27 / 04 / 2024

TARKİM hangarları ne oldu

TARKİM hangarları ne oldu

Atatürk ve Adana Havalimanlarında bulunan Tarkim Havacılığa ait hangarlara el konulmasının ardından Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) hangarların teslim alındığını açıkladı.

Gümüş fiyatları ne kadar? Gümüş bugün kaç lira? 25 Ocak 2023 gümüş fiyatları

Geçtiğimiz yıl yatırımcısına en çok kazandıran gümüşün bu yılda yükselişine devam etmesi bekleniyor. Peki Gümüş fiyatları ne kadar? Gümüş bugün kaç lira? 25 Ocak 2023 gümüş fiyatları.

Bauhaus inşaat yalıtım malzemeleri ne kadar? 24 Ocak 2023 fiyat listesi…

İnşaat ve ev malzemeleri satan Bauhaus yalıtım malzemeleri de satıyor. Bauhaus’ta yalıtım malzemeleri ne kadar? İşte 24 Ocak 2023 fiyat listesi….

Bekçi olmak isteyenler aman dikkat! Bekçi alımı 2023 ne zaman yapılacak? Bu tarihleri sakın kaçırmayın!

Bekçi olmak isteyenler aman dikkat... Bekçi alımı 2023 ne zaman yapılacak? Bu tarihleri sakın kaçırmayın...

Gümüş fiyatları ne olur? Altın Kahini İslam Memiş bir çırpıda açıkladı! Bu rakamı görenlerin etekleri zil çaldı!

Gümüş fiyatları 2023 yılına iyi bir başlangıç yaparken yatırımcılar ''gümüş fiyatları ne olur? sorusunun yanıtını araştırıyor. Altın Kahini İslam Memiş, bir çırpıda gümüşün ne kadar olacağını açıkladı. Bu rakamı görenlerin etekleri zil çaldı!

Gümüş fiyatları ne kadar olacak? sorusuna net yanıt geldi! Hazır olun! İşte gümüş tam bu kadar olacak

Gümüş yatırımcıları, gümüş fiyatlarının ne kadar olacağını merak ediyor. Yatırımcılar için ''Gümüş fiyatları ne kadar olacak?'' sorusunun yanıtı geldi. Hazır olun! İşte gümüş fiyatları bu seviyeyi görecek...

2023 Çocuk parasına zam geldi mi? 2023 Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı çocuk yardımı ödemesi ne kadar oldu?

Çocuk Destek Bileşeni'nden faydalanan milyonlarca vatandaş 2023 Çocuk parasına zam geldi mi? 2023 Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı çocuk yardımı ödemesi ne kadar oldu? sorularına yanıt arıyor.

Fatura yardım ödemeleri yattı mı? Aralık ayı 2500 TL doğal gaz yardım ödemeleri ne zaman yatacak? TCKN ile PTT'den...

Doğalgaz faturasını ödemekte zorluk çeken vatandaşlar doğalgaz destek ödemelerinin detaylarını merak ediyor. Peki, Fatura yardım ödemeleri yattı mı? Aralık ayı 2500 TL doğal gaz yardım ödemeleri ne zaman yatacak?

2023 evde bakım maaşı alanlara müjde! Evde bakım maaşı ne kadar 2023?

Evde bakım maaşının yeni yılda ne kadar olacağı merakla araştırılıyor. İşte Evde bakım maaşı ne kadar 2023? sorusunun yanıtı!

Sağlık Bakanlığı personel alımı kurası ne zaman yapılacak? Sağlık Bakanlığı personel alımı kura tarihini kaçırmayın! 

Sağlık Bakanlığı personel alımı atamalarının tamamlanması sonrasında dikkatler işçi alımları ve kura tarihine odaklandı. Peki Sağlık Bakanlığı personel alımı kurası ne zaman yapılacak? Sağlık Bakanlığı personel alımı kura tarihini kaçırmayın! 

Çocuk başına 1.259 TL geri ödemesiz nakit para her ay verilecek! Aralık ayı SED yardım ödemeleri ne zaman yatacak?

Sosyal yardım ödemeleri kapsamında dar gelirli hanelere destek sağlayan bakanlık, şimdi de çocuklu ailelere 1.259 lira destek ödemesi yapıyor. Ödemeden yararlanan vatandaşlar," Aralık ayı SED yardım ödemeleri ne zaman hesaplara yatacak?" sorusuna cevap arıyor. İşte detaylar...

Çocuk yardım parası nasıl alınır? Çocuk yardım parası ne kadar? Çocuk destek bileşeni e-devlet başvuru...

Çocuk Destek Bileşeni yardım paraları, Türkiye Aile Destek Programı kapsamına alınan maddi durumu yetersiz hanelere ödeniyor. Peki, Çocuk yardım parası nasıl alınır? Çocuk yardım parası ne kadar? İşte 2022 Çocuk Destek Bileşenine ilişkin tüm detaylar...

Gümüş fiyatları dalgalanıyor! Bugün gümüş fiyatları ne kadar oldu? İşte güncel gümüş fiyatları

13,50 TL sınırına kadar yükselen gümüş fiyatları bugün dalgalanıyor. Gümüş fiyatlarında son dakika gelişmeleri merak eden yatırımcılar güncel gümüş fiyatlarını araştırıyor. Peki bugün gümüş fiyatları ne kadar oldu? Son dakika güncel gümüş fiyatları.

Doğalgaz yardımı ödemeleri ne zaman yapılacak? Doğalgaz yardımı ne zaman yatacak 2022?

Doğalgaz yardımı ödemelerinin başlayıp başlamadığı pek çok vatandaş tarafından araştırılmaktadır. İşte Doğalgaz yardımı ödemeleri ne zaman yapılacak? sorusunun yanıtı!

TARKİM hangarları ne oldu Haberi

TARKİM hangarları ne oldu

Konuyla ilgili olarak Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) resmi internet sitesi üzeriden şu açıklamayı yaptı: “Tarkim Uçak Bakım Onarım ve Havacılık Anonim Şirketine ait Atatürk ve Adana Havalimanlarında bulunan hangarlar için ilgili firma ile DHMİ Genel Müdürlüğümüz arasında akdedilen sözleşmeler iptal edilmiştir.


667 sayılı KHK'nın 8. Maddesine istinaden DHMİ Genel Müdürlüğümüz ile Tarkim Uçak Bakım Onarım ve Havacılık Anonim Şirketi arasında akdedilmiş bulunan tüm sözleşmeler için resen iptal kararı alınmıştır. Bu karar 26 Eylül 2016 tarihinde anılan şirkete tebliğ edilmiş ve hangarlar teslim alınmıştır. Daha sonra kapatılan İstanbul ve Adana'daki hangar ve ofisler güvenlik görevlilerince emniyete alınmıştır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur."


UÇAKLARDA ARAMALAR YAPILMIŞTI

15 Temmuz darbe girişiminin ardından yapılan operasyonlarda Fetullahçı Terör Örgütü (FETO) ile bağlantısı olduğu iddia edilen ve yurt dışına...