03 / 05 / 2024

Tarkan Çiftlik evi

Tarkan Çiftlik evi

Tarkan villasının yol inşaatı nedeniyle sıkıntı yaşıyordu. Son olarak evinin yoluna asfalt döküldü. Giriş-çıkışı zorlaşan, gürültüden şikayetçi olan Tarkan çareyi Almanya- Berlin'deki evine gitmekte buldu...

Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer çifti Trakya’da çiftlik aldı!

Evliliklerinin 8. yıldönümlerini kutlayan Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer çifti  çifti, İstanbul’a 1,5 saat mesafede yer alan Lüleburgaz'da bir çiftlik evi aldı.

Rupert Murdoch ABD'de çiftlik evi satın aldı!

90 yaşındaki milyarder Rupert Murdoch, ABD'de çiftlik evi satın aldı. Murdoch, çiftlik evi için 280 milyon dolar ödedi. 

Serenay Sarıkaya Adana’da çiftlik evi arıyor!

Yeni dizisi Şahmeran'ın çekimleri için Adana'ya giden güzel oyuncu Serenay Sarıkaya, Adana'da çiftlik evi arıyor...

Dwayne Johnson çiftlik evini satıyor!

Hollywood'un en çok kazanan isimlerinden biri olan Dwayne Johnson,  Atlanta'da bulunan çiftlik evini satışa çıkardı. Johnson çiftlik evi için 7.5 milyon dolar istiyor. 

Tuzla’da 50 milyon TL'ye satılık 'izole çiftlik'!

Tuzla’da Tepeören’de 40 dönüm içinde emsalsiz çiftlik evi şaşırtan fiyata satışa çıkarıldı. 3 adet villadan oluşan emsalsiz çiftlik için 50 milyon TL isteniyor.

Rita Ora koronavirüs nedeniyle çiftlik kiraladı!

Ünlü şarkıcı Rita Ora, koronavirüs sebebiyle şehir merkezinden kaçarak bir çiftlik evi kiraladı...

Russel Crowe'un evi kül oldu!

Ünlü oyuncu Russel Crowe'un çiftlik evi çıkan orman yangınında adeta kül oldu, üzücü haberi Cem Yılmaz "Sevgili abimize çok geçmiş olsun" mesajıyla sosyal medyadan duyurdu.

Karmod konteyner, Almanya'da çiftlik evi olarak kullanılacak!

Karmod'un yeni nesil konteynerı, Almanya'da çiftlik evi olarak kullanılacak. Yeni nesil konteyner modeliyle hazırlanan 6 adet ev teslim edildi.

Tarkan evi terk edip otele mi yerleşti?

Tarkan ve Pınar Tevetoğlu'nun bir süredir kavgalı oldukları, Tarkan'ın evi terk ettiği otele yerleştiği iddia edildi. Sosyal medyada dolaşan dedikodulara Tarkan'dan yanıt geldi.

Tuba Ünsal Şile'de çiftlik evi satın aldı!

Ünlü isim Tuba Ünsal, Şile’deki ikinci evini de satın aldı. Parasını gayrimenkule yatıran Ünsal, 350 metrekarelik yeni ev için 3 milyon 380 bin lira harcadı.

Sean Penn Malibu’daki çiftlik evini satışa çıkardı!

Oscarlı oyuncu Sean Penn, altı yılın ardından Malibu’daki çiftlik evini satışa çıkardı. Etrafı güvenlik duvarlarıyla örülü yapıyı 2009 yılında 3.8 milyon dolara satın alan Sean Penn’in evi için bugün belirlenen rakam 6.5 milyon dolar.

Kelly Brook'un 1 milyon Sterlin değerindeki çiftlik evi!

Kelly Brook, sosyal medya hesabından sık sık yaptığı paylaşımlara bakılırsa kelimenin tam anlamıyla bir peri masalının içinde yaşıyor.

Tarkan'ın evi müze mi oluyor?

Almanya'nın Alzey kasabasında dünyaya gelen Tarkan'ın evinin belediye tarafından satışa koyulması anne Neşe Tevetoğlu'nu üzdü. Bunun üzerine Tarkanın hayranı olan bir iş adamı evi alıp müze yapmak istediğini açıkladı. 

Tarkan Çiftlik evi Haberi

Tarkan Çiftlik evi

Tarkan 2006'da Beykoz'a bağlı Öğümce Köyü'nde yaptırdığı Çiftlik evine yerleşmişti. 2010'da evine giden yolları su bastı. Sonra havuzuna uğur getirsin diye koyduğu 2 kurbağa üreyip sayıları 100'e ulaştı. Bunun üzerine çiftliği bırakıp Tarabya'daki milyon dolarlık villasına taşındı. Kentin ortasında sessiz sedasız bir hayat planlıyordu ki belediye rahat vermedi. 


Bitmeden Dönmem


Tarkan villasının yol inşaatı nedeniyle sıkıntı yaşıyordu. Son olarak evinin yoluna asfalt döküldü. Giriş-çıkışı zorlaşan, gürültüden şikayetçi olan Tarkan çareyi Almanya- Berlin'deki evine gitmekte buldu. Aslında bu seyahati Kurban Bayramı'nda yapacaktı. Ancak gürültü yüzünden bileti öne alındı. Arkadaşlarına "O kazı bitmeden dönmeyeceğim"...