17 / 05 / 2024

tariş izmir

tariş izmir

İZMİR Çiğli'de tarihten bugüne zeytinyağı üretim teknolojisinin gösterildiği objelerin yer alacağı ve 70 yıl öncesine ait ürün alım senetleri ve Tariş tarihine ait yazılı, görsel dokümanlarının sergileneceği butik bir zeytinyağı müzesi kurulacak...

Migros'ta yüzde 25 indirim fırsatı: 2 litre Tariş Riviera zeytinyağı 497, Komili naturel sızma zeytinyağı 176 TL!

Migros, zeytinyağlarında fiyatları düşürdü. Farklı markalarda yüzde 25'e varan indirim başladı. Tariş Riviera Zeytinyağı 2 litre 497, Komili Naturel Sızma Zeytinyağı 176 TL'ye düştü. İşte Migros 16 Mayıs 2024 fiyat listesi... 

Zeytinyağında şok indirim! Tariş Sızma Zeytinyağı Carrefoursa’da sadece 87 lira! 15 Mart 2023 Fiyat Listesi

Marketler zincirinde Tariş 750 ml Sızma Zeytinyağı 124,50’den 87,90 TL’ye düşerken İran Hurması 300 gram 19,90 TL’den 17,90 TL’ye, İçim Doğal Kaymaksız Yoğurt 2 kg. 65,90 TL yerine 53,95 TL’ye satılmaya başladı. İşte 15 Mart indirimli ürünler listesi…

Tariş sızma zeytinyağının kampanyalı alım fiyatı açıklandı! İşte 3 Kasım 2022 fiyat listesi

Tariş sızma zeytinyağının kampanyalı alım fiyatı 81 TL olarak açıklandı. Tariş Zeytin ve Zeytinyağı Birliği Başkanı Hilmi Sürek, 2022-2023 sezonunda sızma zeytinyağı alım fiyatını 81 lira olarak satışa sunulacağını ifade etti.

Tari İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Tari İnşaat Anonim Şirketi Başakşehir'de Ahmet Hakan Tari ve Furkan Tari ortaklığında kuruldu.

TMMOB'dan İzmir Alsancak'taki Tariş arazisi imar planlarına dava!

TMMOB Mimarlar Odası İzmir Şubesi ve TMMOB Şehir Plancıları Odası İzmir Şubesi, Alsancak'taki 140 bin metrekare alanda Tariş arazilerini kapsayan imar planlarına yeniden dava açacaklarını açıkladı. 

İstanbul İzmir Otoyolu geçiş ücreti 2019 ne kadar? 

İstanbul İzmir Otoyolu geçiş ücreti 2019 ne kadar? İstanbul izmir otoyolu Ağustos 2019 geçiş ücreti nedir? İstanbul İzmir Otoyolu geçiş ücreti kaç TL 2019? İşte tüm merak edilenler...

Evora İzmir için ÇED süreci başladı!

İzmir'in Konak ilçesi Alsancak semtinde yer alan Tariş Birlikleri’ne ait kamu arazileri, Emlak Konut GYO A.Ş’ye devredildikten sonra, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nca bölgenin imar planları düzenlendi. 

Kuşadası Tariş arazisi 25 milyon TL'ye kamulaştırıldı!

Kuşadası Tariş arazisi olarak da bilinen arazi Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından kamulaştırıldı. 10 bin metrekarelik arazinin kamulaştırması 25 milyon TL'ye gerçekleşti.

Pekerler ile Emlak Konut'tan İzmir'e 2,2 milyarlık proje!

Pekerler Grup, Emlak Konut ile birlikte İzmir’de yeni bir proje için kolları sıvadı. Pekerler, Alsancak’taki Tariş arazisine 2,2 milyar TL’lik yatırım yapacak.

Tariş Üzüm Birliği'nden Çiğli'de satılık arsa!

Mülkiyeti Tariş Üzüm Birliğine ait olan İzmir İli, Çiğli İlçesi, Büyük Çiğli Mahallesi'nde yer alan arsa vasıflı gayrimenkul kapalı zarf teklif alma yöntemi ile satışa çıkarıldı. 

İzmir Yeni Kent Merkezi imar planına iptal davası!

Şehir Plancıları Odası ile Mimarlar Odası, bakanlığın İzmir Yeni Kent Merkezi’nde 140 bin metrekarelik Tariş arazilerini kapsayan ve Mayıs ayında onaylanan imar planlarının iptali için dava açtı.

Tariş ve TCDD arazileri Haziran'da satışa çıkacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, İzmir'in merkezindeki Tariş ve TCDD'ye ait dev arazileri satışa çıkaracağını belirtti. Dev arazinin imarını konut, turizm ve ticaret alanı olarak değiştirildi.

Yenitepe İzmir daire fiyatları!

Yenitepe İzmir daire fiyatları 156 bin TL'den başlıyor. İzmir Karabağlar'da hayata geçirilen Yenitepe izmir projesi 20 bloktan oluşuyor...

tariş izmir Haberi

tariş izmir

 Tariş Zeytin ve Zeytinyağı Birliği Başkanı Cahit Çetin, "Zeytinyağı müzesi sadece bizim değil, tarım satış kooperatifleri birliklerinin de tarihinin yer aldığı çok özel ve butik bir müze olacak" dedi. Tariş Zeytin ve Zeytinyağı Birliği ve Ege Bölgesi Sanayi Odası (EBSO), Çiğli'de yer alan tesislerinin özel bir bölümünde zeytinyağı müzesi kurma kararı verdi. 


Zeytin tarımından, zeytinyağı üretimine kadar tüm süreçlerin yer aldığı butik müzede, zeytin sıkımı ile ilgili materyallerin yanı sıra 1940'lardan kalma birlik senetleri, ortaklık belgeleri, 1915'te ekonomik kurtuluş savaşı başlatan, bu topraklarda kooperatifçilik anlayışının ilk temsilcileri ve uygulayıcılarına ait dokümanlar yer alacak. Müzede ayrıca tarihten bugüne zeytinyağı üretim teknolojisinin gösterildiği objelere de yer verilecek. 


Star...