03 / 05 / 2024

tarkanın evinin içi

tarkanın evinin içi

Eşi Pınar Tevetoğlu ve kızı Liya ile Türkiye'ye dönmeye hazırlanan Megastar Tarkan,  kızı Liya için Tarabya’daki villasını yeniledi...

Tarkan'ın evi müze mi oluyor?

Almanya'nın Alzey kasabasında dünyaya gelen Tarkan'ın evinin belediye tarafından satışa koyulması anne Neşe Tevetoğlu'nu üzdü. Bunun üzerine Tarkanın hayranı olan bir iş adamı evi alıp müze yapmak istediğini açıkladı. 

Hanımın Çiftliği ve Dila Hanım dizilerinin çekildiği ev ne durumda?

ADANA’da, geçmişte 'Hanımın Çiftliği' ve 'Dila Hanım' gibi popüler televizyon dizilerinin çekimlerinin yapıldığı çiftlik evinin kaçak içki imalathanesine dönüştürüldüğü ortaya çıktı. Evde yapılan aramda ele geçirilen sahte içkiler imha edildi.

Burak Özçivit Ulus'taki evinin eşyalarını değiştirdi!

Yakışıklı oyuncu Burak Özçivit sevgilisi Fahriye Evcen'in isteği üzerine İstanbul Ulus'taki evinin eşyalarını değiştirdi. İddiaya göre; Fahriye Evcen, Ceylan Çapa'nın zevkine göre döşenmiş evi değiştirmek istedi.

İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yeni evi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın evinin içi görüntülendi. Yıkılan eski konutun yerine yapılan yeni bina 8 milyon TL’ye mal oldu. Binanın her bölümünde yerli malı kullanıldı. İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yeni evi...

Sibel Can'ın Beykoz Konakları'ndaki evinin iç mimarisiyle ilgili yargıtay yeni bilirkişi raporu istedi!

Sibel Can' ın Beykoz Konakları'ndaki evinin iç mimarisiyle ilgili 'fikir hakkı' davasında Yargıtay yeni bilirkişi raporu istedi.Mahkeme 10 bin lira tazminat ödenmesine karar verdi...

Moody's Türkiye'nin kredi not görünümünü değiştirdi!

Moody's Türkiye'nin kredi not görünümünü değiştirdi. Moody' s, Türkiye'nin kredi not görünümünü "durağan"dan "negatif"e çevirdi. Moody's Türkiye'nin kredi notunu " Baa3 " olarak teyit etti.

TOKİ sivil mimari tarihi yapıların restorasyonu için kredi limitini 125 bin TL'ye yükseltti!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ), sivil mimari tarihi yapıların restorasyonu için kredi limitini 125 bin TL'ye yükseltti. Sivil mimarinin korunması ve gelecek kuşaklara aktarılması açısından yapılan bu hamle Isparta için de önem arz ediyor.

M1 Merkez Adana AVM'de Ağır Otizmli Çocuklar Farkındalık Günü etkinliği yapıldı!

M1 Merkez Adana AVM'de Ağır Otizmli Çocuklar Farkındalık Günü etkinliği yapıldı. M1 Merkez Adana AVM ziyaretçilerinin çocuklarına yüz boyama, balon dağıtımı ve boyama etkinlikleri de yapıldı.

Denge Yatırım piyasa danışmanını değiştirdi!

Denge Yatırım Holding A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Denge Yatırım piyasa danışmanını değiştirdi. Şirket, Piyasa Danışmanı olarak Yatırım Finansman Menkul Değerler A.Ş. görev yapacak.

Kira gelir vergisi son ödeme günü değişti mi?

1 Mart itibariyle başlayan kira gelir vergisi beyanname verme süresi, Maliye Bakanlığı tarafından açıklamaya göre uzatıldı. Peki, kira gelir vergisi son ödeme günü değişti mi?

Anadolu Sigorta merkez binasının hem yerini hem de tasarımını değiştirdi!

Günümüz çalışma kültürüyle birlikte değişen ofis algısı, firmaların kendi merkezlerine daha farklı bir gözle bakmasını tetikliyor. Anadolu Sigorta da bu değişimi köklü bir şekilde hissederek merkez binasının hem yerini hem de tasarımını değiştirdi...

Kentsel dönüşüm için kredi veren bankalar!

Kentsel dönüşüm faaliyetleri kapsamında konutu riskli olarak tespit edilen ve yıkılan vatandaşlara devlet kira ve kredi konusunda yardım ediyor. İşte kentsel dönüşüm için kredi veren bankalar bu haberde...

Binali Yıldırım Adnan Menderes Havalimanı'nın yeni iç hatlar terminalini inceledi!

AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı yaptığı dönemde yatırımının yapılmasını sağladığı Adnan Menderes Havalimanı'nın yeni iç hatlar terminalini inceledi.

tarkanın evinin içi Haberi

tarkanın evinin içi

Megastar Tarkan’ın Tarabya’daki villasında hummalı yenileme çalışmaları başlattı. Eşi Pınar Hanım ve kızı Liya ile Türkiye'ye dönmeye hazırlanan Tarkan, Liya’nın odası için kolları sıvadı. Megastar, klimaları, pencereleri, güvenlik kameralarını yeniledi.

Takvim Gazetesi'nden Aydın Hamza'nın haberine göre,  Megastar Tarkan, eşi Pınar Tevetoğlu ile iki ay önce minik kızları Liya'yı Almanya'da kucağına aldı. Megastar Tarkan'ın Tarabya'daki evinde ailenin yeni üyesi için hazırlıklar başladı. Minik kızları için hiçbir masraftan kaçınmayan Megastar, önceki gün de kızı için sipariş verdiği yatak odası ve mobilya takımlarını villasına getirtti. 

Tarkan, Liya'nın odasının dekorasyonunu eşiyle birlikte özenle hazırladı. Evin klimalarını da yenileyen Tarkan, evin havalandırması ve pimapenlerini de değiştirdi.

ÖNLEMLERi ARTTIRDI

Ailesinin güvenliği de düşünen Megastar Tarkan, villanın içindeki ve bahçesindeki güvenlik kameralarının sayısını arttırdı. Liya için lüks villada aylardır...