21 / 05 / 2024

Tarihi Kapalıçarşı güçlendirme çalışmaları

Tarihi Kapalıçarşı güçlendirme çalışmaları

Kapalıçarşı Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Kurtulmuş yaptığı açıklamada, "Deprem riskini de göz önünde bulundurarak statik güçlendirmeyi Kapalıçarşı'da Fesçiler Kapısı'ndan bu ay başlattık" dedi.

İstanbul Kapalıçarşı altın fiyatları! Beşli gremse ne kadar? Tam altın kaç lira? 20 Mayıs 2024 altın fiyatları

İstanbul Kapalıçarşı altın fiyatları milyonlarca kişi tarafından araştırılıyor. Altın yatırımcıları güncel altın fiyatlarını takip ediyor. Beşli gremse ne kadar? Tam altın kaç lira? 20 Mayıs 2024 altın fiyatları...

Kapalıçarşı kuyumcu altın fiyatları: Gremse altın ne kadar? Ata altın fiyatı kaç TL? 18 Mayıs altın fiyatları 

18 Mayıs altın fiyatları yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Haftanın son işlem gününde yükselişe geçen altın fiyatları bugün de yukarı yönlü hareket ediyor. İşte Kapalıçarşı kuyumcu altın fiyatları: Gremse altın ne kadar? Ata altın fiyatı kaç TL? 18 Mayıs altın fiyatları.

24 ayar gram altın Kapalıçarşı fiyatı ne kadar? Gremse altın fiyatı kaç TL? 11 Mayıs Kapalıçarşı altın fiyatları

Kapalıçarşı altın fiyatları milyonlarca kişi tarafından araştırılıyor. Altın fiyatları 11 Mayıs Cumartesi günü de düşmeye devam ediyor. Peki 24 ayar gram altın fiyatı Kapalıçarşı fiyatı ne kadar? Gremse altın fiyatı kaç lira? 11 Mayıs Cumartesi Kapalıçarşı altın fiyatları.

Kapalıçarşı altın fiyatları! 22 ayar gram altın ne kadar? Çeyrek altın kaç TL? Reşat 2,5'luk 22 ayar kaç lira? 

Kapalıçarşı altın fiyatları araştırılıyor. 10 Mayıs Haftanın son işlem gününde altın fiyatları  yükselişe geçti. Peki Kapalıçarşı altın fiyatları kaç TL? 22 ayar gram altın ne kadar? Çeyrek altın kaç TL? Reşat 2,5'luk 22 ayar kaç lira? 

Yarım gram altın fiyatı 2024 ne kadar? Altın fiyatları yerle bir oldu! Kapalıçarşı'da altın fiyatları ne oldu?

Altın fiyatları düşüyor. Altın alıp satmak isteyenler güncel altın fiyatlarını araştırıyor. Son zamanlarda yatırımcılar yarım gram altın almaya başladı. Peki Yarım gram altın fiyatı 2024 ne kadar? Altın fiyatları yerle bir oldu! Kapalıçarşı'da altın fiyatları ne kadar?

Çeyrek altın ne kadar 2024 bugün son dakika? İstanbul Kapalıçarşı altın fiyatları bugün kaç lira?

İstanbul Kapalıçarşı altın fiyatları bugün ne kadar olduğu merak ediliyor. Altın fiyatları haftanın dördüncü işlem gününde de yükselmeye devam ediyor. Çeyrek altın ne kadar 2024 bugün son dakika? 18 Nisan Perşembe son dakika altın fiyatları.

Altın yükselecek mi, düşecek mi? Altın alalım mı, satalım mı? 26 Mart 2024 Kapalıçarşı altın fiyatları

Altın fiyatları yükseliyor. Bugün altın fiyatları güne yukarı yönlü başladı. Peki Altın yükselecek mi, düşecek mi? Altın alalım mı, satalım mı? 26 Mart 2024 Kapalıçarşı altın fiyatları.

