15 / 05 / 2024

Tarkan Coşan

Tarkan Coşan

Maps Turizm Ticaret Limited Şirketi, Nihat Uluğ Kartal ve Tarkan Coşan tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 19 Mart'ta kuruldu

Borsa İstanbul'da halka arzlar durdu ama halka arz endeksi coştu!

Borsa İstanbul’da adeta ‘yeni yıl rallisi’ denilebilecek bir hareket yaşanırken  Gazeteci Dr. Barış Esen'den de halka arzlar ile ilgili bir paylaşım geldi. Barış Esen paylaşımında halka arzların durduğunu ama halka arz endeksinin coştuğunu belirtti.

Piyasalarda ‘Şimşek’ coşkusu! Borsa yeni rekorlara koşuyor! İşte BIST 100 endeksinde yeni tahminler…

Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından açıklanan yeni Bakanlar Kurulu piyasalar tarafından olumlu karşılandı. Geçen hafta Mehmet Şimşek’in Hazine ve Maliye Bakanlığına geleceği söylentileri ile coşan borsada yükseliş sürüyor. Peki yükseliş nereye kadar sürecek? Dolar ne olacak?

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 7 rezerv şehir için çalışmalara başladık!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yaptığı açıklamada deprem tehlikesinin olduğu 7 coğrafi bölgede, 7 rezerv şehir için çalışmalara başladıklarını söyledi.

Dolar coştu, altın tuzla buz! Uzmanlar uyarıyor! Bu gelişmeler yaşanırsa altın ve dolar böyle olacak

Altın ve dolar piyasasında son dakika gelişmeleri yakından takip ediliyor. Haftanın ilk işlem gününde dolar coştu, altın ise tuzla buz oldu. Uzmanlardan altın ve dolar konusunda uyarılar gelmeye başladı.

Cnm Grup İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Cnm Grup İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş’ta  50 bin  TL sermaye bedeli ile Turhan Mildon ve Enishan Coşan tarafından kuruldu.

Erhan Coşan kimdir?

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden Kent Konut A.Ş. Genel Müdürlüğü’ne getirilen Erhan Coşan kimdir? Erhan Coşan daha önce hangi görevlerde bulundu?

Erhan Coşan Kent Konut A.Ş Genel Müdürü oldu!

Erhan Coşan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden Kent Konut A.Ş. Genel Müdürlüğü’ne getirildi.

Coğrafya şirketlerin kaderidir!

Doğan Selçuk, Emlakkulisi.com okurları için Mekânsal zekâ şirketi Geoinsight’ın kurucusu Çiğdem Aksoy ile coğrafi bazlı veri analitiğini masaya yatırdı...

Diyanet Vakfı Ankara’daki tarikat okulunu satın aldı!

Türkiye Diyanet Vakfı iştiraki KOMAŞ A.Ş, Nakşibendi Şeyhi Mahmut Esad Coşan’ın kurucusu olduğu Ankara’daki bir koleji bünyesinde olduğu ortaya çıktı.

Coşkunlar Grup Enerji İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Coşkunlar Grup Enerji İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Erdoğan Coşkun tarafından kuruldu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Millet bahçeleri ile coşuyoruz!

"İstanbul Biz Birlikte Türkiyeyiz Buluşması"na katılan Cumhurbaşkanı Erdoğan, hayata geçirdikleri ve planladıkları projeleri ve yatırımları anlattı.

Coşkun Sucuk'tan Kağıthane projesi açıklaması: Öyle bir proje yok!

Para Dergisi'nin 13-19 Ocak 2019 tarihli sayısında "Mahallede dolaşan proje görseli..." başlığı ile yayımlanan habere Coşkun Sucuk'tan açıklama geldi. Coşkun Sucuk yetkilileri, kimseyle görüşmediklerini ve öyle bir proje olmadığını söyledi...

Tarkan evi terk edip otele mi yerleşti?

Tarkan ve Pınar Tevetoğlu'nun bir süredir kavgalı oldukları, Tarkan'ın evi terk ettiği otele yerleştiği iddia edildi. Sosyal medyada dolaşan dedikodulara Tarkan'dan yanıt geldi.

Tarkan Coşan Haberi

Tarkan Coşan

Maps Turizm Ticaret Limited Şirketi, Nihat Uluğ Kartal ve Tarkan Coşan tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 19 Mart'ta kuruldu. Şirketin iş konusu; otel motel tatil köyü oberj lokanta kafeterya vesayire her türlü turistik işletmeciliği yapmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Maps Turizm Ticaret Limited Şirketi adres: Beyoğlu, Kemankeş Kara Mustafa Paşa Mahallesi, Kılıç Ali Mescidi Sokak, No:...