13 / 05 / 2024

tarabya oteli spa

tarabya oteli spa

Tarabya Oteli yenilenen konsepti ile Hakan Yörükoğlu imzası taşıyor. İstanbul'un en büyük Spası haline gelen Tarabya Oteli geri dönüyor

Luxury Collection Resort & Spa 20 Haziran'da yeniden açılıyor!

Bodrum’da yer alan ilk resort oteli Caresse, a Luxury Collection Resort & Spa, Bodrum, eşzamanlı olarak 20 Haziran 2020 tarihinden sonra kapılarını açıyor.

The Grand Tarabya, Luxury City Hotel ödülüne aday!

The Grand Tarabya otelinin 4 bin 500 metrekarelik İstanbul’un gün ışığı alan en büyük spa’sı ve restoranları ile hizmet veriyor..

2005 yılında Büyük Tarabya Oteli depreme karşı güçlendirilmiştir!

2005 yılında Boğaz'da öngörünüm bölgesinde olan Büyük Tarabya Oteli, 'yenisini yaptırmazlar' diye 3 milyon 700 bin dolara ''sürtünme esaslı sarkaç deprem izolatörü'' sistemiyle depreme karşı güçlendirilmiş.

2006 yılında Büyük Tarabya Oteli Bayraktarlar Grubu'nun!

2006 yılında satışı Özelleştirme İdaresi tarafından gerçekleştirilen, mülkiyeti Emekli Sandığı'na ait olan Büyük Tarabya Oteli'nin yeni sahibi 145 milyon 250 bin dolarla Bayraktarlar Grubu olmuş.

1995 yılında Tarabya Oteli, Yaşargil Beyin Merkezi olacakmış!

1995 yılında Vali Hayri Kozakçıoğlu, ''Gazi Yaşargil Beyin Merkezi''nin kurulması için Başbakanlığa başvuruda bulunmuş. Merkezin binası Tarabya Oteli olacakmış. Otelin alt yarısı otel, üst yarısı ise hastane olarak kullanılacakmış.

The Ritz Carlton İstanbul Türkiye'nin en lüks oteli oldu!

The Ritz-Carlton İstanbul, ‘Türkiye’nin En İyi Lüks Oteli’ ödülüne layık görüldü. Oteldeki açık hava spa’nın yeni bir stille oluşturulması ve yeni projelerin ödülde rolü olduğu düşünülüyor.

NG Sapanca en iyi yönetilen SPA Oteli ödülünü aldı!

NG Sapanca ödüle doymuyor. NG Sapanca Wellness ile NG Afyon Wellnes otellerine, uluslararası seyahat sitesi TripAdvisor'dan büyük ödül. Site, iki oteli Mükemmellik Sertifikası'na layık gördü.

NG Afyon’a Yılın Spa Oteli Ödülü verildi!

NG Afyon’a Yılın Spa Oteli Ödülü verildi. NG Afyon Wellness & Convention, turizm profesyonellerini buluşturan SKAL İstanbul Kulübü’nün düzenlediği SKALİTE “Turizmde Kalite” Ödülleri’nde Yılın Spa Oteli Ödülü’ne layık görüldü.

Rixos Eskişehir termal oteli hizmete girdi!

Bademlik'te inşa edilen Rixos Eskişehir termal oteli hizmete girdi. Spa ve 5 tane hamamın bulunduğu otel her yıl 800 bin yerli ve yabancı turistin ziyaret ettiği Eskişehir'de sağlık turizmi açısından en büyük yatırım olma özelliği taşıyor

Radisson Blu Hotel & Spa İstanbul Tuzla hizmete açıldı!

Dünya çapında 105’i aşkın ülkede aktif olan ve küresel ölçekte çok hızlı bir büyüme gösteren Carlson Rezidor Hotel Group’un Türkiye’deki aktif dokuz otelinden biri olan, İstanbul’un ilk SPA oteli “Radisson Blu Hotel & Spa Istanbul Tuzla" açıldı...

Radisson Blu Hotel & Spa, İstanbul'un ilk Spa oteli oldu!

Carlson Rezidor Hotel Group’un Türkiye’deki aktif dokuz otelinden biri olan, İstanbul’un ilk SPA oteli “Radisson Blu Hotel & Spa Istanbul Tuzla” kentin gürültüsünden uzakta, İstanbul’un tatil tadındaki yeni şehir oteli olarak konumlandı.

Ömer Çelik: İstanbul 'Yılın Destinasyon Ödülü'nü aldı!

Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik, turizm meslek birliği temsilcileriyle The Grand Tarabya Oteli'nde bir araya geldi. Toplantı öncesinde açıklama yapan Çelik, geçen yılın değerlendirileceğini ve bu yıla ilişkin vizyon paylaşımı yapılacağını açıkladı...

İzzet Bayraktar: Otel enflasyonu var krizde çok iflas olur!

Grand Tarabya Oteli’nin sahibi İzzet Bayraktar, “2011-2012 yıllarında talep patlaması olunca otel yatırımları arttı. Yatırımların çoğu krediyle. Bir kriz olursa çok sayıda iflas olur” dedi...

tarabya oteli spa Haberi

tarabya oteli spa


Türkiye’nin bir dönemine damgasını vuran, Yeşilçam sinema filmlerine de tanıklık eden, Türkiye’nin ilklerinden Tarabya Oteli’nde film başa sarıyor! Tarabya Oteli, yenilenen konsepti ile yeniden hizmete açılmak için gün sayarken en iddialı olduğu Spa bölümü ile birbirinden özel projelere imza atmış 3 R Design Factory’nin sahibi Genç Mimar Hakan Yürüoğlu’nun yaratıcılığıyla hayat buluyor.


3R Design Factory, Tarabya Oteli'nde yer alacak İstanbul'un ilk ve tek en büyük SPA’sını, teknolojik gelişmelerin ışığında, estetik çözümleri kolay yaşanır tasarımlarla birleştirerek hazırlıyor. 4.500 m²’lik bir alanda konumlandırılan Tarabya Oteli Spa’sı doğunun eşsiz 


mistisizmini ve doğal terapilerini konforlu mimarisiyle birleştiriyor. SPA mimarisinde otelin tarihi geçmişi göz önünde bulundurularak kullanılan malzeme ve renk skalası ile de tarihe sahip çıkılıyor. 

Boğaz’a nazır SPA keyfi!

Birçok spanın aksine otelin boğaz manzaralı üst katında...