15 / 05 / 2024

tarhan erdem neden öldü

tarhan erdem neden öldü

KONDA Araştırma Şirketinin kurucusu, Eski Sanayi ve Teknoloji Bakanı ve Eski CHP Genel Sekreteri Tarhan Erdem, Muğla'nın Bodrum ilçesinde tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Eski Sanayi ve Teknoloji Bakanı Tarhan Erdem hayatını kaybetti! Tarhan Erdem kimdir?

KONDA Araştırma Şirketinin kurucusu, Eski Sanayi ve Teknoloji Bakanı ve Eski CHP Genel Sekreteri Tarhan Erdem, Muğla'nın Bodrum ilçesinde tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

İsmail Erdem Kadir Topbaş Kültür Kompleksi'ni inceledi!

Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem, Sancaktepe'de inşaatı devam eden Yenidoğan Dr. Kadir Topbaş Kültür Kompleksi projelerindeki çalışmaları denetledi, Erdem Yenidoğan İtfaiye Merkezini de ziyaret etti...

Sarıyer Kısırkaya'da yapılacak hayvan barınağı tepkilere neden oldu!

Sarıyer Kısırkaya 'da deniz kıyısında inşa edilen ve 20 bin sahipsiz hayvana ev sahipliği yapması planlanan hayvan barınağı, hayvan haklan savunucularının tepkisine neden oldu.

Erdem Telekomünikasyon Elektrik İnşaat Gıda Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erdem Telekomünikasyon Elektrik İnşaat Gıda Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Hamdullah Kurnaz tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 30 Ocak 2015 tarihinde kuruldu.

Tapuları takip etmek için 10 farklı neden var!

Mevcut koşullarında hak kaybına uğramak istemeyen gayrimenkul sahiplerinin, gayrimenkulünü mutlaka yakından takip etmesi gerekiyor. Şehir plancısı Hüseyin Oflaz, mülk sahiplerinin tapularını takip etmeleri için 10 ayrı neden olduğunu belirtti.

Tapunuzu takip etmeniz için 10 farklı neden!

Hüseyin Oflaz, mülk sahiplerinin tapusunu takip etmeleri için 10 ayrı neden olduğunu belirtti. Hüseyin Oflaz, “Ortaya çıkan bir sorunun ya da kaosun çözümü konusunda profesyonel destek gerekebilir” dedi.

Erdem Başçı: Hem enflasyon hem faizler düşecek!

TCMB Başkanı Erdem Başçı, Davos'ta düzenlenen Dünya Ekonomi Forum’nda (WEF) AA muhabirinin sorularını yanıtladı.Başçı, "Önümüzdeki dönemde hem enflasyonun hem reel faizlerin düşmeye devam etmesi kuvvetle muhtemel" dedi.

Kira stopajını neden kiracı öder?

Gerçek ve tüzel kişilere ait mülklerin işyeri amaçlı kiraya verilmesinde, kiracı tarafından brüt kira bedeli üzerinden kesintiye tabi tutularak vergi dairesine ödenen vergi olan kira stopajını neden kiracı öder?

Maslak'taki dev ihale neden iptal edildi?

Şişli Belediyesi'nin, Maslak'ta yaptıracağı konuk evi ve ticaret - hizmet birimleri kat karşılığı yapım işi için 272 milyon 868 bin 189 TL'lik dev ihalesinin iptal ilanı bugün Resmi Gazete'de yayımlandı. Peki ihale neden iptal edildi?

İsmail Erdem, Sancaktepe projelerini denetledi!

Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem, Sancaktepe'de inşaatı süren Abdurrahman Gazi Kültür ve Sanat Merkezi ve Yenidoğan Dr. Kadir Topbaş Kültür Kompleksi projelerindeki çalışmaları denetledi. İşte Erdem'in ziyaretlerinden kareler...

Erdem Başçı: Elimizdeki araçları gerektiği yerde kullanıyoruz!

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası ( TCMB ) Başkanı Erdem Başçı, " Elimizdeki bütün araçları gerektiği kadar gerektiği yerde kullanıyoruz. Amacımız zaten enflasyonu düşürmek " dedi.

Nef kolay yatırım neden farklı?

Nef Merter 14 projesi 270 bin TL'den, Nef Kağıthane 03 projesi 297 bin TL'den başlayan fiyatlarla kolay yatırım kapsamında satılıyor. Peki Nef kolay yatırım neden farklı?

Erdem Başçı: Aşırı borçlanmadan kaçının!

Merkez Bankası Başkanı Erdem Başçı, “TL’nin değerindeki bugünkü oynaklıklar önemli değil, bunlar dalgalanmalardır. TL’nin sağlam durmasını asıl belirleyen şey TL varlık arzıdır. Orada da ‘basiretli borçlanma’ diyoruz." dedi...

tarhan erdem neden öldü Haberi

tarhan erdem neden öldü

Eski CHP Genel Sekreteri, eski Sanayi ve Teknoloji Bakanı, Konda Araştırma ve Danışmanlık Şirketi’nin kurucusu Tarhan Erdem Muğla'da hayatını kaybetti.

Yaşlılığa bağlı rahatsızlıklar nedeniyle tedavi gördüğü hastanede yaşama veda eden Erdem’in cenazesi İstanbul’da toprağa verilecek.

Siyasetçi, araştırmacı, yazar Tarhan Erdem, hayatını evam ettirdiği Bodrum’da yaşlılığa bağlı rahatsızlıklar nedeniyle Bodrum Acıbadem Hastanesi’nde tedavi altına alınmıştı.

CHP'den 16. dönem İstanbul Milletvekili olarak TBMM'de görev yapan, 1977 yılında kısa bir süre Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı görevinde de bulunan, ayrıca 1999-2000 yıllarında CHP Genel Sekreterliği görevi yapan Tarhan Erdem’in cenazenin İstanbul’a nakledileceği ve İstanbul’da toprağa verileceği öğrenildi.

TARHAN ERDEM KİMDİR?

1959 yılında İTÜ İnşaat Mühendisliği Fakültesi'nden mezun olan Tarhan Erdem 1959-1995 yılları arasında Türkiye Şeker Fabrikaları, Millî Savunma Bakanlığı Altyapı Tesisleri, Şişecam topluluğuna bağlı Cam Elyaf Sanayi A.Ş., Doğan Holding gibi farklı kurum ve...