13 / 05 / 2024

tarihi uşak evleri

tarihi uşak evleri

OsmanIı mimarisi özellikleri taşıyan Tarihi Uşak Evleri, restorasyon için yatırımcıları bekliyor.

'Uçak modu' resmen tarihe karışıyor! Avrupa Komisyonu o tarihi duyurdu!

Avrupa Birliği ülkelerinde seyahat eden havayolu yolcularının telefonlarını uçak moduna almalarına gerek bırakmayacak. Konu ile ilgili olarak tarih veren Avrupa Komisyonu yolculara yeni hizmetler sunulacağını duyurdu.

Uşak Ulubey TOKİ son başvuru tarihi!

Uşak Ulubey TOKİ son başvuru tarihi haberimizde yer alıyor. Projeden yüzde 12, yüzde 15 ve yüzde 20 peşinatla konut sahibi olunabiliyor.

Uşak Belediyesi'nden 8.7 milyon TL'ye satılık 2 gayrimenkul!

Mülkiyeti Uşak Belediyesi'ne ait olan 2 adet gayrimenkul toplamda 8 milyon 700 bin TL bedel ile satışa çıkarıldı. Satışa konu olan gayrimenkuller için ihale tarihi 22 Ocak 2019 olarak belirlendi.

Uşak Kentsel Yenileme Projesi için son başvuru tarihi 31 Aralık!

3 oda 1 salon konutların yer aldığı Uşak Kentsel Yenileme Projesi için son başvuru tarihi 31 Aralık olarak belirlendi.

Uşak Ulu Cami'ye 4 milyon TL'lik restorasyon!

Uşak'ta 1400'lü yılların başında yapılan tarihi Ulu Cami, Vakıflar Genel Müdürlüğünce yürütülen çalışmalar kapsamında baştan aşağı yenilendi.

TOKİ Uşak Merkez son başvuru tarihi bugün!

TOKİ Uşak Merkez Kentsel Yenileme projesinde yer alan 196 adet konut için son başvuru tarihi bugün olarak belirlendi.

Uşak Merkez 1051 sözleşme tarihleri!

Uşak Merkez 1051 Kentsel Yenileme Projesi'nde yer alan konutlar için son sözleşme tarihi bugün olarak belirlendi.

Uşak SSK Evleri'nde dönüşüm başlıyor!

Uşak’ta riskli alanda yer alan Cumhuriyet Mahallesi SSK Evleri için Belediye Başkanı Nurullah Cahan devreye girdi. Dönüşümün kısa sürede başlayacağını söyleyen Cahan, “SSK Evleri’nin bulunduğu bölgedeki kötü görüntüler tarih olacak” diye konuştu.

Uşak'taki SSK Evleri bölgesi riskli alan ilan edildi!

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan SSK Evleri’nde başlatmayı düşündükleri dönüşüm için Bakanlar Kurulu Kararıyla bölgenin riskli alan ilan edildiği bilgisini verdi.

TOKİ'den Uşak Eşme'ye 511 konutluk yeni proje!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) Uşak Eşme'de yeni projeye imza atıyor. Uşak Eşme TOKİ Evleri 2. etap projesi toplam 511 adet konuttan meydana geliyor.

Uçak hurdasından lüks ev yaptılar!

İngiltere’de yaşayan David Palmer ile mobilya tasarımcısı kızı Emily Palmer, hurda olan uçak bölmelerinden lüks bahçe evleri tasarladı. İşte o evler...

TOKİ Uşak Karahallı son başvuru tarihi!

TOKİ Uşak Karahallı son başvuru tarihi 30 Eylül 2015 olarak belirlendi. Satış işlemlerini T.C. Ziraat Bankası A.Ş'nin yürüteceği projede 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri bulunuyor.

Uşak Karahallı TOKİ Evleri!

Uşak Karahallı TOKİ Evleri için 240 aya varan vade imkanı sağlanıyor. Başvuruların 30 Eylül 2015 tarihine kadar devam edeceği projede 8 bin 344 TL peşinatla ödeme yapılabiliyor.

tarihi uşak evleri Haberi

tarihi uşak evleri


Uşakta butik otelle pansiyon işletmeciliğine uygun ve OsmanIı mimarisi özellikleri taşıyan Tarihi Uşak Evleri, restorasyon için yatırımcıları bekliyor. Büyük kısmı Aybey, Işık, Karaağaç ve Kurtuluş mahallelerinde bulunan evlerin genellikle birinci katı taş örgü, ikinci katı ise ahşap, cumbalı ve beşik çatılı, alaturka kiremitle inşa ediliyor.


Uşak’ta tarihi değere sahip Anıtlar Kurulu’ndan tescilli 220 bina bulunuyor. Uşak Belediye Başkam Ali Erdoğan kentte tarihi nitelikte gerçek bina sayısının daha fazla olduğunu söyledi. Belediye olarak kentin doğal dokusunun korunmasına büyük önem verdiklerini ve gerekli altyapı çalışmalarını öncelikle tamamladıklarını aktaran Başkan Erdoğan, bunun yanında tarihi yapıların restorasyonu ve çevresinin iyileştirilmesi için çalışma yürüttüklerini de söyledi. Tarihe sahip çıkmayı görev edindiklerini belirten Erdoğan, bunun tek başına üstesinden gelinecek bir iş olmadığına dikkat çekti. Tarihi evlerin...