06 / 05 / 2024

Taraklı Meydan projesinin temeli atıldı mı

Taraklı Meydan projesinin temeli atıldı mı

Taraklılıların merakla bekledikleri yeni meydan projesinin kısa süre içerisinde temelinin atılacağını açıklayan Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Hamdolsun Taraklı’ya vermiş olduğumuz bir sözü daha yerine getiriyoruz" dedi

Meydan Başakşehir'in değeri 5 milyar 650 milyon TL!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Meydan Başakşehir projesinin 2023 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı. Söz konusu projenin değeri 5 milyar 650 milyon TL'yi geçti...

Konya'nın en büyük millet bahçesi ve Meydan Evleri projesi hızla yükseliyor!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Meram Millet Bahçesi ve Meydan Evleri projesinin inşaat çalışmalarının hızla devam ettiğini açıkladı. 

Bakan Özhaseki açıkladı! Kahramanmaraş'a yeni bir şehir meydanı yapılacak

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, 6 Şubat'ta meydana gelen depremlerin merkezi Kahramanmaraş'a yapılacak şehir meydanı projesinin hazır olduğunu açıkladı. İşte haberin ayrıntıları...

Esenyurt Meydan Ardıçlı'nın son etabı yıl sonunda teslim!

Özyurtlar-Bahaş Ortak Girişimi ortaklığı ile Esenyurt Doğan Araslı Bulvarı üzerinde yükselen Meydan Ardıçlı projesinin son etap teslimleri  için geri sayım başladı.

BATI KOOP'tan 1.141 adet konutluk dev proje! Meydan Feronia projesi satışta!

Batı Anadolu Konut Yapı Kooperatifi Birliği’ne (BATI KOOP) bağlı kooperatiflerinden olan S.S. Park Feronia Konut Yapı Kooperatifi’nin Meydan Feronia projesinin tüm detayları belli oldu. 

KİPTAŞ Tuzla Meydan Evler'in teslim tarihi resmen belli oldu!

İBB iştiraki KİPTAŞ tarafından inşa edilen Tuzla Meydan Evler projesinin teslim tarihi resmen belli oldu. KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt yaptığı açıklamada söz konusu projenin 10 Aralık tarihinde teslim edileceğini müjdeledi.

Meydan Başakşehir'deki konut sayısı değişti! 

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Meydan Başakşehir projesinde konut satışı değişti. İşte Emlak Konut GYO Meydan Başakşehir projesinin tüm detayları...

KİPTAŞ Meydan Evler'in teslim tarihi belli oldu!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) iştiraki KİPTAŞ tarafından hayata geçirilen Meydan Evler projesinin teslim tarihi belli oldu. İşte detaylar...

KİPTAŞ Meydan Evler daire belirleme kuraları 8 Ekim'de çekilecek!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) iştiraki KİPTAŞ tarafından hayata geçirilen Meydan Evler projesinin daire belirleme kuraları 8 Ekim Cumartesi günü saat 12:00'de çekilecek.

Meydan Başakşehir'in değeri ne kadar? 

Meydan Başakşehir projesinin 2021 yıl sonu değerleme raporu yayınlandı. Peki Meydan Başakşehir'in değeri ne kadar oldu?

KİPTAŞ Tuzla Meydan Evler'in inşaatında son durum ne?

KİPTAŞ Tuzla Meydan Evler projesinin inşaatında son durum ne? KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, konuya ilişkin açıklamalarda bulundu.

Meydan Başakşehir projesinin detayları belli oldu!

Satışların geçtiğimiz günlerde başladığı Meydan Başakşehir projesinin detayları belli oldu. Projede 375 konut ve 150 adet ticari ünite yer alıyor.

KİPTAŞ Meydan Evler kura çekilişi bugün!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) iştiraki KİPTAŞ tarafından hayata geçirilen Meydan Evler projesinin hak sahipleri bugün belli oluyor.

Taraklı Meydan projesinin temeli atıldı mı Haberi

Taraklı Meydan projesinin temeli atıldı mı


Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Taraklı Meydan Projesi’nde ilk kazmayı kısa süre içerisinde vuracaklarını açıkladı. Şehrin güney ucuna verilen yeni yaşam alanı müjdesi ile ilgili olarak daha önce projelendirme çalışmaları sonlanmış, ihale de tamamlanmıştı. Başkan Toçoğlu, 2 bin 500 metrekarelik yeni meydan için sözleşmenin imzalandığını ve yer tesliminin de gerçekleştirildiğini ifade etti.


Taraklı’ya Yeni Yaşam Alanı

Toçoğlu, “Projede sözleşme ve yer teslim işlemleri de sonlandı. İhaleyi alan firma Taraklı’ya şantiyesini kuruyor. Kısa süre içerisinde ilk kazma vurulacak. Hamdolsun Taraklı’ya vermiş olduğumuz bir sözü daha yerine getiriyoruz. Sosyal donatıları oldukça yüksek olacak bu yeni yaşam alanı ilçemizin tarihi dokusu ile de uyumlu olacak. Aynı zamanda Taraklı’nın turizm zenginliği açısından da projenin önemli bir yer tutacağı kanaatini taşıyoruz” diye konuştu.


Yeni Meydan Beğeni...