Elinde avucunda, yastık altında altını olanlar dikkat! Altın yükseliyor! Kapalıçarşı'da gram altın 2 bin 500 TL'yi aştı!

Altın fiyatları güne yükselişle başladı. Elinde avucunda, yastık altında altını olanlar dikkat. Kapalıçarşı'da gram altın an itibariyle 2 bin 500 TL'yi aştı. 

1933'te Kapalıçarşı tamir tartışması! Bu Belediyenin görevi mi, yoksa dükkan sahiplerinin mi?

1933 yılında şehir meclisindeki münakaşalardan biri de Kapalıçarşı tamir tartışması olmuş. Kapalıçarşı'nın tamir edilmesi, Belediyenin işi mi yoksa dükkan sahiplerini mi? 

Altın zirveden inmiyor! Altın alıp satmak isteyenler dikkat! 28 Şubat Kapalıçarşı altın fiyatları

Altın fiyatları yükselmeye devam ediyor. Altın zirveden inmiyor. Ons altın bugün 2026 dolardan işlem görüyor. Peki gram altın, çeyrek altın ne kadar? 28 Şubat 2024 Kapalıçarşı altın fiyatları.

Kapalıçarşı altın fiyatları! Bugün gram altın 2,114 TL, çeyrek altın 3,505 TL'den işlem görüyor!

23 Şubat 2024 Kapalıçarşı altın fiyatları yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Kapalıçarşı'da gram altın 2,114 TL, çeyrek altın 3,505 TL'den işlem görüyor. Son dakika altın fiyatları.

Kapalıçarşı'da gram altın 2 bin 77 TL oldu! Yatırımcılar dikkat! 4 Ocak 2024 canlı altın fiyatları

Kapalıçarşı'da gram altın bugün 2 bin 77 lira oldu. Altın fiyatları haftanın dördüncü işlem gününde yükselmeye devam ediyor. Bugün altın fiyatları ne kadar oldu? 4 Ocak 2024 altın fiyatları...

Gram altın Kapalıçarşı'da 2 bin liraya yaklaştı! Altın fiyatları resmen uçtu! 2 Aralık 2023 altın fiyatları

Altın fiyatları 2 Aralık Cumartesi günü yatırımcılar tarafından merakla takip ediliyor. Kapalıçarşı'da gram altın 2 bin liraya yaklaştı. Peki bugün çeyrek altın, tam altın, Ata altın kaç lira oldu? 2 Aralık 2023 altın fiyatları.

Tarihi Kapalıçarşı güçlendirme çalışmaları Haberi

Tarihi Kapalıçarşı güçlendirme çalışmaları

Kapalıçarşı Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Kurtulmuş, Anadolu Ajansı muhabirine, Kapalıçarşı'daki restorasyon, röleve, tadilat, deprem güçlendirme çalışmaları ve pandemi sürecinde alınan önlemlere ilişkin bilgiler verdi.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Kurtulmuş, 559 yıllık geçmişe sahip, dünyanın ilk pazar yerlerinden biri olan, 42 bin metrekare alan üzerine kurulu çarşıda 2 bin 486 dükkan bulunduğunu söyledi.

Kapalıçarşı'nın çatısındaki tadilata değinen Kurtulmuş, şöyle konuştu:

"Kapalıçarşı, Meclis'ten özel olarak çıkarılan kanunla, 2005'ten bu yana restorasyonlarına ve projelerine, Anıtlar Kurulundan geçmek kaydıyla, ihtimam edilen bir yer. Çarşının çatı restorasyonu Valiliğin desteğiyle şu anda bitirilmiş durumda. Çatıda 800 bin kiremit kullanıldı ve 7 kat yalıtım yapıldı. Kapalıçarşı'nın çatısı, o eski klimaların, birtakım atık ve çevresel kirliliğinin olduğu bir dönemden modern bir döneme sağlıklı bir şekilde intikal etti. 10...