15 / 05 / 2024

tarla alım kredisi

tarla alım kredisi

Tarla kredisini tarla almak isteyenler ya da ortağı olduğu tarlanın tamamına sahip olmak isteyenler kullanıyor. Peki, tarla kredisi nasıl alınır? Tarla kredisi almak için gerekli olan belgeler nelerdir? İşte tarla kredisi için gerekenler..

Kentsel dönüşüm kredisi alırsam kaç ay vadeyle aylık ne kadar öderim? Gayrimenkul uzmanı tek tek hesapladı!

Kentsel dönüşüm kredisinde adım atılmasının ardından vatandaşlar destek paketinin detaylarını araştırmaya başladı. Peki, kentsel dönüşüm kredisi aylık taksitleri ne olacak?

Kentsel Dönüşüm Kredisi 2023! Kentsel dönüşüm kredisi nasıl alınır? Kentsel dönüşüm kredisi ne kadar?

Kentsel dönüşüm kredisi ayrıntıları merakla araştırılıyor. İşte Kentsel dönüşüm kredisine dair detaylar!

Kentsel dönüşüm kredisi 2022 ne kadar oldu?

Kentsel dönüşüm kredisi ile ilgili son gelişmeler vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. Alınan yeni karara göre kentsel dönüşüm kredisi 2022 ne kadar oldu?

Kentsel dönüşüm kredisi nasıl alınır?

Evini kentsel dönüşüm ile yenilemek isteyen vatandaşlara Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından 120 ay vadeli kentsel dönüşüm kredisi veriliyor. Peki, kentsel dönüşüm kredisi nasıl alınıyor? İşte detaylar..

Kentsel dönüşüm kredisi nasıl alınır 2021?

Kentsel dönüşüm projelerinde kamu harcamalarının düşürülmesi için çalışmalar hızlandı. Peki kentsel dönüşüm kredisi nasıl alınır 2021, kentsel dönüşüm kredisi şartları neler? İşte tüm merak edilenler...

Garanti BBVA'dan Bireysel Çevreci Bina Yalıtımı alışveriş kredisi için İzocam’la işbirliği!

Garanti BBVA, müşterilerine sunduğu kolay, hızlı ve sorunsuz alışveriş kredisi süreciyle yalıtım yatırımlarını kolaylaştırarak İzocam kalitesi ile binalardaki enerji verimliliğinin artmasına katkı sağlıyor.

Kentsel dönüşüm kredisi şartları 2021!

Kentsel dönüşüm projelerinde kamu harcamalarının düşürülmesi için çalışmalar hızlandı. Peki kentsel dönüşüm kredisi nasıl alınır, kentsel dönüşüm kredisi ne zaman verilecek? Kentsel dönüşüm kredisi şartları neler? İşte kentsel dönüşüm kredisi şartları 2021...

Markalı konut alımında konut kredisi ve senet kullanımı arttı!

‘REIDIN-GYODER Yeni Konut Fiyat Endeksi’ Kasım 2020 endeksine göre; Kasım'da markalı konut alımında banka kredisi kullanımının yaklaşık 3, senet kullanımının 2.5 puan yükseldiği görüldü.

Kentsel dönüşüm kredisi nedir, nasıl alınır?

Son günlerde iyice aşina olduğumuz kentsel dönüşüm kredisi nedir. Riskli bina için kentsel dönüşüm kredisi nasıl alınır?

Kentsel dönüşüm kredisi nereden alınır?

Kentsel dönüşümde riskli binası yıkılan hak sahiplerine birtakım finansal destekler sunuluyor. Peki, kentsel dönüşüm kredisi nereden alınır? Kentsel dönüşüm kredisi nasıl alınır? Kentsel dönüşüm kredisi alma koşulları nelerdir?

Hakan Aran: Konut kredisi alımı dijitalleşecek!

Avrupa'da biyometrik doğrulama, sesle ve gözle tanıma gibi uygulamaların gelecek dönemde bankacılık sektöründe yeni trend olacağı öngörülüyor. Hakan Aran, "Konut kredisi alımı dijitalleşecek" dedi.

Kentsel dönüşüm kredisi kime ödenir?

Kentsel dönüşüm çalışmaları dahilinde riskli binasını yıktıran kimselere birtakım finansal destek veriliyor. Bu destekler arasında yer alan kentsel dönüşüm kredisi kime ödenir?

Müteahhit kentsel dönüşüm kredisi alabilir mi?

Kentsel dönüşümde evi veya işyeri yıkılan hak sahiplerine bazı finansal destekler sunuluyor. Kentsel dönüşüm kredisi, devlet destekleri arasında yer alıyor. Peki, müteahhit kentsel dönüşüm kredisi alabilir mi?

tarla alım kredisi Haberi

tarla alım kredisi

Tarla kredisi nasıl alınır?

Tarla kredisi, tarla almak isteyenler ya da ortağı olduğu tarlanın tamamına sahip olmak isteyenler için geliştiriliyor. Kimi bankalar bu krediyi, dağınık ve parçalı arazilerin birleştirilmesi ve tarımsal işletmelerin ekonomik ölçeğe kavuşturulabilmesi için verdilen kredi olarak tanımlıyor.


Tarla kredisi sunan bankaların başvuru ve kredi koşulları birbirinden farklılık gösterebiliyor. Tarla kredisi, ekspertiz değerinin %50'sini karşılıyor. İpotek teminatlı kredilerde maksimum 120 ay vadeye kadar değerlendirilebiliyor.


Kredi, 1/3/6/12 ayda bir ödemeli oluyor.


Genellikle, tarla alım yatırım kredileri için çiftçilik belgesi isteniyor. Ayrıca, çiftçi kayıt sistemi belgesi de kredi başvuru sürecinde talep edilen belgeler arasında yer alıyor. Tarla kredisi için gerekli belgeler şu şekilde sıralanıyor;


-Nüfus Cüzdanı fotokopisi,

-Satın alınacak tarlanın ekspertiz değeri,

-Satıcının kimlik fotokopisi.

-Şubede yapılacak değerlendirme 

- Gerekli görülmesi durumunda ilave belge 

- Teminat, talep edilebilecektir.


Tarla kredisi...