18 / 05 / 2024

Tarhan Temuçin

Tarhan Temuçin

Anchor İnşaat Emlak Sanayi Ticaret Anonim Şirketi, Tarhan Temuçin Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 1 milyon TL sermaye ile, 11 Eylül'de İstanbul Şişli'de kuruldu.

Tarhan Grup İnşaat Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Tarhan Grup İnşaat Yapı Anonim Şirketi Kadıköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Aras Tarhan tarafından kuruldu.

Tekuse Turizm İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Tekuse Turizm İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Temuçin Ünalp ve Kutay Ünalp ortaklığında kuruldu.

Yeni düzenlemeler inşaat sektörünü canlandıracak!

Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, inşaat sektöründe yaşanan krizin aşılabilmesi için yatırımcılara can suyu olacak düzenlemelerin yapılması gerektiğini söyledi. 

Gebze'de metro inşaatına ilişkin 4 soru mecliste!

Gebze'de metro inşaatı nedeniyle kesilen ağaçlar meclis gündemine taşındı.CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, konuya ilişkin 4 soru sordu...

Gümüşhane Devlet Hastanesi inşaatına ilişkin 6 sorun mecliste!

Gümüşhane Devlet Hastanesi inşaatının ihale süreci ve bitim tarihi meclis gündemine taşındı. CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, konuya ilişkin sorularını Sağlık Bakanı Recep Akdağ'a sordu..

Tahsin Tarhan: Ekonomi, rant ve inşaata dayalı hale dönüştü!

CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, 'Türkiye'de son yıllarda ekonomi tamamen rant ve inşaat ekonomisine dayalı bir hale dönüştü. Yanlış politikalarından dolayı ekonomi ve sanayi çökme noktasına geldi" dedi.

Tahsin Tarhan: Rant ve inşaata dayalı ekonomi çökme noktasında!

CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, "Türkiye'de son yıllarda ekonomi tamamen rant ve inşaat ekonomisine dayalı bir hale dönüştü. Yanlış politikalarından dolayı ekonomi ve sanayi çökme noktasına geldi" dedi.

Anchor İnşaat Emlak Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Anchor İnşaat Emlak Sanayi Ticaret Anonim Şirketi, Tarhan Temuçin Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 1 milyon TL sermaye ile, 11 Eylül'de İstanbul Şişli'de kuruldu.

Tarhan Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tarhan Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Tevfik Tarhan tarafından 50 bin TL sermaye ile, 10 Eylül'de İstanbul Avrupa Yakası Küçükçekmece'de kuruldu.

Başkan Neşet Tarhan'a rüşvet ev iddiası!

MEŞTİ Yönetim Kurulu Başkanı Halit Şimşek'in başlattığı "rüşvet ev" tartışması sürerken, Mezitli Belediye Başkanı CHP'li Neşet Tarhan'ın eşine aldığı o daire bulundu.

Tarhan Dekorasyon Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tarhan Dekorasyon Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 12 Şubat 2015'te, 100 bin TL sermaye ile Sultangazi'de, İzzet Tarhan ve Behzat Tarhan ortaklığında kuruldu.

Kadirli atık su arıtma tesisi inşaatı başladı!

Kadirli Belediyesi tarafından yer teslimi yapılan atık su arıtma tesisi inşaatına başlandı. Belediye Başkanı Dr. Ömer Tarhan, konuyla ilgili olarak açıklama yaparak mutluluklarını ifade etti.

Tarhan İnşaat Viva Rezidans fiyat

İstanbul Avrupa yakası Kağıthane bölgesinde yaşama geçirilen Tarhan İnşaat Viva Rezidans fiyat listesine göre başlangıç fiyatı 197 bin TL olarak belirlendi. Projede banka kredisi kullanılıyor..

Tarhan Temuçin Haberi

Tarhan Temuçin

Anchor İnşaat Emlak Sanayi Ticaret Anonim Şirketi, Tarhan Temuçin Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 1 milyon TL sermaye ile, 11 Eylül'de İstanbul Şişli'de kuruldu. 


Anchor İnşaat Emlak Sanayi Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; 1- Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı zarf, açık...