12 / 05 / 2024

tarafpya oteli açılıyor

tarafpya oteli açılıyor

Tarabya Oteli yenilenen konsepti ile Hakan Yörükoğlu imzası taşıyor. İstanbul'un en büyük Spası haline gelen Tarabya Oteli geri dönüyor

Aksa Turizm, otelleri ile Bodrum'a açılıyor!

Aksa Turizm İşletmeleri, Kayseri'deki Mirada Oteli’ni yeniden işletmeye aldıktan sonra farklı yatırımlar için kolları sıvadı. Mirada Otel ile kentte 2007 yılından bu yana faaliyet gösteren Aksa Turizm, Bodrum'a açılıyor.

Dünyanın ilk kitabevi oteli 5 Kasım'da açılıyor!

JAPONYA'nın başkenti Tokyo'da dünyanın ilk kitabevi konseptli oteli açılıyor. 5 Kasım'da kapılarını açacak 'Book and Bed Tokyo' adlı otelde yaklaşık 1700 kitap bulunuyor.

Dünyanın ilk kitabevi konseptli oteli açılıyor!

Japonya’nın başkenti Tokyo’da dünyanın ilk kitabevi konseptli oteli açılıyor. Kütüphane şeklinde tasarlanan otelde kalanlar, gece yatarken de kitaplardan uzaklaşamıyor.

Yenibosna Steigenberger Airport Hotel açılıyor!

İstanbul Yenibosna’da, 110 milyon TL yatırımla Alman otel zinciri Steigenberger açılıyor. Korcan Turizm’in yatırımcısı olduğu 210 odalı, beş yıldızlı iş oteli, ekim ayında faaliyete başlayacak.

Jumeirah Bodrum Palace açılıyor!

Dubai Şeyhi El Maktum’un turizm yatımının Türkiye’deki ikinci oteli Jumeirah Bodrum Palace açılıyor. Lüks geniş suitlerden oluşan 135 odanın geceleme fiyatı 1.000 euro’dan başlıyor

Jumeirah Bodrum Palace yarın açılıyor!

Dünyanın en lüks otel gruplarından olan Jumeirah Grup’un, Türkiye’deki ikinci oteli Jumeirah Bodrum Palace, 1 Mayıs’ta “Stay Different” motto’suyla misafirlerinin hizmetine açılıyor.

Samsun Sheraton Oteli 14 Şubat’ta açılıyor!

SAMSUN’da yapımı tartışma konusu olan ve Mimarlar Odası tarafından imar mevzuatına aykırı olduğuiddiasıyla yargıya taşınan 5 yıldızlı Sheraton Oteli, 14 Şubat’ta hizmete açılıyor. 150 milyon dolarlık otelin 221 odası bulunuyor.

DoubleTree by Hilton Çanakkale ve Eskişehir'de açılıyor!

DoubleTree by Hilton Çanakkale ve Eskişehir'de açılıyor. Hilton Worldwide, üst sınıf segmentindeki DoubleTree by Hilton markasının Türkiye'deki portföyünü genişletme kararı aldı. Çanakkale ve Eskişehir’de iki DoubleTree by Hilton oteli açılacak.

Ankara Grannos Termal Otel ne zaman açılıyor?

Grannos Termal Otel ve Kongre Merkezi, Haymana'nın ilk ve tek 5 yıldızlı oteli Grannos Termal Ocak'ta açılıyor. Şahinler Toprak Limited Şirketi Ortağı Zekai Şahin, termal ile ilgili açıklamalar yaptı.

Ramada Plaza İzmir Oteli açılış için gün sayıyor!

İzmir'de Sevkon Gayrimenkul Geliştirme A.Ş. tarafından Basmane Mürselpaşa Caddesi üzerinde ve İzmir Uluslararası Fuar Alanı karşısında yapılan Ramada Plaza İzmir Oteli açılış için gün sayıyor.

Çan Belediyesi Termal Oteli açılıyor!

Çan Belediyesi tarafından yapılan 5 Yıldızlı Termal Otel 21 Şubat Cuma günü açılıyor. Çan Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan 5 Yıldızlı Termal Otel'in açılışında Rafet El Roman ve Yusuf Güney konser verecek...

Panora GYO yüzde 75 nakit temettü garantisi ile halka açılıyor!

Panora Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı çifte garanti ile 15-16-17 Mayıs'ta halka açılıyor...

Konya'da Down Sendromlular için Down Kafe açılıyor!

Down Sendromlular için Konya'da Kombassan Vakıf tarafından "Down Kafe" açılıyor.

tarafpya oteli açılıyor Haberi

tarafpya oteli açılıyor


Türkiye’nin bir dönemine damgasını vuran, Yeşilçam sinema filmlerine de tanıklık eden, Türkiye’nin ilklerinden Tarabya Oteli’nde film başa sarıyor! Tarabya Oteli, yenilenen konsepti ile yeniden hizmete açılmak için gün sayarken en iddialı olduğu Spa bölümü ile birbirinden özel projelere imza atmış 3 R Design Factory’nin sahibi Genç Mimar Hakan Yürüoğlu’nun yaratıcılığıyla hayat buluyor.


3R Design Factory, Tarabya Oteli'nde yer alacak İstanbul'un ilk ve tek en büyük SPA’sını, teknolojik gelişmelerin ışığında, estetik çözümleri kolay yaşanır tasarımlarla birleştirerek hazırlıyor. 4.500 m²’lik bir alanda konumlandırılan Tarabya Oteli Spa’sı doğunun eşsiz 


mistisizmini ve doğal terapilerini konforlu mimarisiyle birleştiriyor. SPA mimarisinde otelin tarihi geçmişi göz önünde bulundurularak kullanılan malzeme ve renk skalası ile de tarihe sahip çıkılıyor. 

Boğaz’a nazır SPA keyfi!

Birçok spanın aksine otelin boğaz manzaralı üst katında...