09 / 05 / 2024

Tapu Sicil Müdür Yardımcılığı Sınavı torpil

Tapu Sicil Müdür Yardımcılığı Sınavı torpil

CHP Uşak Milletvekili Özkan Yalım, yazılı sınav sonucunda başarılı olan isimlerin sözlü sınavda başarısız kabul edilmesini ve gündeme gelen 'torpil' iddialarını TBMM'ye taşıdı.

1934 yılında tapu işleri için Ankara, İstanbul ve Bursa'ya tapu sicil müdürlükleri yapılmış!

1934 yılında Tapu Umum Müdürlüğü 934 bütçesi hazırlamaya başlamış. BU kapsamda  Ankara, İstanbul ve Bursa'ya Tapu Sicil Müdürlükleri yapılacakmış.

Mustafa Candan nereli? İş hayatına nerede başladı? Nerede genel müdür olarak çalışıyor?

Mustafa Candan kimdir? Ne zaman ve nerede doğdu? Hangi üniversiteden mezun oldu? Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğünde hangi pozisyonda çalıştı? Nerede genel müdür olarak görev yürütüyor? İşte Mustafa Candan ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Tapu işlemlerinde bir yaş sınırı var mıdır?

Tapu işlemleri ile uğraşan vatandaşlar, bu işleme dair pek çok soru sorar. Özellikle Tapu işlemlerinde bir yaş sınırı var mıdır? sorusu soruluyor. İşte haberin detayları!

Tapusu olan her arsanın imar durumu var mıdır?

Tapusu olan her arsanın imar durumu var mı sorusu arsası olan herkesin sorduğu sorulardan biridir. Peki tapu nedir? Tapusu olan her arsanın imar durumu var mıdır? İşte detaylar!

Ev alıp satacaklar dikkat! Tapu Genel Müdürlüğünden son dakika açıklaması geldi: Hiçbir geçerliliği yok!

Tapu ve Kadastro Genel Müdür Zeki Adlı'dan ev alıp satacak herkesi ilgilendiren son dakika açıklaması geldi. Adlı yaptığı açıklamada noterdeki sözleşmelerin geçerliliğinin olmadığını, satışların tapu müdürlüklerinde olması gerektiğini dile getirdi.

Cengiz Yıldırım Tapu ve Kadastro 2. Bölge Müdürü oldu!

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla bugünkü 31762 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan atama kararlarına göre, Cengiz Yıldırım, Tapu ve Kadastro 2. Bölge Müdürü oldu.

Tapu Sicil Müdürlüklerince Düzenlenen Resmi Senetlere İlişkin Yönetmelikte Değişiklik!

Tapu Sicil Müdürlüklerince Düzenlenen Resmi Senetlere İlişkin Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelikte Değişiklik bugünkü 31542 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

CHP'li Özkan Yalım Tapu Sicil Müdür Yardımcılığı Sınavı'nı TBMM'ye taşıdı!

CHP Uşak Milletvekili Özkan Yalım, yazılı sınav sonucunda başarılı olan isimlerin sözlü sınavda başarısız kabul edilmesini ve gündeme gelen 'torpil' iddialarını TBMM'ye taşıdı.

Tapu Sicil Müdürlüklerince Düzenlenen Resmi Senetlere İlişkin Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelikte Değişiklik!

Tapu Sicil Müdürlüklerince Düzenlenen Resmi Senetlere İlişkin Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik 30825 sayılı Resmi gazetede yayımlandı.

Turan Gülten, Tapu ve Kadastro Edirne Bölge Müdürü oldu!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Tapu ve Kadastro Edirne Bölge Müdürü Mehmet Yıldırım'ın yerine Turan Gülten'in atanmasına karar verdi. Karar bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Tapu ve Kadastro Şube Müdürü FETÖ'den tutuklandı!

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığının FETÖ'ye yönelik soruşturması kapsamında gözaltına alınan Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü Şube Müdürü ve bir askeri ataşe tutuklandı.

Tapu Kadastro Gaziantep Bölge Müdürü Süleyman Tapsız'ı ziyaret etti!

Malatya Kadastro Müdürü olarak görev yapmakta iken 24 Kasım 2014 tarih ve 77832 sayılı Bakanlık oluru ile Tapu Kadastro Gaziantep Bölge Müdürlüğü’ne vekaleten atanan Mustafa Aslan, Vali Tapsız’ı ziyaret etti.

Tapu müdürlüğü hangi bakanlığa bağlı?

Taşınmazlara yönelik politikaları belirleyen ve yöneten lider kurum olmayı kendine vizyon edinen Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğün hangi bakanlığa bağlıdır? İşte, Tapu sicil müdürlüğü tarihçesi..

Tapu Sicil Müdür Yardımcılığı Sınavı torpil Haberi

Tapu Sicil Müdür Yardımcılığı Sınavı torpil

CHP Uşak Milletvekili Özkan Yalım Tapu Sicil Müdür Yardımcılığı Sınavında yaşanan skandalı TBMM gündemine getirdi.

Gerçek Sözcü'nün haberine göre; CHP Uşak Milletvekili Özkan Yalım Tapu Sicil Müdür Yardımcılığı Sınavında yaşanan skandalı meclis gündemine taşıdı.

Yalım'ın Meclis gündemine getirdiği yazılı olarak Çevre Şehircilik Bakanı Murat Kurum'a yönelttiği sorular şu şekilde;

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü merkez ve taşra teşkilatlarında çalışan 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 4/A maddesi kapsamında görev yapan personellerine sınav açmıştır. Bu sınavda Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü Personel Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Yönetmeliği hükümleri çerçevesinde, Gazi Üniversitesi'yle yapılan protokol çerçevesinde, Ankara liinde, 29/02/2020 Cumartesi günü saat: 10:00'da tek
oturumda görevde yükselme ve unvan değişikliği yazılı sınavı yapılmıştır.

Bu sınavı kazananlar arasında yeniden değişik tarihlerde genel müdürlük personellerince kamera kaydı altında mülakatları...