28 / 04 / 2024

Tarabyo Oteli, 3R Design Factory ile geri dönüyor!

 Tarabyo Oteli, 3R Design Factory ile geri dönüyor!

Tarabya Oteli yenilenen konsepti ile Hakan Yörükoğlu imzası taşıyor. İstanbul'un en büyük Spası haline gelen Tarabya Oteli geri dönüyor




Türkiye’nin bir dönemine damgasını vuran, Yeşilçam sinema filmlerine de tanıklık eden, Türkiye’nin ilklerinden Tarabya Oteli’nde film başa sarıyor! Tarabya Oteli, yenilenen konsepti ile yeniden hizmete açılmak için gün sayarken en iddialı olduğu Spa bölümü ile birbirinden özel projelere imza atmış 3 R Design Factory’nin sahibi Genç Mimar Hakan Yürüoğlu’nun yaratıcılığıyla hayat buluyor.


3R Design Factory, Tarabya Oteli'nde yer alacak İstanbul'un ilk ve tek en büyük SPA’sını, teknolojik gelişmelerin ışığında, estetik çözümleri kolay yaşanır tasarımlarla birleştirerek hazırlıyor. 4.500 m²’lik bir alanda konumlandırılan Tarabya Oteli Spa’sı doğunun eşsiz 


mistisizmini ve doğal terapilerini konforlu mimarisiyle birleştiriyor. SPA mimarisinde otelin tarihi geçmişi göz önünde bulundurularak kullanılan malzeme ve renk skalası ile de tarihe sahip çıkılıyor. 

Boğaz’a nazır SPA keyfi!

 

Birçok spanın aksine otelin boğaz manzaralı üst katında konumlandırılan Tarabya Oteli’nin Spa’sı, boğaz suyunun gerekli işlemlerin ardından masajlarda kullanılması ile de dikkat çekiyor. SPA, boğaz suyunu distile ederek hamamlar da dahil olmak üzere onlarca bakım ve kürde kullanacak şekilde tasarlanıyor.

 

Tarabya Oteli Spa’sı 16 adet birbirinden farklı bir şekilde tasarlanmış terapi odası, 3 adet direkt boğaz manzarası olan VIP terapi odası, 4 adet hamamı ve yarı olimpik kapalı yüzme havuzu ile birçok imkanı aynı anda kendi içinde barındırıyor.


Mavi ile beyazın harmanlandığı SPA’da, ‘Mavi Hamam’, çinilere ve Türk usulü motiflerle bezenirken, terapi odalarında ise Çintemani desenler ve aksan duvarlar dikkat çekiyor. SPA’nın diğer yerlerinde ise dingin ancak sofistike bir dekorasyon tercih ediliyor.



Geri Dön