05 / 05 / 2024

Tara Boru İnşaat Malzemeleri

Tara Boru İnşaat Malzemeleri

Borusan'ın ülke genelindeki beş büyük bayisinden biri olan Tara Boru ve İnşaat Malzemeleri Sanayi, 2013 yılında bir önceki yıla oranla Borusan bazında yüzde 20'ye yakın büyüdü...

Hidrogür Endüstriyel Boru Montaj İnşaat Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hidrogür Endüstriyel Boru Montaj İnşaat Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 10 bin TL sermaye bedeli ile Şahin Gürcemal tarafından kuruldu.

Tara Desıgn Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tara Desıgn Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Beyza Can Kurter ve Enes Kurter ortaklığında kuruldu.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

ENKA İnşaat'ın acı günü! Mimar Murat Gülmezoğlu vefat etti!

ENKA İnşaat ve Sanayi A.Ş. çalışanı Yüksek Mimar Murat Gülmezoğlu vefat etti. ENKA İnşaat ve Sanayi A.Ş. ve Tara Ailesi taziye ilanı yayınladı.

Şarık Tara'nın ismi Sutopu Süper Lig'e verildi!

Sutopunda Spor Toto Süper Lig'e, bu yıl hayatını kaybeden ENKA İnşaat ve Sanayi AŞ'nin hem kurucusu hem de onursal başkanı Şarık Tara'nın ismi verildi....

Şarık Tara sektörün son 60 yılını şekillendirdi!

Şarık Tara, 29 Haziran’da, 88 yaşında hayatını kaybetti.4,7 milyar dolarlık bir dev haline getirdiği Enka İnşaat, şimdi Sinan Tara’ya emanet...

Lagün Boru Sistemleri Tarım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lagün Boru Sistemleri Tarım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Abdurrahman Menekşe tarafından 200 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

TANAP'ın inşaatında son durum ne?

SOCAR Sermayeler Departmanı Başkanı Vagif Aliyev, TANAP'ın inşaatının sürdüğünü kaydetti. Aliyev, ""Bin 166 kilometrelik boru inşa edildi, 929 kilometrelik boru inşaat alanlarına getirildi. 535 kilometrelik kaynak işleri tamamlandı." dedi.

Tanap'ın 48 Kara Kesimi Lot-4 Boru Hattı inşaatını hangi firma yapacak?

TANAP) kapsamında TANAP Doğalgaz İletim A.Ş. tarafından açılan “ 48’’ Kara Kesimi Lot-4 Boru Hattı İnşaat İhalesi ”ne ilişkin yapılan değerlendirme sonucunda Lot 4 Boru Hattı İnşaatını gerçekleştirecek firma belirlendi.

Capex Boru Hatları Altyapı Su Petrol Gaz Elektrik İnşaat Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Capex Boru Hatları Altyapı Su Petrol Gaz Elektrik İnşaat Ticaret Anonim Şirketi, Benjamin Schmill Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 500 bin TL sermaye ile 30 Aralık'ta Kağıthane'de kuruldu.

Tara Yatırım Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Tara Yatırım Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Eyal Tarablus Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda ve Eytan Tarablus Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 3 milyon 300 bin TL sermaye ile, 13 Kasım'da kuruldu.

Tara Boru'nun yeni tesisinin inşaatı 2016'da tamamlanacak!

Mobilya, otomotiv yan sanayii ve konstrüksiyon alanında inşaat sektörüne yönelik hizmet veren Tara Boru. satışın yanı sıra imalat alanında da sektörde yer alma hedefiyle yeni tesis yatırımına hazırlanıyor.

Enka İnşaat'ın Rusya'da yıllık 500 milyon dolar kira geliri var!

İnşaatın yanında enerji ve sanayide de işleri olan Enka, Rusya'da faaliyet gösteren en eski Türk şirketlerinden biri. Enka Yönetim Kurulu Başkanı Sinan Tara Rusya'da bugün 500 milyon doları aşan kira gelirleri olduğunu söylüyor.

Tara Boru İnşaat Malzemeleri Haberi

Tara Boru İnşaat Malzemeleri

Borusan'ın ülke genelindeki beş büyük bayisinden biri olan Tara Boru ve İnşaat Malzemeleri Sanayi, 2013 yılında bir önceki yüa oranla Borusan bazında yüzde 20'ye yakın büyüdü. 2007 yılından bu yana Borusan bayisi olarak faaliyet gösterdiklerini söyleyen Tara Boru firma ortağı Osman Şahin, bugün gelinen noktada bin metrekare alanda, 10 kişi ile hizmet verdiklerini belirtti. Şahin, 2013 yılında toplam 6 bin 550 tonluk ürün satışı gerçekleştirdiklerini kaydetti. 2013'te Borusan bazında yüzde 20'ye yalan büyüdüklerini ifade eden Şahin, "Mobilya, otomotiv yan sanayi ve konstrüksiyon alanında inşaat sektörüne yönelik faaliyet gösteriyoruz. Her kalınlıkta bine yakın ürün çeşidine sahibiz. Alanında marka olmuş firmalarla çalışıyoruz. Ağırlıklı Bursa'da faaliyet gösteriyoruz. Çilek Mobüya, Bürosit, Çakırcalı Mühendislik hizmet verdiğimiz firmalardan sadece birkaçı" dedi. 


Mısırlı bir firma ile ihracat...