06 / 05 / 2024

Tarihi Tepebağ Ortaokulu yenileme

Tarihi Tepebağ Ortaokulu yenileme

Adana Valisi Mahmut Demirtaş, merkez Seyhan İlçesi'nde restorasyonu devam eden tarihi Tepebağ Ortaokulu'nda inceleme yaptı.

Tarihi Altıeylül Ortaokulu’nu yıkma planı Danıştay’a takıldı!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Edip Uğur’un döneminde imar planı değişikliğiyle tarihi Altıeylül Ortaokulu’nun yıkılmasına ve buranın ticari alan gösterilmesine karşı 6 sene önce açılan davada, Danıştay'dan iyi haber geldi. Yüksek Mahkeme, söz konusu okulun yıkılamayacağına hükmetti.

Tepebaşı Söğütözü TOKİ başvuruları 29 Nisan'da başlıyor!

Tepebaşı Söğütözü TOKİ başvuruları 29 Nisan tarihi itibariyle başlıyor. Projeden 543,94 TL taksitle konut sahibi olunabiliyor.

Cudibey Ortaokulu ve Trabzon Öğretmen Evi'nin inşaatı başladı!

Tarihi Karagöz Meydanını Trabzon'a yeniden kazandıracak olan Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Cudibey Ortaokulu ve Trabzon Öğretmen Evi'nin yapımına başladı.

Tarihi Tepebağ Ortaokulu'nda restorasyon sürüyor!

Adana Valisi Mahmut Demirtaş, merkez Seyhan İlçesi'nde restorasyonu devam eden tarihi Tepebağ Ortaokulu'nda inceleme yaptı.

Tarihi Adana Tepebağ Ortaokulu restore edilmeyi bekliyor!

Adana Tepebağ Höyüğü’nde yer alan 1880 yılında yaptırılan Tepebağ Ortaokulu restore edileceği günü bekliyor. 1998 Adana depremine kadar eğitim hizmet veren okul çürümeye terk edildi.

Beykoz'daki Ziya Ünsel Ortaokulu koruya takıldı!

İstanbul Beykoz'daki Ziya Ünsel Ortaokulu yenileme çalışması koru engeliyle karşı karşıya geldi.Vehbi Koç Vakfı'nın yıkıp yeniden inşa edeceği okul inşaatı için koru içinden kamyonların geçeceği, orada inşa edilen tarihi tünel ve yollara zarar verebileceği gerekçesiyle izin verilmedi.

Tarihi Beylerbeyi Sarayı gün yüzüne çıkıyor!

Kars’ta uzun yıllar 30 Ekim Ortaokulu arkasında kalan ve yıkılmaya yüz tutan tarihi Beylerbeyi Sarayı, okulun yıkılmasıyla gün yüzüne çıktı.

Tarihi Nevşehir Gazi Okulu yıkılıyor!

Tarihi yıllar öncesine dayanan ve binlerce öğrenci mezun veren Gazi Ortaokulu'nun büyük bir bölümü bu günlerde kepçe darbeleri ile yerle bir olmuş durumda.

TOKİ Eskişehir Tepebaşı Aşağısöğütönü Emekli kura çekiliş tarihi!

Toplamda 250 adet dairenin emekliler için satışa çıkarıldığı projede daire tipleri 2+1 şeklinde tasarlandı. TOKİ Eskişehir Tepebaşı Aşağısöğütönü Emekli kura çekiliş tarihi 22 Nisan 2016'dır.

Seyhan'da tarihi konağa restorasyon!

Belediye Başkanı CHP'li Zeydan Karalar, konağı restore edilmek üzere ailesinden teslim aldı. Tarihi Tepebağ Mahallesi'ndeki konağın restorasyonu için Savaşan ailesini temsilen Aydın Murat Savaşan'la protokol imzalandı.

Seyhan Tepebağ'da tarihi binalar restore edilecek!

Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, tarihi Tepebağ Mahallesi’nin sembol bölgelerinden olan Musa Balı Konağı’nın da bulunduğu Turhan Arın Sokak üzerinde cephe sağlıklaştırma projesi yapılacağını açıkladı.

Eskişehir Tepebaşı TOKİ başvuruları!

Eskişehir Tepebaşı TOKİ Evleri'nde toplam 3 adet konut açık satışa sunuluyor. Eskişehir Tepebaşı TOKİ başvuruları 23 Temmuz 2015 tarihi itibariyle başlayacak.

2003 yılında ABD, Tepebaşı'ndaki konsolosluk binasını kiraya verecekmiş!

2003 yılında İstinye'de yeni yaptırdığı konsolosluk binasına taşınmaya hazırlanan ABD, Tepebaşı'ndaki tarihi Başkonsolosluk binasını kiraya verecekmiş. ABD, tarihi binayı ya satacak ya da kiraya verecekmiş.

Tarihi Tepebağ Ortaokulu yenileme Haberi

Tarihi Tepebağ Ortaokulu yenileme


Adana Valisi Mahmut Demirtaş, merkez Seyhan İlçesi'nde restorasyonu devam eden tarihi Tepebağ Ortaokulu'nda inceleme yaptı.  Vali Demirtaş, Seyhan Kaymakamı Şenol Bozacıoğlu ve İl Milli Eğitim Müdürü Turan Akpınar'ın da bulunduğu incelemede restorasyon çalışmalarının son durumu hakkında firma yetkililerinden bilgi aldı. Vali Demirtaş, Tepebağ Ortaokulu'nun kentin en eski okullarından biri olduğunu, restorasyonun ardından yeniden eğitime kazandırılacağını...