28 / 04 / 2024

Tarihi Çelik Palas Swiss-Belhotel International ile dünyaya açıldı

Tarihi Çelik Palas Swiss-Belhotel International ile dünyaya açıldı

Dünya'nın en büyük otel zincirlerinden Swiss-BelHotel İnternational, tarihi Çelik Palas oteline ortak olarak Türkiye pazarına giriş yaptı. İşbirliğiyle otelin ismi Grand Swiss-Bellhotel Çelik Palas oldu.

Arçelik’ten 100. Yıl Kampanyası: Herkese 2 bin TL'lik Mini Telve Kahvesi Makinesi hediye! 3 Ocak 2023 fiyat listesi!

Arçelik Cumhuriyet’in 100. yılı nedeniyle bir kampanya duyurdu. Seçili ürün alışverişlerinde herkese Mini Telve Türk Kahvesi Makinesi hediye edilecek. Kampanyanın son tarihi ise 31 Ocak 2023.

108 MP kameralı Samsung Galaxy A73 Arçelik'ten 750 TL indirim! 14 Ekim 2022 fiyat listesi...    

Arçelik, Samsung'un en popüler akıllı telefonlarından Samsung Galaxy A73'te 750 TL indirim yaptı. Bu fırsatı kaçırmayın ve hemen deneyin. Peki Samsung Galaxy A73'ün Arçelik'teki fiyatı nedir? İşte 14 Ekim 2022 tarihi itibariyle fiyat listesi…

Bulgur Palas'ta neler yapılacak?

7 tepeli İstanbul’un 7. tepesinde konumlanan ve kaderine terk edilen Bulgur Palas'ı İBB satın almıştı. Tarihi yapı, yakında İstanbul’un yeni kültür merkezi olarak misafirlerini ağırlayacak.

Bulgur Palas'taki çalışmalar yaz sonuna kadar tamamlanacak!

İBB tarafından satın alınan, İstanbul Fatih'te uzun seneler bankaların arşivi olarak kullanılan tarihi Bulgur Palas binasındaki çalışmalar yaz sonuna kadar tamamlanacak.

Bursa Çekirge Teras Projesi'nde yıkımlar başladı! 

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin Çevre ve Şehircilik Bakanlığı işbirliğiyle hayata geçireceği Çekirge Teras Projesi kapsamında 20 yıldır atıl halde duran Çelik Palas Oteli ek binalarında başlatılan yıkım çalışmaları aralıksız sürüyor. 

Tarihi Bulgur Palas satışa çıktı!

İstanbul'un simge yapıları arasında bulunan 'Bulgur Palas' satışa çıktı. Garanti BBVA'nın satışa çıkardığı tarihi bina için 30 milyon TL isteniyor.

Bulgur Palas Yenileme Projesi için dikkat çeken Sulukule uyarısı!

Tarihi Yarımada sınırları içindeki Bulgur Palas ve çevresini kapsayan 9.5 dönümlük yenileme alanının imar planı oy çokluğu ile onaylandı.

Bursa Yeni Çelik Palas Otel'in imar planları askıda!

Bursa'nın Çekirge bölgesinde bulunan Yeni Çelik Palas Oteli arazisinin Özelleştirme İdaresi Başkanlığı tarafından hazırlanan imar planı, Osmangazi Bedediye Meclisi’nde konuşuldu.

İspanyollar Bursa'da otel aldı!

İspanyollar Bursa'ya yatırım yapıyor.İspanyol Bluebay firması Mart 2018 itibariyle 10 yıllığına Grand Swiss-bel Hotel Çelik Palas'ın işletmeciliğini devralmış...

Pera Palas için marka savaşı başladı!

Osmanlı’nın en lüks oteli olan tarihi Pera Palas’ın isim hakkını elinde bulunduran Misbah Muhayyeş Vakfı, ünlü oteller zinciriyle marka mücadelesine girişti. 

Pera Palas Otel satılıyor mu?

İstanbul'un tarihi oteli dünyaca ünlü Pera Palas Otel 1895'den beri hizmet vermeye devam ediyor. Dubai Holdingin otel markası Jumeriah adı altında işletilen otel, geçtiğimiz günlerde bu markayla yollarını ayırdığını resmen duyurdu. Peki Pera Palas Otel satılıyor mu?

Sinpaş Palas ile İstanbul Finans Merkezi'ne 1600 konut geliyor!

Sinpaş Yapı Genel Müdürü Mahmut Sefa Çelik, İstanbul Finans Merkezi'nde Sinpaş Palas adıyla yeni bir projenin inşaatına başladıklarını söyledi. Çelik, ön satışların başladığı projenin 250 dönüm üzerine 1600 konut şeklinde olacağını ve satışların bu yıl başlayacağını belirtti.

Sinpaş Palas ile yepyeni bir şehir yaşamı başlatılacak!

Sinpaş Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Sefa Çelik, "İstanbul'un en yeni semtinde yükselmeye başlayacak olan Sinpaş Palas İstanbul Finans Merkezi'nin yanı başında, kendine özgü stiliyle yepyeni bir şehir yaşamını başlatacak" dedi.

Tarihi Çelik Palas Swiss-Belhotel International ile dünyaya açıldı Haberi

Tarihi Çelik Palas Swiss-Belhotel International ile dünyaya açıldı

Mustafa Kemal Atatürk’ün direktifiyle, 1935 yılında mimar Guilio Mongeri tarafından inşa edilen tarihi Çelik Palas oteli, yaptığı ortaklıkla dünyanın en büyük otel zincirlerinden Swiss-Belhotel International Hotel&Resorts’un halkalarından biri oldu. 


Yapılan işbirliği ile otelin ismi de Grand Swiss-Bellhotel Çelik Palas oldu. 15 ülkede 125 oteli bulunan Swiss-Belhotel International, yönetimini devraldığı Çelik Palas ile Türkiye pazarına girerken, Avrupa’ya ilk açılımını da Bursa’dan başlattı. 


Türkiye'de yatırım fırsatlarını değerlendirmek istiyor


Bursa’nın tarihi oteli Çelik Palas Convention Center & Thermal SPA Bursa ve Atatürk Palas, Swiss-Belhotel İnternational Hotel&Resorts zincirleri bünyesine katıldı. Çelik Palas’ta düzenlenen bilgilendirme toplantısına MSN Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Kırcal, Swiss-Bel International Yönetim Kurulu Başkanı Gavin M. Faul, iş ortağı ve Arap Turizm Örgütü Başkanı Bandar Fahad Al Fehaid ve otel yöneticileri katıldı. Toplantıda...