18 / 05 / 2024

Tar Sa Yapı İnşaat nerede

Tar Sa Yapı İnşaat nerede

Tar Sa Yapı İnşaat Ve Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Yılmaz Nalkıran ve Shamıl Hasanov ortaklığında kuruldu.

Tarım ve Orman Bakanlığı'ndan çiftçilere yapılan tarımsal ödemeler hesaplara yatırıldı!

Tarım ve Orman Bakanlığı, çiftçilere sağlanan tarımsal ödemeler konusunda yapılan araştırmaların devam ettiğini duyurdu. Çiftçilerin heyecanla beklediği bu ödemeler nihayet hesaplarına yatırıldı. Tarım ve Orman Bakanlığı, ödemelerle ilgili detayları açıkladı. İşte destek ödemeleriyle ilgili merak ed

Taşsa Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Taşsa Yapı Anonim Şirketi bugün Çekmeköy'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Mesut Turan, Ali Fuat Yüksel ve Hikmet Kurşun ortaklığında kuruldu.

Tarım Kredi'den flaş açıklama! Takipte borcu olan ortaklarının yapılandırma süresini uzattı!

Türkiye Tarım Kredi Kooperatiflerince (Tarım Kredi), 31 Aralık 2020'de takipte borcu bulunan ortaklara defaten ya da taksitlendirme suretiyle sağlanan yapılandırmanın süresi 31 Aralık 2022'ye çekildi.

Tarım Kredi'de indirim kısa sürdü! Ürünlere zam geldi! Tarım Kredi'de hangi ürünler zamlandı?

Tarım Kredi Kooperatifi Marketleri’nde indirim belenenden kısa sürdü. 15 Ağustos’ta yapılan indirim açıklamasının üzerinden henüz bir ay geçmeden fiyatlar zamlandı. Peki Tarım Kredi'de hangi ürünler zamlandı? İşte detaylar...

Sa Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sa Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş’ta  50 TL sermaye bedeli ile Samet Arslan tarafından kuruldu.

Tekirdağ Ergene'de tarım arazilerine sanayi alanı yapılmasına tepki!

Tekirdağ Ergene'de yapılmak istenen PAKOP plastik sanayi alanı için düzenlenen halkı bilgilendirme toplantısı, tepkiler üzerine yapılmadı. 'Tarım yapılamaz' raporu verilen arazide tarım yapıldığına dair fotoğraflarla toplantıya katılanlar, açıklamalarda bulundu.

Artvin Kemalpaşa'da tünel üzerindeki arsada tarım yapılıyor!

Artvin’in Kemalpaşa içesinde uluslararası kara yolu güzergahında bulunan tünelin üzerinde bulunan tarla görenleri şaşırttı. 

Kıbrıs’ta tarım arazileri azaldı!

Kıbrıs’ta tarım yapılabilecek arazilerin sayısı arsa açılması nedeniyle daha da azaldı.

Zey Sa Yapı İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Zey Sa Yapı İnşaat Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 250 bin TL sermaye bedeli ile  Ahmet Altıner tarafından kuruldu.

Sağlık ve spor tesisleri için yapılan kiralamalar mecliste!

Tarım ve Orman Bakanlığınca 2018 ve 2019 yıllarında sağlık, eğitim ve spor tesisleri için yapılan kiralamalar ve tahsil edilemeyen kiraların tutarı meclis gündemine taşındı. CHP'li Gürer, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Çatılar nasıl daha kullanışlı hale getirilebilir?

İBB İmar Müdürlüğü'nün düzenlediği İstanbul İmar Yönetmeliği Çatı Uygulamaları Mevzuat Çalıştayı'nda evlerin bir parçası olarak görülen çatılarda tarım yapılabileceği konuşuldu...

16 bin kişiye 1.2 milyon dekar hazine arazisi kiralandı!

Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından açıklanan verilere göre, tarım yapılması amacıyla tarımsal arazi edindirme çalışmalarına 195 köyde 15 bin 951 çiftçi ailesine, 1 milyon 27 bin 782 dekar hazine arazisi verildi.

Tar Sa Yapı İnşaat Ve Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tar Sa Yapı İnşaat Ve Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Yılmaz Nalkıran ve Shamıl Hasanov ortaklığında kuruldu.

Tar Sa Yapı İnşaat nerede Haberi

Tar Sa Yapı İnşaat nerede

Tar Sa Yapı İnşaat Ve Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Yılmaz Nalkıran ve Shamıl Hasanov ortaklığında kuruldu.

Tar Sa Yapı İnşaat Ve Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi konusu:
a.Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethaneinşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.

Tar Sa Yapı İnşaat Ve Turizm Dış...