03 / 05 / 2024

tarihi mekan ve müzelere gelen ziyaretçi sayısı

tarihi mekan ve müzelere gelen ziyaretçi sayısı

Milli Saraylar'a bağlı tarihi mekan ve müzeleri gezen ziyaretçi sayısı, bir önceki yıla göre yüzde 10 artış göstererek 1 milyon 450 bin kişiye ulaştı.

EYT'liler dikkat! Emeklilik dilekçenizi ne zaman vermelisiniz? Tarihe göre maaş ve tazminat artacak mı?

"Emeklilik dilekçesi temmuzdan önce mi, sonra mı verilmeli?" sorusunun yanıtı sık sık araştırılıyor. Peki emeklilik dilekçesi tarihi maaş ve tazminat tutarlarını etkiliyor mu?

PlayStation 5'i sabırsızlıkla bekleyenlere müjde! İşte Lansman tarihi, fiyatı ve teknik özellikleri

Oyun tutkunlarının heyecanla beklediği PlayStation 5 (PS) için artık her şey netleşti. Bu haberimizde PlayStation 5 için  Lansman tarihi, fiyatı ve teknik özellikleri ile ilgili detataylı bilgiye sahip olacaksınız

Gelişmiş güvenlik özellikleri ve konforu ile Seat Tarraco bayilerde! 

Seat Tarraco, onu SUV alıcıları için popüler bir seçim haline getiren birkaç dikkate değer özelliğe sahiptir, ancak en büyük gücü geniş iç mekanı ve pratikliğidir. Bu da onu birden fazla yolcu ve kargo alabilen güvenilirdir. Ayrıca SEAT Servis'e özel aksesuar ve lastik Kampanyasından faydalanabilirs

Ford Tourneo Custom ve Connect active Nisan'da zamlandı mı? İşte 2023 fiyat listesi

Tourneo Custom, hem aileler hem de işletmeler için çok yönlü bir araçtır. Aileler için geniş iç mekanı ve işletmeler için yük taşıma kapasitesi ile ideal bir seçenektir. Ayrıca hem aileler hem de işletmeler için çok yönlü bir araçtır.

Mükemmel yol tutuşu ve yüksek performansı ile BMW 4 serisi bayilerde! BMW 4 serisi Nisan zammı ne kadar oldu?

BMW 4 Serisi, sportif sürüş özellikleri, lüks iç mekanı ve son teknolojik özellikleri nedeniyle birçok kişi tarafından tercih edilmektedir. Ayrıca şık tasarımı, çeviklik ve performansı ile de dikkat çekmektedir. Peki BMW 4 serisi Nisan zammı ne kadar oldu?

Geniş iç mekanıyla popüler Skoda Sacala Mart zammı ne kadar oldu? 24 Mart 2023 fiyat listesi

SKODA Scala, çeşitli motor seçenekleri, geniş bir iç mekan ve iyi bir ekipman seviyesi ile pratik ve güvenilir bir kompakt hatchback'tir. Günlük kullanım için çok yönlü ve ekonomik bir araç isteyenler için iyi bir seçenektir. Peki 24 Mart 2023 fiyat listesi nedir?

Dolarda nokta atışlar yapan isim bu sefer söylenmeyeni söyledi! Doların roket gibi uçacağı tarihi açıkladı!

Finans Analisti İslam Memiş gram altın için yatırımcılara son dakika açıklamalarında bulundu. Ekonomist Memiş gram altının 1550 lira olacağı tarihi verdi ve Dolar, Euro, Bitcoin için önemli açıklamalar yaptı.

Dolar 7 TL birden fırlayacak! İslam Memiş ilk ve son kez tarih verdi! Bu tarihi görenin dili tutulacak

Piyasa uzmanı İslam Memiş, doların yaklaşık 7 TL birden fırlayacağı tarihi ilk ve son kez açıkladı. Bu tarihi görenin dili tutulacak!

TOKİ Burdur son başvuru tarihi 2022!

TOKİ Burdur son başvuru tarihi 2022 haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Burdur son başvuru tarihi 2022 ve projeyle ilgili merak edilen detaylar...

Bursa Tarihi Çarşı ve Hanlar Bölgesi'ndeki yıkımlar Mart'ta tamamlanacak!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, yaptığı açıklamada Tarihi Çarşı ve Hanlar Bölgesi Çarşıbaşı Kentsel Tasarım Projesi kapsamında kalan son binanın Mart'ta yıkılacağını belirtti.

KİPTAŞ Aydınlık Evler son başvuru tarihi 2021!

KİPTAŞ Aydınlık Evler son başvuru tarihi 2021 haberimizde yer alıyor. İşte KİPTAŞ Aydınlık Evler son başvuru tarihi 2021 ve projeyle ilgili merak edilen detaylar...

Aydın Çine TOKİ kura tarihi 2021!

Aydın Çine TOKİ kura tarihi 2021 haberimizde yer alıyor. İşte Aydın Çine TOKİ kura tarihi 2021 ve projeyle ilgili merak edilen detaylar...

Bursa Tarihi Çarşı ve Hanlar Bölgesi'nde 37 binanın yıkımı tamamlandı!

Bursa’da 600 yıllık hanları çevreleyen 37 binanın yıkılmasıyla Tarihi Çarşı ve Hanlar Bölgesi tamamen ortaya çıktı. 

tarihi mekan ve müzelere gelen ziyaretçi sayısı Haberi

tarihi mekan ve müzelere gelen ziyaretçi sayısı

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Genel Sekreterliği Milli Saraylar'a bağlı, tarihi saray, köşk ve kasırlar geçen yıl yerli ve yabancı ziyaretçilerden yoğun ilgi gördü.

Müzecilik ve Tanıtım Başkanlığından yapılan yazılı açıklamaya göre, 1 Ocak - 31 Aralık 2014 döneminde Milli Saraylar'a bağlı tarihi mekan ve müzeleri gezen ziyaretçi sayısı, bir önceki yıla göre yaklaşık yüzde 10 artış göstererek, 1 milyon 450 bin kişiye ulaştı.

Dolmabahçe Sarayı, 972 bin kişiyle en çok ziyaret edilen mekan olurken, Beylerbeyi Sarayı da geçen yıl 175 bin ziyaretçiyi ağırladı. Beylerbeyi Sarayı'nı 63 bin kişiyle Ihlamur Kasrı, 58 bin kişiyle Küçüksu Kasrı ve 52 bin kişiyle yeni açılan Milli Saraylar Resim Müzesi takip etti.Yıldız Şale Kasrı, Maslak Kasrı, Aynalıkavak Kasrı, Saray Koleksiyonları Müzesi, Yalova Atatürk Köşkü ve...