28 / 04 / 2024

Tarihi Şeyh Süleyman Mescidi restorasyon

Tarihi Şeyh Süleyman Mescidi restorasyon

Zeyrek'teki Tarihi Şeyh Süleyman Mescidi'nin restorasyonu, Vakıflar Genel Müdürlüğü ile İtalyan Restorasyon Firmalan Birliği tarafından yapılacak. Vakıflar Genel Müdür Yardımcısı Ali Hürata, kültür varlıklarının insanlığın ortak mirası olduğunu söyledi...

Şeyh Süleyman Mescidi hizmete açıldı!

Med-Art Projesi kapsamında yenilenen Şeyh Süleyman Mescidi dün himzete açıldı. Mescit, Vakıflar Genel Müdürlüğü ile İtalyan Mimarlık, Sanat ve Kent Restorasyonu Derneği tarafından restore edildi.

Şeyh Süleyman Mescidi bugün hizmete açılacak!

İstanbul Zeyrek'teki Şeyh Süleyman Mescidi restore edildi. Mescidi Med Art Eğitim Projesi kapsamında yenilenen mescit bugün hizmete açılacak.

Şeyh Süleyman Mescidi yeniden açılıyor!

Rrestorasyonu tamamlanan Şeyh Süleyman Mescidi'nin açılışı nedeniyle tören düzenlenecek.Şeyh Süleyman Mescidi'nde Cumhuriyet döneminin en kapsamlı restorasyon çalışması yapıldı.

Süleyman Özbağ kimdir?

Bolu Seben Belediye Başkanı Süleyman Özbağ kimdir? Süleyman Özbağ, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Süleyman Özbağ, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Süleyman Özbağ...

Murat Doğan ve Süleyman Özcan İş GYO genel kurul üyesi oldu!

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Murat Doğan ve Süleyman Özcan İş GYO genel kurul üyesi oldu.

Yusuf Hacısüleyman: Eyfel, Kaleiçi gibi yerler randevulu gezilecek!

AKDENİZ Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği Başkanı ve Resort Dergisi İmtiyaz sahibi Yusuf Hacısüleyman, dünya nüfusunun hızla arttığını bu nedenle gelecekte Eyfel Kulesi, Kaleiçi gibi yerlerin randevu alınarak gezilebileceğini söyledi.

Yusuf Hacısüleyman: Önümüzdeki süreçte kişiye özel tatiller ön plana çıkacak!

Bu yıl 4'üncüsü düzenlenen Uluslararası Resort Turizm Kongresi Antalya'da başladı. Kongreye katılan Akdeniz Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği Başkanı Yusuf Hacısüleyman, önümüzdeki süreçte kişiye uygun tatillerin ön plana çıkacağını aktardı.

Yatağan'daki Kanuni Sultan Süleyman eserleri restore edilecek!

Yatağan'da yaklaşık 500 yıl önce Kanuni Sultan Süleyman tarafından yaptırılan ve defineciler tarafından talan edilen cami, han ve köprünün ihalesi yapıldı. Aslına uygun olarak restore edilecek olan eserler yeniden turizme kazandırılacak.

Yusuf Hacısüleyman: Turizm sektörü olarak 2015 yılı zor bir yıl olacak!

Akdeniz Turistik İşletmeciler Birliği Başkanı Yusuf Hacısüleyman, turizm sektörü olarak 2015 yılının zor bir yıl olacağını söyledi. Türkiye Otelciler Federasyonu Başkan Yardımcısı Sururi Çorabatır ise, turizmin Türkiye'nin imaj sektörü olduğunu söyledi.

Yusuf Hacısüleyman: 2015 turizm için zor bir yıl olacak!

AKDENİZ Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği (AKTOB) Başkam Yusuf Hacısüleyman, turizm sektörü açısından 2015 yılının zor bir yıl olacağım fakat bunun üstesinden geleceklerini düşündüklerini söyledi.

Süleyman Çetinsaya: Hak sahiplerinin aşırı istekleri dönüşümün önünü tıkıyor!

Hak sahiplerinin aşırı isteklerinin kentsel dönüşüm sürecini tıkadığını söyleyen Süleyman Çetinsaya, "Müteahhidi para basan zengin biri zannediyorlar. Beni evlendir diyen bile var, olacak iş değil..." dedi.

Süleyman Genç: İBB vapurlarında yap-işlet-devret yöntemi uygulamak isteriz!

Şehir Hatları Genel Müdürü Süleyman Genç, İBB'nin, şehir hatları vapurlarını yap - işlet - devret modeliyle devretmek istediğini ileri sürdü. . İBB'nin ilk teklifi tersanecilere yaptığı öğrenildi.

Yusuf Hacısüleyman: Gelecek yıl turizm sezonu zor geçecek!

Akdeniz Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği (AKTOB) Başkanı Yusuf Hacısüleyman, turizm sektörü açısından 2015 yılının zor bir yıl olacağını fakat bunun üstesinden geleceklerini düşündüklerini söyledi.

Tarihi Şeyh Süleyman Mescidi restorasyon Haberi

Tarihi Şeyh Süleyman Mescidi restorasyon

Zeyrek'teki Tarihi Şeyh Süleyman Mescidi'nin restorasyonu, Vakıflar Genel Müdürlüğü ile İtalyan Restorasyon Firmalan Birliği tarafından yapılacak. Vakıflar Genel Müdür Yardımcısı Ali Hürata, Armada Otel'deki imza töreninde, kültür varlıklarının insanlığın ortak mirası olduğunu söyledi. Protokol, Hürata ve İtalyan Restorasyon Firmaları Birliği Başkanı Alessandro Zanini tarafından imzalandı. 


Türkiye...