04 / 05 / 2024

Tarla İçi Geliştirme Hizmetleri Arazi Toplulaştırması

Tarla İçi Geliştirme Hizmetleri Arazi Toplulaştırması

Türkiye'de öncelikle sulamaya açılacak ve açılmış 7,5 milyon hektar arazinin Tarla İçi Geliştirme Hizmetleri (TİGH) ile birlikte arazi toplulaştırmasının tamamlanması hedeflenmekte.

Gocay İş Geliştirme Gayrimenkul Anonim Şirketi Kuruldu!

Gocay İş Geliştirme Gayrimenkul Anonim Şirketi Beyoğlu’nda 480.000,00 TL sermaye bedeli ile Hasan Gocay, Enver Gocay ve Ragıp Gocay ortaklığıyla kuruldu.

Bab Global Gayrimenkul Ve İş Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Bab Global Gayrimenkul Ve İş Geliştirme Anonim Şirketi bugün Avcılar'da Hasan Meral ve Cem Akay ortaklığında kuruldu.

FY Gayrimenkul Geliştirme ve Ticaret Anonim Şirketi Şişli’de kuruldu!

FY Gayrimenkul Geliştirme ve Ticaret Anonim Şirketi Şişli’de Fahrettin Yılmaz tarafından kuruldu.

Agis Global Altyapı İnşaat Ve İş Geliştirme Sistemleri Limited Şirketi kuruldu!

Agis Global Altyapı İnşaat Ve İş Geliştirme Sistemleri Limited Şirketi Sancaktepe'de 350 bin TL sermaye bedeli ile Levent Günay tarafından kuruldu.

Teknoloji Geliştirme Bölgeleri Uygulama Yönetmeliğinde Değişiklik!

Teknoloji Geliştirme Bölgeleri Uygulama Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik bugünkü 31699 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Loft İş Geliştirme Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Loft İş Geliştirme Gayrimenkul Anonim Şirketi Beşiktaş’ta  100 bin TL sermaye bedeli ile Jozef Nahmiyas, İzzet Kasuto Hakan Duran tarafından kuruldu.

Konveks Gayrimenkul İş Geliştirme Danışmanlık Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Konveks Gayrimenkul İş Geliştirme Danışmanlık Ve Ticaret Anonim Şirketi Arnavutköy’de 100 bin TL sermaye bedeli  ile Hikmet Polat, Serdar Güler, Levent Polat tarafından kuruldu.

İzmir Teknoloji Geliştirme Merkezi için imzalar atıldı

İzmir'de Katip Çelebi Üniversitesi (İKÇÜ), Yaşar Üniversitesi ve Karşıyaka Belediyesi Kent A.Ş. ortaklığıyla hayata geçirilecek olan Teknoloji Geliştirme Merkezi için imzalar atıldı...

Hatay Kırıkhan'ın gündemi arazi toplulaştırması!

Hatay Kırıkhan'da arazi toplulaştırma toplantısı düzenlendi. Toplantıda ''Hatay Kırıkhan Arazi Toplulaştırma ve Tarla İçi Geliştirme Hizmetleri Projesi” hakkında vatandaşların talepleri dinlendi.

Teknoloji Geliştirme Bölgeleri Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun!

Teknoloji Geliştirme Bölgeleri Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun bugünkü 31384 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Niğde Yeşilyurt Köyünde Arazi Toplulaştırması ve Tarla İçi Geliştirme Hizmetleri Yapılmasına İlişkin Karar!

Niğde İli, Altunhisar İlçesi, Yeşilyurt Köyünde Arazi Toplulaştırması ve Tarla İçi Geliştirme Hizmetleri Yapılmasına İlişkin Karar, 3460 sayılı Resmi Gazete'nin mükerrer sayısında yayımlandı. 

Kahramanmaraş Arazi Toplulaştırması ve Tarla İçi Geliştirme Hizmetleri Yapılmasına Dair Karar!

Kahramanmaraş İli, Afşin İlçesinde Bulunan ve Ekli Listede İsimleri Belirtilen Yerlerde Arazi Toplulaştırması ve Tarla İçi Geliştirme Hizmetleri Yapılmasına Dair Karar, 3459 sayılı Resmi Gazete'nin mükerrer sayısında yayımlandı. 

Tokat'ta Arazi Toplulaştırması ve Tarla İçi Geliştirme Hizmetleri Yapılmasına Dair Karar!

Tokat İlinde Bulunan ve Ekli Listede İsimleri Belirtilen Yerlerde Arazi Toplulaştırması ve Tarla İçi Geliştirme Hizmetleri Yapılmasına Dair Karar , 3458 sayılı Resmi Gazete'nin mükerrer sayısında yayımlandı. 

Tarla İçi Geliştirme Hizmetleri Arazi Toplulaştırması Haberi

Tarla İçi Geliştirme Hizmetleri Arazi Toplulaştırması

Arazi toplulaştırma çalışmaları 639 Sayılı Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığının Teşkilat ve Görevleri Hakkında Kanun Hükmünde Kararname ve Taşra Teşkilatları Çalışma Usul ve Esasları Yönergesi ile Arazi Toplulaştırması ve Tarla içi Hizmetleri Geliştirme çalışmaları, Bakanlığımız ve Taşra Teşkilatlarımızın ana faaliyet konuları arasında girdi. 


Türkiye'de öncelikle sulamaya açılacak ve açılmış 7,5 milyon hektar arazinin Tarla İçi Geliştirme Hizmetleri (TİGH) ile birlikte Arazi Toplulaştırmasının tamamlanması hedeflenmekte. 


İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Mehmet Ali Yavaş, 21 köyün muhtar ve azaları ile bir araya geldikleri toplantıda konuştu. Arazi toplulaştırmasına dair şu bilgileri verdi: "'Tokat il genelinde 2023 yılı sonuna kadar 14 Milyon Hektar Alanın arazi toplulaştırılma işlemlerinin tamamlanması hedeflenmektedir. 2014 yılı sonu itibari ile 4.982.785 Hektar alanın toplulaştırma çalışmaları bitirilmiştir. Devam eden proje alanı...