Tapu Kadastro Alo 181 hattı yoğun ilgi görüyor!

2014 yılı Eylül ayından bu yana tapu ve kadastro konusunda vatandaş aramalarını karşılamaya başlayan Tapu Kadastro Çağrı Merkezi Alo 181 hattından nisan ayında 11 bin 940 kişi hizmet aldı.

Alo 181 Tapu randevuya büyük ilgi!

2014 yılı Eylül ayından bu yana Tapu ve Kadastro konusunda da vatandaş aramalarını karşılamaya başlayan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ve Tapu Kadastro Çağrı Merkezi Alo 181 hattından Nisan ayında 11 bin 940 kişi hizmet aldı.

Ada pafta parsel numarasından adres bulma işlemleri!

Bir taşınmaz malın tapu bilgileri kapsamında ada, pafta ve parsel numaraları yazıyor. Ada pafta parsel numarasından adres bulunabiliyor. Peki, bu numaralar ile adres nasıl bulunur? İşte ada pafta parsel numarasından adres bulma işlemleri..

Doğalgaz acil numarası kaç?

Mesken ve işyeri gibi binalarda olmazsa olmazlar arasında yer alan doğalgaz, ocak ve ısınma gibi ihtiyaçları gideriyor. Doğalgaz ile ilgili acil durumlarda "doğalgaz acil hattı" aranabiliyor. Peki, doğalgaz acil numarası kaç?

Tapu'da yeni dönem 2015'te başlıyor!

Tapu dairelerinde sıra numarası alınması ve ödemelerin bloke çekle gerçekleştirilmesiyle başlayan güvenli, otomasyona dayalı sistem değişikliği şimdi de ödemelerin yeni yılla beraber kredi kartından tahsil edilebilmesiyle devam edecek.

Tapu dairesindeki daire numarası ile proje numarasının tutmaması!

Apartman ve konut sitelerindeki daire numaraları ile tapu üzerinde yazan numaralar bazen birbirini tutmayabiliyor. Peki, tapu dairesindeki daire numarası ile proje numarasının tutmaması halinde ne yapılır?

Tapuda randevu dönemi büyük ilgi gördü!

Tapuda randevu dönemi büyük ilgi gördü. 'Alo Tapu Hattı' ile 'online randevu sistemini' hizmete alan Çevre ve Şehircilik Bakanlığının bu uygulamasına vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Tapuda randevu dönemi rahatlığı!

Tapuda randevu dönemi rahatlığı başladı. " Alo Tapu Hattı " ile "online randevu sistemini" hizmete alan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın bu uygulamasına vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Alo Tapu Hattı kullanımında artış yaşandı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın eylül ayında işleme aldığı ‘Alo Tapu Hattı’ ile ‘Online Randevu Sistemi’nin kullanımında artış var...

tapu hattı numarası kaç Haberi

tapu hattı numarası kaç

Alo tapu destek hattı numarası!

Tapu daireleri randevu sistemi ile çalışıyor. Bu nedenle tapu işlemlerinin gerçekleşebilmesi için tapu dairesine gitmeden önce randevu alınması gerekiyor. 


Randevu alma işlemi, internet üzerinden yapılabiliyor. Bunun için, "onlinerandevu. tkgm.gov.tr" adresine giriş yapılması gerekiyor.


Tapu randevusu seçilen tarihte, uygun bir saat aralığında, TC Kimlik ve Tapu Senet Bilgilerine göre müdürlük kontenjanına göre alınabiliyor.


TC Kimlik ve Tapu Senet bilgileri uyumu kontrol edilmekte ve eşleme durumunda randevu veriliyor. Bu eşleştirme T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü bilgisayar sistemi üzerinden yapılıyor. 


Alo tapu destek hattı ile de tapudan randevu alınabiliyor. Peki, Alo tapu destek hattı numarası kaç?


Alo tapu destek hattı numarası ALO 181'dir. Tapu çağrı merkezi vatandaşlara 7/24 hizmet veriyor.


Randevu alma işlemi sırasında Nüfus Cüzdanı ve Tapu Senedi...