29 / 04 / 2024

Taraklı konakları turizm

Taraklı konakları turizm

Osmanlı dönemine ait nostaljik evleri ve bozulmayan tarihi dokusuyla öne çıkan, "2013 yılı Avrupalı Seçkin Destinasyonu" seçilen Taraklı'nın meşhur konakları, tatilde turistlerin tercih ettiği mekanlar arasında yer aldı

Taraklı Termal'de devre mülklerin gelir getirici olması için kira çalışmaları tamamlandı!

Sağlıklı yaşam konseptiyle 2010'dan bu yana yatırımlarını sürdüren Taraklı Termal Turizm, pandemide yol haritasını belirledi. Şirketin Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Tunç, termal tesis projesinin ikinci etabında çalışmaların hızlandığını belirtti.

Saltanat Konakları İnşaat Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Saltanat Konakları İnşaat Turizm Anonim Şirketi Üsküdar'da 50 bin TL ssermaye bedeli ile Ekrem SÜngü ve Ramazan Tan ortaklığında kuruldu.

Samandıra Konakları'nda 395 bin TL'ye!

Samandıra Konakları, Yapıtaş Arsa Konut İnşaat Turizm San. Tic. Ltd. Şti. tarafından hayata geçiriliyor. 72 daireden meydana gelen projede inşaatın yüzde 70'i tamamlandı.

Taraklı Paşalar Konakları'nda 11 bin 200 TL'ye devremülk!

98 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa edilen Taraklı Paşalar Konakları 18 bin metrekare inşaat alanı üzerinde yükselecek. Toplamda 12 bloktan meydana gelecek projede daireler Mart 2016 tarihinde teslim edilecek.

Taraklı Konakları turistlerin ilgi odağı oldu!

Osmanlı dönemine ait nostaljik evleri ve bozulmayan tarihi dokusuyla öne çıkan, "2013 yılı Avrupalı Seçkin Destinasyonu" seçilen Taraklı'nın meşhur konakları, tatilde turistlerin tercih ettiği mekanlar arasında yer aldı

Taraklı'nın tarihi konakları turistlerin ilgi odağı!

Taraklı ilçesindeki tarihi konaklar, Kurban Bayramı tatilinde turistlerin uğrak mekanı oldu.Taraklı bezinden yapılan hediyelik eşyayla tanınan ilçe, bayramda da yerli ve yabancı turistlerin ilgisini çekti.

Alita Marin Konakları projesinde sona yaklaşıldı!

ALİTA Turizm Yatırımları tarafından Yalıkavak’ta yapılan Alita Marin Konakları projesinde sona yaklaşıldı. Alita Marin Konakları Yönetim Kurulu Başkanı Atilla Karaoğlu, “12 dönüm içerisindeki proje, farklı tasarımıyla dikkat çekiyor” diye konuştu.

Kirazlı Mescit Konakları Turizm İnşaat Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kirazlı Mescit Konakları Turizm İnşaat Ticaret Anonim Şirketi 26 Şubat 2015'te, 60 bin TL sermaye bedeli ile Beyoğlu'nda, Ali Muslubaş Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda kuruldu.

Beşkonaklar aslına uygun olarak restore edilecek!

Anadolu'nun tarih mirasına sahip çıkan Kültür ve Turizm Bakanlığı, Osmanlı mimarisinin Malatya'daki örneklerinden Beşkonaklar için harekete geçti. Bakanlık, Beşkonaklar'ı, tarihi dokuyu koruyarak aslına uygun olarak restore edecek.

Tarihi taş konaklar restore ediliyor!

Kapadokya bölgesinin en önemli turizm merkezlerinden olan ilçede, 1924 yılında mübadele nedeniyle Yunanistan'ın Kavala kentine giden Rumlardan kalan, bir kısmı da daha sonra yaşanan göç nedeniyle boşaltılan ev ve konaklar, restore ediliyor.

Alita Marin Konakları fiyat!

Alita Turizm imzası ile hayata geçirilen Alita Marin Evleri toplamda 12 adet konuttan meydana geliyor. Alita Marin Konakları fiyat listesi ile ilgili detaylı bilgiyi haberimizde bulabilirsiniz.

Alita Marin Konakları teslim tarihi!

Alita Turizm tarafından hayata geçirilen Alita Marin Konakları projesi toplam 12 adet daireden meydana geliyor. Projede yer alan daireler 4 oda 2 salon 5 banyo şeklinde alıcılara sunuluyor. Alita Marin Konakları teslim tarihi haberimizde yer alıyor.

Sakarya Taraklı, turizm merkezi olma yolunda hızla ilerliyor!

Ses ve çevre kirliliğinden uzak, nostaljik evleri ve bozulmayan tarihi dokusuyla öne çıkan, 2013 yılı Avrupalı Seçkin Destinasyonu seçilen Taraklı'ya Kültür ve Turizm Bakanlığınca basın turu düzenlendi...

Taraklı konakları turizm Haberi

Taraklı konakları turizm

Osmanlı dönemine ait nostaljik evleri ve bozulmayan tarihi dokusuyla öne çıkan, "2013 yılı Avrupalı Seçkin Destinasyonu" seçilen Taraklı'nın meşhur konakları, Kurban Bayramı tatilinde turistlerin tercih ettiği mekanlar arasında yer aldı.


Taraklı Belediye Başkanı Özkaraman,  "Kurban Bayram tatili nedeniyle yerli ve yabancı turistler, konaklamak için butik otele dönüştürülen tarihi konakları tercih etti"



Taraklı ilçesindeki tarihi konaklar, Kurban Bayramı tatilinde turistlerin uğrak mekanı oldu.

Tarihi İpek Yolu üzerindeki Hacı Atıf Hanı, Osmanlı ahşap mimarisinin özgün örneklerini oluşturan evleri, bozulmamış tarihi dokusu, doğal anıt olarak tescillenmiş 7 asırlık çınar ağacı, tahta kaşık ve Taraklı bezinden yapılan hediyelik eşyayla tanınan ilçe, bayramda da yerli ve yabancı turistlerin ilgisini çekti.

İş ve şehir yaşantısının stresinden uzaklaşmak ve doğayla baş başa vakit geçirmek isteyenlere çeşitli alternatifler sunan Taraklı'daki tarihi...