07 / 05 / 2024

tariş alsancak projesi

tariş alsancak projesi

Emlak Konut GYO ve Tariş Koorperatif Birlikleri arasında 1 Aralık 2016’da imzalanan protokol ile Emlak Konut GYO, İzmir Alsancak’ta Liman Arkası olarak bilinen bölgede yeni bir proje geliştirecek.

Emlak Konut GYO İzmir Allsancak 2. Etap'ın değeri belli oldu! 

Emlak Konut GYO İzmir Allsancak Projesi 2 Etap'ın değerleme raporu yayınlandı. Emlak Konut GYO İzmir Alsancak Projesi 2 Etap'ın değeri ne kadar oldu? İşte ayrıntılar...

Gloria Alsancak fiyat!

Gloria Alsancak projesi satışa sunuldu. Gloria Alsancak projesinin fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte Gloria Alsancak fiyat bilgisi ve proje detayları...

Gloria Alsancak nerede?

Gloria Alsancak projesi satışa sunuldu. Gloria Alsancak nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Gloria Alsancak nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Gloria Alsancak satışta! Yeni proje! 

İzmir'in kalbi Alsancak'ta yükselen Gloria Alsancak projesi satışa çıktı. Projede yer alan 1+1'lerin fiyatları 1 milyon 500 bin TL'den başlıyor...

TMMOB'dan İzmir Alsancak'taki Tariş arazisi imar planlarına dava!

TMMOB Mimarlar Odası İzmir Şubesi ve TMMOB Şehir Plancıları Odası İzmir Şubesi, Alsancak'taki 140 bin metrekare alanda Tariş arazilerini kapsayan imar planlarına yeniden dava açacaklarını açıkladı. 

Gayrimenkul dövizden daha çok kazandıracak!

Gayrimenkul sektörünün dev isimleri Teknik Yapı ve Halk GYO, Ege bölgesinin en büyük projelerinden biri olan İzmir Alsancak projesi için start verdi.

Kıbrıs Town Houses projesi Sign of the City Awards'ın finalinde!

Kıbrıs Developments tarafından Alsancak’ta hayata geçirilen Türkiye'nin en prestijli gayrimenkul yarışması Kıbrıs Town Houses projesi Sign of the City Awards 2018'de 3 dalda finale kaldı.

12 soruda Folkart Vega projesi!

Folkart Vega projesi Alsancak ile Halkapınar arasında, İzmir Körfezi’nin tam karşısında Şaraphane bölgesinde inşa ediliyor. İşte 12 soruda Folkart Vega projesi...

Alsancak Evora İzmir nerede?

Evora İzmir projesi Teknik Yapı ve Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) tarafından İzmir'de hayata geçiriliyor. Peki Alsancak Evora İzmir nerede?

Teknik Yapı Halk GYO Alsancak projesinde ön talep topluyor!

Teknik Yapı ve Halk GYO, Ege bölgesinin en büyük projelerinden biri olan İzmir Alsancak Projesi'ne ön talep toplamaya başladı.

Teknik Yapı Alsancak Projesi 3 ay sonra satışta!

Katar'ın başkenti Doha'da başlayan 2. Expo Turkey by Qatar, 19 Ocak'ta sona erecek. Teknik Yapı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Umut Durbakayım, fuarda Alsancak Projesi'ni tanıttıklarını söyledi.

Teknik Yapı-Halk GYO Alcansak projesi başlıyor!

Gayrimenkul sektörünün dev ismi Teknik Yapı ve Halk GYO, Ege bölgesinin en büyük projelerinden biri olan İzmir Alsancak Projesi için buluştu.

My Way Deluxe Alsancak kimin?

My Way Deluxe Alsancak projesi 8 katlı ve toplam 111 adet daireden meydana geliyor. Proje İzmir Alsancak'ta Gürel Residence'ın yanında inşa ediliyor. Peki My Way Deluxe Alsancak kimin?

tariş alsancak projesi Haberi

tariş alsancak projesi

Toplamda 140 bin metrekare alan büyüklüğe sahip İzmir Liman Arkası bölgesindeki proje turizm, ticaret ve kültür odaklı olacak şekilde tasarlanıyor. Yaklaşık 820 milyon TL hasılat öngörülen proje ile İzmir’in atıl kalmış olan bu kısmını kentin kullanımına kazandırılması, fiziksel ve görsel açıdan sağlıklı mekanlar oluşturulması ve şehrin kentsel yaşam standardını arttırılması hedeflenmektedir.


Düzenlenen imza töreninde Emlak Konut GYO Yönetim Kurulu Başkanı ve Emlak Konut GYO Genel Müdürü Murat Kurum ile birlikte Tariş Zeytin ve Zeytinyağı Tarım Satış Kooperatifleri Birliği Başkanı Hüseyin Cahit Çetin, Tariş İncir Tarım Satış Kooperatifleri Birliği Başkanı Mustafa Bircan, Tariş Pamuk ve Yağlı Tohumlar Tarım Satış Kooperatifleri Birliği Başkan Yardımcısı Faruk Aydın ve Yemta A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Gültekin Özbek bulundu.


İzmir’in kent yaşamına yön verecek tarihi imza

Protokol imza...