09 / 05 / 2024

Tarek Al Alo

Tarek Al Alo

Yerli Girişim İnşaat Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi 13 Şubat 2015'te, 100 bin TL sermaye ile Fatih Dervişali Mahallesi'nde, Tarek Al Alo Müdürlüğü 'nde kuruldu.

Cağaloğlu’ndaki 50 yıllık iş hanı, 3 yıldızlı otel oluyor! 94 odalı otel için çalışmalar başlıyor!

Seyhun Turizm, Fatih Alemdar Mahallesi Himaye-i Etfal Sokak'ta bulunan iş hanını 3 yıldızlı otele çeviriyor. İstanbul'un göbeğindeki 94 odalı otel için çalışmalar başlıyor..

Yedi Universel Gayrimenkul Alım Satım İnşaat Tekstil Pazarlama ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Yedi Universel Gayrimenkul Alım Satım İnşaat Tekstil Pazarlama ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Neşe Rengin Aloğlu ve Yelda Tepeli ortaklığında kuruldu.

ALO 181'e 2023'ün ilk yarısında 640 bin 795 çağrı geldi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından yapılan açıklamaya göre, ALO 181 Çağrı Merkezi ile 2023 yılının ilk yarısında 640 bin 795 çağrı kayda alındı.

ŞOK’ta Fairy bulaşık deterjanı 87 TL’ye, Alo çamaşır deterjanı 200 TL’ye, çamaşır suyu 20 TL’ye düştü!

İndirimli alışveriş yapmak isteyenler, ŞOK’un hangi ürünlere indirim uyguladığını merak ederken, ŞOK Market indirimli ürünler kataloğunu paylaştı. Buna göre, 14 Haziran Çarşamba gününe özel, Fairy bulaşık deterjanı 87 TL’ye, Alo çamaşır deterjanı 200 TL’ye, çamaşır suyu 20 TL’ye düşecek.

Üç Atlar İnşaat İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Üç Atlar İnşaat İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mohamad Tarek Al Hamod ve Yazan Alhammoud ortaklığında kuruldu.

Alo 181'e doğal sit alanı ile ilgili sorulan en sık 5 soru!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Çağrı Merkezi Alo 181'e doğal sit alanı ile ilgili çok fazla soru geliyor. Sizler için gelen en sık 5 soruyu sizler için derledik. İşte Alo 181'e doğal sit alanı ile ilgili sorulan en sık 5 soru...

Al Khatıb Tradıng İnşaat Emlak İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Khatıb Tradıng İnşaat Emlak İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Tarek Alkhatıb tarafından kuruldu. 

Almouradi Turizm İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Almouradi Turizm İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 300 bin TL sermaye bedeli ile Tarek Al Moradı ve Ahmad Osama Almouradı ortaklığında kuruldu. 

ALO 181 imar barışı hattına yoğun ilgi!

İmar Barışı başvurularının alındığı Çevre ve Şehircilik Bakanlığının "ALO 181 Çağrı Merkezi"ne gelen bazı ilginç çağrılar gülümsetti.

Al Bunyan Al Mithaly İnşaat Turizm İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Bunyan Al Mithaly İnşaat Turizm İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi ŞİRKETİ 100 bin TL sermaye ile bugün Tarek Altarshah imzasıyla kuruldu.

İnternet üzerinden tapu randevu nasıl alınır?

Tapu dairesinde taşınmaz tapu devir işlemleri için öncelikle randevu alınması gerekiyor. Tapu dairesindeki işlemler için Alo 181 hattından ya da internetten randevu alınabiliyor. Peki, internet üzerinden tapu randevu nasıl alınır?

Alhabachı Brothers İnşaat Mühendislik İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alhabachı Brothers İnşaat Mühendislik İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Maher Alhabashı, Tarek Al Habashı, Abdulatıf Alaghbar, Aıman Alhabachı ortaklığıyla 200 bin TL sermaye ile 31 Ağustos'ta Fatih'te kuruldu.

Yerli Girişim İnşaat Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yerli Girişim İnşaat Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi 13 Şubat 2015'te, 100 bin TL sermaye ile Fatih Dervişali Mahallesi'nde, Tarek Al Alo Müdürlüğü 'nde kuruldu.

Tarek Al Alo Haberi

Tarek Al Alo

Yerli Girişim İnşaat Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile 13 Şubat 2015'te, Tarek Al Alo Müdürlüğü'nde kuruldu.


Yerli Girişim İnşaat Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi iş konusu;-Şirket, her türlü inşaat işlerini müteahhit veya taşeron olarak yapmak, yaptırmak ve işletmek, teknikal, teknoloji gerektiren binaları ve alt yapı, su, kanalizasyon, arıtma tesisleri, deniz deşarjları, katı ve tehlikeli atık tesisleri ve depolama alanları, saha tanzimleri, yol, köprü, otel, iş merkezleri, turistik tesisler, fabrika ve sanayi tesisleri ile ticaret merkezlerini, yurt içinde ve dışında yapmak,  bu tesislerle ilgili makine, elektrik, havalandırma, otomasyon sistemleri, tesisat ve montajları yapmak, bunlarla ilgili bilumum malzeme, makine, teçhizat ve aksamı imal etmek, ettirmek, iç ve dış ticaretini yapmak. -Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, iş yeri, ticarethane...