05 / 05 / 2024

Tara Boru borusan bayi

Tara Boru borusan bayi

Borusan'ın ülke genelindeki beş büyük bayisinden biri olan Tara Boru ve İnşaat Malzemeleri Sanayi, 2013 yılında bir önceki yıla oranla Borusan bazında yüzde 20'ye yakın büyüdü...

Yerli Sanayi devi Borusan Gemlik'teki fabrikasını satıyor!

Yerli sanayi devi Borusan Boru, Gemlik tesisinde bulunan büyük çaplı boru imalat tesislerini satışa çıkardı.

Borusan Mannesmann, AMM tarafından En İyi Boru Üreticisi seçildi!

ABD çelik sektörünün yayınlarından American Metal Market (AMM) tarafından verilen "En İyi Boru Üreticisi" ödülünü, Borusan Mannesmann'ın ABD'de faaliyet gösteren şirketi Borusan Mannesmann Pipe Us İnc. kazandı.

Tara Boru'nun yeni tesisinin inşaatı 2016'da tamamlanacak!

Mobilya, otomotiv yan sanayii ve konstrüksiyon alanında inşaat sektörüne yönelik hizmet veren Tara Boru. satışın yanı sıra imalat alanında da sektörde yer alma hedefiyle yeni tesis yatırımına hazırlanıyor.

Bora Yüksel Borusan kurumsal yönetim komüte üyesi seçildi!

Borusan Mannesmann Boru Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Bora Yüksel Borusan kurumsal yönetim komüte üyesi seçildi

Borusan'dan Teksas'a 150 milyon dolarlık boru fabrikası!

Borusan Mannesman, çelik merkezi ABD'nin Teksas eyaletine 150 milyon dolarlık yatırımla boru fabrikası kurdu. ABD'li Steel, Rus TMK ve Arjantinli Tenams gibi devlerle yarışacak olan şirket, ülkede ilk 5 üretici arasına girmeyi hedefliyor

Borusan Mannesmann toplu sözleşme görüşmeleri sonuçlandı!

Borusan Mannesmann Boru Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre Borusan Mannesmann Boru toplu sözleşme görüşmeleri sonuçlandı.

Borusan ABD'de kurduğu fabrika ile ilgili açıklama yaptı!

Borusan Mannesmann Boru Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Borusan ABD'de kurduğu fabrika ile ilgili açıklama yaptı.

Borusan kazanımlarını artırdı!

Trans Anadolu doğalgaz boru hattı projesine (TANAP) 420 milyon dolar tutarında çelik boru sağlama ihalesini içinde yer aldığı konsorsiyumla kazanan Borusan Mannesmann hisseleri ilk işlemlerde yüzde 4 primli açıldıktan sonra kazanımlarını artırdı.

Borusan'dan TANAP açıklaması!

Borusan Mennesmann Boru Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre TANAP projesinde kullanılacak malzemeler ile ilgili açıklama geliştirildi.

Borusan'dan Tanap açıklaması!

Borusan Mannesmann Boru Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Playtformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Borusan Mannesmann Boru Tanap projesinde bir gelişme bulunmamaktadır.

Borusan ABD’ye ‘çelik’ için vergi davası açıyor!

Türk çelik boru üreticilerine ABD’de yüzde 35.8 anti-damping vergisi çıkartıldı. Teksas’ta fabrika açacak olan Borusan’a ise yüzde 15.9’luk telafi edici vergi hesaplandı. Borusan mahkemeye gidiyor

Borusan bugün yapılan genel kurul toplantısını tescilledi!

Borusan Mannesmann Boru Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre Borusan bugün yapılan genel kurul toplantısını tescilledi.

Borusan genel kurul toplantı sonucunu yayınladı!

Borusan Mannesmann Boru Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından 25 Haziran 2014 tarihinde ( bugün ) Kamu Aydınlatma Platformu'nda Borusan olağanüstü Genel Kurul Toplantısı sonucu yayınlandı...

Tara Boru borusan bayi Haberi

Tara Boru borusan bayi

Borusan'ın ülke genelindeki beş büyük bayisinden biri olan Tara Boru ve İnşaat Malzemeleri Sanayi, 2013 yılında bir önceki yüa oranla Borusan bazında yüzde 20'ye yakın büyüdü. 2007 yılından bu yana Borusan bayisi olarak faaliyet gösterdiklerini söyleyen Tara Boru firma ortağı Osman Şahin, bugün gelinen noktada bin metrekare alanda, 10 kişi ile hizmet verdiklerini belirtti. Şahin, 2013 yılında toplam 6 bin 550 tonluk ürün satışı gerçekleştirdiklerini kaydetti. 2013'te Borusan bazında yüzde 20'ye yalan büyüdüklerini ifade eden Şahin, "Mobilya, otomotiv yan sanayi ve konstrüksiyon alanında inşaat sektörüne yönelik faaliyet gösteriyoruz. Her kalınlıkta bine yakın ürün çeşidine sahibiz. Alanında marka olmuş firmalarla çalışıyoruz. Ağırlıklı Bursa'da faaliyet gösteriyoruz. Çilek Mobüya, Bürosit, Çakırcalı Mühendislik hizmet verdiğimiz firmalardan sadece birkaçı" dedi. 


Mısırlı bir firma ile ihracat...