10 / 05 / 2024

Tarihi Yörükler Hamamı

Tarihi Yörükler Hamamı

Samsun'un 19 Mayıs ilçesinde bakımsızlıktan gün geçtikçe yıpranan 300 yıllık tarihi Yörükler Hamamı'nın restore edilerek turizme kazandırılması isteniyor. Tarihi açıdan ilçe adına önem arz eden hamam, bakımsızlıktan harabeye dönmüş durumda...

En uygun altın yüzük fiyatı ne kadar? 8 Ayar altın yüzükler kapış kapış satılıyor! 3 Kasım 2022 Altınaşkı fiyat listesi

Altın yüzük salmak isteyenler, bütçesine uygun yüzüklerin fiyatlarını araştırıyor. Hem güzel şık olsun hem de en uygunu olsun isteyenler için Altınaşkı 8 ayar altın yüzüklerde yüzde 33'e varan indirim başlattı. Peki 8 ayar altın yüzükler ne kadar? İşte 3 Kasım 2022 fiyat listesi.

Altın tektaş yüzükler 1,193 liradan başlıyor! Yüzde 30'a varan indirim fırsatı! Favori 2 Kasım 2022 fiyat listesi

En uyun altın tektaş yüzük arayanlar altın tektaş yüzüklerin fiyat listelerini araştırıyor. Favori'de altın tektaş yüzükler sadece 1.193 liradan başlayan fiyatlarla satılıyor. İşte Favori fiyat listesi 2 Kasım 2022.

Trabzon hasır yüzükler görenleri büyülüyor! Trabzon hasır yüzükler ne kadar? Elizi 20 Ekim 2022 fiyat listesi 

Kendine has havası olan Trabzon hasır yüzükler binlerce kişinin dikkatini çekiyor. Görenleri kendine hayran bırakan bu yüzükler çok kişi tarafından tercih ediliyor. Peki Trabzon hasır yüzük fiyatları ne kadar? İşte Elizi Trabzon hasır yüzük fiyat listesi...

Otopark Yönetmeliği'nin yürürlük tarihi 3 ay ertelendi!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından hazırlanan Otopark Yönetmeliği'nin yürürlük tarihi 31 Mart'a ertelendi...

Tekirdağ Güzelköy'deki cami, hamam ve ahşap konut restore ediliyor!

Tekirdağ'ın kültür turizmine de önemli katkılar sağlamayı planlayan Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, Güzelköy'deki cami, hamam ve ahşap konut restore ediyor.

Antalya'da Yörükler yaylalara taşınıyor!

Antalya'nın Akseki, Manavgat, Gündoğmuş ve Alanya ilçelerinde yaşayan Yörükler, yaylalara yerleşmeye başladı.

Tarihi Diyarbakır evleri turizme kazandırılıyor!

Yıllara meydan okuyan ve görünümleriyle büyük beğeni toplayan tarihi Diyarbakır evleri devlet desteğiyle restore edilerek turizme kazandırılıyor.

Tarihi İshak Paşa Hamamı satışında müşteri mi kızıştırılıyor?

İstanbul Sultanahmet'te, Fatih Sultan Mehmet döneminden kalan tarihi İshak Paşa Hamamı, satılığa çıkarıldı...

Tarihi Sağır Han'ın üstündeki iki kaçak yapı yıkıldı!

Fatih'te, Bizans dönemine ait İrine Kulesi'nin bitişiğinde bulunan tarihi Sağır Han'ın üstündeki iki kaçak yapı, belediye ekipleri tarafından balyoz kullanılarak yıkıldı.

Yeni imar yönetmeliği 5 gün sonra yürürlükte!

Yeni imar yönetmeliği 5 gün sonra, 1 Ekim 2017 tarihi itibari ile yürürlüğe girecek. Mevcut yapı ruhsatı başvurularının da yine bu tarihe kadar sonuçlandırılması gerekecek..

Planlı alanlar tip imar yönetmeliği yürürlük tarihi 2017!

Yeni Planlı Alanlar Tip İmar Yönetmeliği, bugünkü Resmi Gazete'de yer aldı. Peki, planlı alanlar tip imar yönetmeliği yürürlük tarihi 2017 ne zaman?

Samsun Yörükler Mahallesi'ndeki belediyenin yıkım faaliyetleri mecliste!

MHP Samsun Milletvekili Erhan Usta, Samsun ili Bafra ilçesi Yörükler Mahallesi'nde büyükşehir belediyesinin yaptığı yıkım ile ilgili hususları dile getirdi.

Samsun Bafra'da 350 yıllık hamam satılıyor!

Samsun'un Bafra ilçesinde bulunan, Evliya Çelebi'nin seyahatnamesinde de geçen 350 yıllık hamamın sahibi, satışa çıkardığı tarihi yapının turizme kazandırılmasını istiyor.

Tarihi Yörükler Hamamı Haberi

Tarihi Yörükler Hamamı

Samsun'un 19 Mayıs ilçesinde, bakımsızlıktan gün geçtikçe yıpranan 300 yıllık tarihi Yörükler Hamamı'nın restore edilerek turizme kazandırılması isteniyor.


Samsun'un 19 Mayıs ilçesinde bakımsızlıktan gün geçtikçe yıpranan 300 yıllık tarihi Yörükler Hamamı'nın restore edilerek turizme kazandırılması isteniyor.


Samsun Turizmciler Derneği Başkanı Dilek Genç, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Kızılırmak Deltası'nın, muhteşem coğrafyası ve biyolojik çeşitliliğiyle kent turizminin önemli noktalarından biri olduğunu, delta içinde bulunan Osmanlı eseri Yörükler Hamamı'nın turizm açısından büyük önem taşıdığını söyledi.


Genç, 19 Mayıs ilçesi Yörükler Mahallesi içindeki tarihi Yörükler Hamamı'nın ilgisizlikten dolayı her geçen gün yıprandığına dikkati çekerek, şöyle devam etti:


"Türkiye'nin ve dünyanın önemli doğa alanlarından biri kabul edilen Kızılırmak Deltası içinde yer alan tarihi Yörükler Hamamı, restore edilerek bölgeyi taçlandırmalıdır. 300 yıllık geçmişe sahip, tarihi açıdan ilçe adına önem...