21 / 05 / 2024

Tarçın İnşaat

Tarçın İnşaat

Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığı'nın Manisa Akhisar'da bulunan bulunan 3 arsası için 30 Mayıs 2012 tarihinde teklifler alındı

Almanya'da inşaat işçileri ayaklandı! Maaşlar artırılsın!

Almanya'da, binlerce inşaat işçisi adına açıklama yapan İnşaat, Tarım ve Çevre Sendikası, hükümetten, işçilere en az 500 Euro olacak şekilde maaş zammı talep etti.

Ess Kiz Mühendislik Mimarlık Danışmanlık Tarım İnşaat Enerji Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ess Kiz Mühendislik Mimarlık Danışmanlık Tarım İnşaat Enerji Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Kemaleddin Evirgen tarafından kuruldu.

Mas Besicilik Tarım İnşaat Otomotiv Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mas Besicilik Tarım İnşaat Otomotiv Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Muhammed Selimoğlu tarafından kuruldu.

Leysın Gayrimenkul Turizm Tarım Gıda İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Leysın Gayrimenkul Turizm Tarım Gıda İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Nabil Jamıl Usman tarafından kuruldu.

Marjinal Grup Turizm Sağlık Tarım İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Marjinal Grup Turizm Sağlık Tarım İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Küçükçekmece'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Seyhan Soylu tarafından kuruldu.

Vestel mutfağınızın gözbebeği olmaya geliyor! Vestel Tarçın S Stand Mikser 6 Eylül fiyat listesi..

Stand mikserler son zamanlarda birçok mutfakta görülen küçük ev aletlerinden biri olarak dikkat çekiyor. Gelişmiş özellikleriyle öne çıkan Vestel Tarçın S Stand Mikser, birçok farklı fonksiyonu da beraberinde getiriyor. Işte 6 Eylül 2022 Vestel Tarçın S Stand Mikser fiyat listesi..

Srl Grup Hayvancılık Gıda Tarım İnşaat Otomotiv Ve Yedek Parça Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Srl Grup Hayvancılık Gıda Tarım İnşaat Otomotiv Ve Yedek Parça Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Srl Grup Hayvancılık Gıda Tarım İnşaat Otomotiv Ve Yedek Parça Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Ataşehir'de yapıldı.

Day Tarım İnşaat Dış Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş Şubesi açıldı!

Day Tarım İnşaat Dış Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş Şubesi bugün Beşiktaş'ta 143 milyon 200 bin TL sermaye bedeli ile Eren Tümer tarafından açıldı.

Servet Acar İnşaat Nakliye Tarım Hayvancılık Temizlik Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'ın merkez nakli yapıldı!

Servet Acar İnşaat Nakliye Tarım Hayvancılık Temizlik Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Servet Acar İnşaat Nakliye Tarım Hayvancılık Temizlik Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Fatih'te yapıldı.

Drs Tarım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Drs Tarım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kartal’da  100 bin TL sermaye bedeli ile İmdat Kılınç tarafından kuruldu.

Dega Tarım İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dega Tarım İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Kadıköy’de  100 bin TL sermaye bedeli ile Erkan Güçtekin tarafından kuruldu.

Mergün İnşaat Gıda Tarım Hediyelik Eşya Kırtasiye Tekstil Kozmetik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mergün İnşaat Gıda Tarım Hediyelik Eşya Kırtasiye Tekstil Kozmetik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir’de  100 bin TL sermaye bedeli ile Meral Temur ve Güner Kement tarafından kuruldu.

Enka İnşaat'ın yönetim kurulu komitesi değişti!

Enka İnşaat'ın denetim komitesine 1 yıl süreyle görev yapmak üzere, Fatih Osman Tar'ın ve Mehmet Mete Başol'un seçilmelerine karar verildi. 

Tarçın İnşaat Haberi

Tarçın İnşaat

Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığı'nın maliye hazinesi adına kayıtlı; Manisa İli, Akhisar İlçesi, Atatürk Mahallesi, 2301 ada, 1 no’lu parselde kayıtlı 9.296,82 metrekare yüzölçümlü gayrimenkul ile 2305 ada, 2 no’lu parselde kayıtlı 6.576,65 metrekare yüzölçümlü gayrimenkulün özelleştirme ihalelerine katılmak üzere, 30.05.2012 tarih, saat 17.00’a kadar bu ihalelere ilişkin alınan teklif sahiplerinin listesi aşağıda belirtilmiştir.


Teklif Sahipleri:

1-Asitane Gayrimenkul Geliştirme ve Turizm Anonim Şirketi

2-Tarçın İnşaat Petrol Tarım Besicilik Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi

3-Özçelik İnşaat Taahhüt İşleri Limited Şirketi

Detaylı bilgi için; 

Tel: 0312 585 80 00 

http://www.oib.gov.tr


Sinem...