05 / 05 / 2024

Tapu teslimi İzmir

Tapu teslimi İzmir

Eminevim, İzmir'de üçüncü kez toplu tapu teslim töreni gerçekleştirdi. Daha önce yapılan tapu teslim törenlerinde yüzlerce aile tapusunu alırken son yapılan törende 85 aileye toplu halde tapuları teslim edildi.

Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm 5. Etap'ta tapu dağıtımı ve anahtar teslimi yapıldı! 

Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 5. Etap 52681 Ada 1 Parselde tamamlanan, 166 adet konut için tapu dağıtımı ve anahtar teslim töreni bugün yapıldı. 

Günkon Dalyan Villaları satışta! Son 2 adet villa!

İzmir'de Günkon İnşaat tarafından hayata geçen villa projesi satışa çıktı. İnşaat aşamasında sone gelinen projede hemen tapu teslimi yapılıyor.

Villapark Gelibolu'da 19 bin 400 TL'den başlayan taksit ve yüzde 12 indirim fırsatı! Yeni proje!

Villapark imzasıyla Çanakkale'de yükselen Villapark Gelibolu villaları satışa çıktı. Hemen tapu teslimi edilecek konutlar 19 bin 400 TL'den başlayan taksitle satışa sunuldu.

Kağıthane kentsel dönüşüm projesindeki konutlar sahiplerine teslim edildi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum Kağıthane'de Yahya Kemal Mahallesi 688 konut, 57 dükkan Anahtar Teslimi ve Lale Sitesi 242 Bölümün Tapu Teslimi töreninde önemli açıklamalar yaptı...

Batman'da 890 kişiye tapu teslimi yapıldı!

Batman'da imar çalışmaları tamamlanan mahallelerde 890 kişiye tapu teslimi yapıldı. 

Gaziemir Sarnıç sakinleri tapu için çözüm bekliyor!

İzmir Gaziemir'e bağlı Sarnıç Mahallesi'nde 40 yıldır devam eden tapu sorunu için vatandaşlar çözüm bekliyor. 

Konya Meram'da 5 bin kişi tapularına kavuştu! 

Konya'mın Meram ilçesine bağlı, Eski Kalfalar, Tırılırmak ve Muradiye Mahallelerini de içine alan Uzunharmanlar Mahallesi’nde 5 bin kişi tapularına kavuşmanın mutluluğunu yaşıyor. Meram Belediyesi ilçe genelinde vatandaşlara tapu teslimi yapmaya devam ediyor. 

2020'de e-Devlet üzerinden 424 milyon kez tapu bilgisi sorgulandı!

Geçtiğimiz yıl e-Devlet üzerinden 424 milyon kez tapu bilgi sorgulaması yapıldı. Tapu sorgulaması en çok İstanbul, Ankara ve İzmir'de yapıldı. 

Karşıyaka’da tapu işlemlerinde yeni dönem!

İzmir Karşıyaka Belediyesi, ilçe vatandaşlarının tapu işlemlerini kolaylaştırmak için yeni uygulamayı hayata geçirmeye hazırlanıyor. Yeni uygulama ile Karşıyaka Belediyesi taşınmazların rayiç değer verilerini Karşıyaka Tapu Müdürlüğü'yle dijital ortamda paylaşacak.

İzmir Foça Belediyesi'nden tapu işlemlerinde büyük kolaylık!

İzmir Foça İlçe Tapu Müdürlüğü ile İzmir Foça Belediyesi arasında ‘‘Rayiç Bedeli İşlemleri Protokolü" için imzalar atıldı.

İzmir Narlıdere'de tapu işlemlerine büyük kolaylık!

İzmir Narlıdere Belediyesi ile Narlıdere Tapu Müdürlüğü, tapu işlemlerini kolaylaştırmak için işbirliği protokolü imzaladı.

İzmir Konak'ta tapu işlemleri için yeni dönem başladı!

İzmir Konak Belediyesi, vatandaşların tapu işlemlerini kolaylaştırmak için taşınmazların rayiç değerler verilerini Konak Tapu Müdürlüğü’yle elektronik ortamda paylaşacak yeni uygulamayı hayata geçiriyor.

Gebze'de hak sahiplerine tapu teslimi yapıldı! 

Kocaeli Gebze'de 1 milyon metrekarelik arsa için hak sahiplerine tapu teslimi yapıldı. 

Tapu teslimi İzmir Haberi

Tapu teslimi İzmir

Türkiye genelinde 58 şubesi bulunan Emimevim, El Birliği adını verdiği faizsiz sistemiyle ev sahibi olmak isteyenlere farklı çözümler sunuyor. İzmir'de Eminevim sisteminden faydalanarak geçtiğimiz aylarda ev sahibi olanlar için düzenlenen toplu tapu teslim törenine 800 davetli katıldı. Akşam yemeğinde bir araya gelen davetliler arasında yeni evine taşınacak olanların heyecanı gözlerden kaçmadı. Emin Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Emin Üstün ile Yönetim Kurulu üyesi olan çocukları Bi'ışra Üstün ve Muhammed Musab Üstün'ün elinden tapularını teslim alan aileler mutluluklarını dile getirdiler. Üçüncü kez izmir'de yapılan organizasyonda konuşan Eminevim Yönetim Kurulu Üyesi Büşra Üstün, Eminevim sisteminin giderek çok daha büyüdüğünü belirterek, "Eminevim ve Emin Otomotiv'den sonra artık enerji sektöründe de varız. Bunun yanı sıra turizm sektöründe de renkli projeler yapıyoruz. Başarılı yatırımlarımızı...