27 / 04 / 2024

tarabya siteleri icra

tarabya siteleri icra

İstanbul Sarıyer Tarabya Mahallesi'nde yer alan Tarabya Sitesi'nde bulunan daire 1 milyon 250 bin TL'ye icradan satılıyor...

Cebri icra nasıl yapılır?

Borçlunun borcunu ödememesi halinde devlet tarafından borcunu ödemesine mecbur edilmesi işlemine cebri icra işlemi deniyor. Peki, cebri icra nasıl yapılır? Cebri icra çeşitleri nelerdir?

Cebri icra takibi nasıl yapılır?

Cebri icra, başlatılan icra sürecinde borçlunun yükümlülüğünü yerine getirmemesi durumunda devletin otoritesi ile borçluyu borcunu ödemeye zorlamalarına cebri icra deniyor. Peki, cebri icra takibi nasıl yapılır?

1944 yılında Tarabya'da Kalender Köşkü ve 156 dönüm arazisi satılacakmış!

Boğaziçi Tarabya'da bulunan Kalender Köşkü ve 156 dönüm arazisi İstanbul Defterdarlığı tarafından satılacakmış.Reşat Altın'ın 38 lira olduğu 1944 yılında, 2 bin 632 altın parasına 100 bin liraya satılacakmış.

Aidat ödemeyen kiracıya icra takibi nasıl yapılır?

Ev sahibi, evini kiraya vererek evin kullanımı ile birlikte aidat ödemelerini de kiracıya bırakılıyor. Peki kiracı aidat ödemezse ne olur? Aidat ödemeyen kiracıya icra takibi nasıl yapılır?

Tarabya Kentsel Dönüşüm İnşaat ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Tarabya Kentsel Dönüşüm İnşaat ve Ticaret Anonim Şirketi, Cengiz Ucuz Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 100 bin TL'lik sermaye ile 19 Ağustos'ta Beyoğlu, Ömer Avni Mahallesi'nde kuruldu.

Depremzede inşaat mühendisleri mesleklerini farklı mı icra ediyor?

Büyük deprem yaşamış, yakınlarını moloz yığınları altından çıkarmış, aylarca bu binalar arasında hayat sürdürmüş, prefabriklerde kalmış biri, inşaat mühendisi olduğunda mesleğini herhangi bir inşaat mühendisinden farklı mı icra eder?

Büyükşehir, Sarıyer Tarabya ve Üsküdar Selami Ali'de konut arsaları satıyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Sarıyer Tarabya ve Üsküdar Selami Ali Mahallelerindeki işgalli konut arsalarını satışa çıkardı. Sarıyer Tarabya ve Üsküdar Selami Ali konut arsası satış ihalesi, 20 Ağustos Çarşamba günü gerçekleştirilecek. İşte fiyatları..

Cebri icra satışında tapu harcı 2014!

Cebri icra tapu harcı yazılı satış bedeli üzerinden, her iki taraftan ayrı ayrı tahsil ediliyor. Peki, cebri icra satışında tapu harcı ne kadar? İşte, cebri icra satışında tapu harcı 2014!

Cebri icra yoluyla satış nasıl olur?

Üzerinde rehin, haciz veya ipotek kaydı bulunan borçlunun, borcunun tahsili için borçluya ait bir gayrimenkulün satılmasına cebri icra yoluyla satış deniyor. Peki,cebri icra yoluyla satış nasıl olur?

İcra nelere el koyabilir?

Borçlunun borcunun ödememesi durumunda alacaktı borcun tahsili için icra talebinde bulunabiliyor. İcra talebi doğrultusunda icra memurları haciz işlemi için eve gelebiliyor. Peki, eve gelen icra nelere el koyabilir?

Tarabya'daki villanın 208/1315'lik hissesi icradan 775 bin TL'ye satılıyor!

Sarıyer Tarabya'daki villanın 208/ 1315'lik hissesi İstanbul 10. İcra Dairesi tarafından 775 bin TL'ye satılıyor. Açık artırma suretiyle yapılacak ihale 22 Eylül 2014 günü gerçekleştirilecek.

İcra takibi nasıl kesinleşir?

Borçlu bir kimsenin borcunu ödememesi halinde alacaklı borcunun tahsili için, icra takibi talebinde bulunabiliyor. Peki, İcra Müdürlüğü vasıtası ile başlatılan icra takibi nasıl kesinleşir?

İcra emrine itiraz dilekçesi örneği!

İcra Müdürlüğüne yapılan başvurunun ardından borçluya icra takibi yapılabiliyor. Borçlu, icra takibine sözlü yada yazılı olarak itiraz edebiliyor. Yazılı olarak itiraz edebilmesi için dilekçe yazması gerekiyor. İşte, İcra emrine itiraz dilekçesi örneği!

tarabya siteleri icra Haberi

tarabya siteleri icra

İstanbul Sarıyer Tarabya Mahallesi'nde 74 pafta, 1108 ada, 14 parsel sayılı arsa üzerinde kurulmuş bulunan, Nurol Tarabya Sitesleri, B.11 blok, 64/V kapı nolu, betonarme giriş kapsının son tarafında bulunan 4.Nkat, 8 nolu dairesi 1 milyon 250 bin liraya icradan satılıyor.    


Detaylı bilgi için