01 / 05 / 2024

taputakas Gayrimenkul Fonu

taputakas Gayrimenkul Fonu

Re-Pie Gayrimenkul ve Girişim Sermayesi Portföy Yönetimi AŞ’nin kurucusu olduğu Gayrimenkul Yatırım Fonu, portföyüne gayrimenkul alırken Takasbank’ın işlettiği TapuTakas sistemini kullandı.

Taputakas ile gayrimenkul alım satımlarında güven problemleri ortadan kalkıyor!

Gayrimenkul alıcı ve satıcısı, Takasbank ‘TAPUTAKAS' sistemini kullanarak gayrimenkul alım satımlarında söz konusu güven sorunlarını en aza indirgiyor.

TapuTakas ve Gayrimenkul Fonu’ndan bir ilk!

Re-Pie Gayrimenkul ve Girişim Sermayesi Portföy Yönetimi AŞ’nin kurucusu olduğu Gayrimenkul Yatırım Fonu, portföyüne gayrimenkul alırken Takasbank’ın işlettiği TapuTakas sistemini kullandı.

Bakanlık gayrimenkul alışverişi için kamu spotu hazırladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, gayrimenkul alışverişinde yaşanan güven problemini "Taputakas" isimli spot filmiyle ortadan kaldırmayı hedefliyor. Söz konusu film, RTÜK tarafından "kamu yararına yönelik spot film" olarak kabul edildi.

İşte TapuTakas uygulaması hakkında merak edilenler!

Gayrimenkul alım satım işlemlerini güvenli bir yapıya kavuşturan TapuTakas uygulamasını, Takasbank Genel Müdür Yardımcısı Dr. Sezai Bekgöz anlattı. İşte sorularla TapuTakas uygulaması..

Eskidji Gayrimenkul'e TapuTakas Uygulaması anlatıldı!

“TapuTakas” uygulaması 21 Mayıs 2015 Perşembe günü Eskidji Gayrimenkul Pazarlama A.Ş.bölge ortaklarına tanıtıldı.

Gayrimenkul satışında tapu takas nasıl olur?

Web tabanlı 'TapuTakas'la, el değiştirecek tutar, Takasbank'ta bloke edilerek satış işlemi gerçekleşene kadar güvence altına alınıyor. Peki, gayrimenkul satışında tapu takas nasıl olur?

TapuTakas ile gayrimenkuller güvenilir şekilde el değiştirecek!

TAKBİS ile Takasbank arasında kurulan web tabanlı yeni TapuTakas' uygulamasıyla, gayrimenkul alan ve satan tarafların varlıkları aynı anda, hızlı ve güvenilir bir şekilde el değiştirecek.

Tapu Takas uygulaması ile gayrimenkul satışındaki olumsuzluklar engellenecek!

Web tabanlı 'TapuTakas' uygulamasıyla gayrimenkul alım satımlarında mülkiyet hakkı ve satış bedelinin el değiştirmesi sırasında yaşanan dolandırıcılık, hırsızlık gibi olumsuzluklara karşı alıcı ve satıcının haklarını korunacak.

TapuTakas uygulaması ile gayrimenkul alım satımı güvenli hale geldi!

Tapu ve Kadastro Bilgi Sistemi ile İstanbul Takas ve Saklama Bankası A.Ş. arasında web tabanlı yeni 'TapuTakas' uygulaması başlatıldı.Bu uygulama ile gayrimenkul alım satımında karşılaşılan dolandırıcılık,hırsızlık gibi riskler sona eriyor.

TapuTakas ile gayrimenkullerin alım satımı güvence altına alındı!

‘ TapuTakas ’ ile gayrimenkul alım satımı artık hem alıcı hem de satıcı açısından risksiz ve güvenli bir yapıda gerçekleşecek.

TapuTakas Uygulaması ile gayrimenkul alım satımı daha güvenli!

Tapu ve Kadastro Bilgi Sistemi ile İstanbul Takas ve Saklama Bankası A.Ş. (Takasbank) arasında kurulan web tabanlı yeni ‘TapuTakas’ uygulamasıyla, gayrimenkul alan ve satan tarafların varlıkları aynı anda, hızlı ve güvenilir bir şekilde el değiştirecek.

Gayrimenkul sektörü körfez yatırımcılarıyla buluşacak

"Türk gayrimenkul sektörünün körfez yatırımcıları ile buluşması" 13 - 14 Nisan 2009 tarihlerinde İstanbul Swissotel'de gerçekleştirilecek

Vakıflar'dan Trabzon'da 46 kiralık gayrimenkul

Vakıflar, Trabzon'da bulunan 46 adet gayrimenkulü kiraya vermek üzere ihale açtı

taputakas Gayrimenkul Fonu Haberi

taputakas Gayrimenkul Fonu

Takasbank'tan gerçekleştirilen işlem üzerine açıklama yaptı. Takasbank’ın Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü ile birlikte hayata geçirdiği TapuTakas sisteminin kullanımı giderek yaygınlaşıyor. Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, don olarak Türkiye’nin ilk faaliyet izni almış gayrimenkul portföy yönetim şirketi olan Re-Pie Gayrimenkul ve Girişim Sermayesi Portföy Yönetimi AŞ’nin kurucusu olduğu Gayrimenkul Yatırım Fonu, portföyüne gayrimenkul alırken Takasbank’ın işlettiği TapuTakas sistemini kullandı. 

Takasbank Genel Müdürü Mahmut Kayacık, TapuTakas sisteminin kullanımının giderek yaygınlaşmaya başladığını dile getirerek, "İlk defa bir gayrimenkul yatırım fonu, çoklu parsel alım işlemini TapuTakas sistemini kullanarak, güvenli, hızlı ve sorunsuz bir yöntemle gerçekleştirmiştir. Tüm gayrimenkul yatırım fonlarımızı ve vatandaşlarımızı TapuTakas sistemini kullanmaya davet ediyoruz. TapuTakas sisteminin işleyişi oldukça pratik ve basit olup tapu sisteminden alınan e-ödeme makbuz numarası, alıcı ve...