25 / 05 / 2024

tarlabaşı yenileme boş bina yangın

tarlabaşı yenileme boş bina yangın

Beyoğlu Tarlabaşı Bulvarı’nda yenileme projesi çerçevesinde boşaltılan binada bilinmeyen bir nedenden çıkan yangını itfaiye müdahale etti. Yangın sırasında çıkan yoğun duman nedeniyle bulvarda bulunan vatandaşlar zor anlar yaşadı...

Bağdat Caddesi'nde kentsel yenileme projeleri arttı!

Kentsel yenileme projeleri, yarım kalmış binalar ve boş mağaza sayılarındaki artış, geçen yıl Bağdat Caddesi'nde ziyaretçi sayısının yüzde 27 azalmasına sebep oldu.

Tarlabaşı Yenileme Projesi iptal edildi!

Kamuyounda tartışmalara neden olan Tarlabaşı Yenileme Projesi mahkemece iptal edildi.

TOKİ Yozgat Boğazlıyan başvuruları bugün başlıyor!

Yozgat Boğazlıyan Kentsel Yenileme Toplu Konut Uygulaması kapsamındaki 109 adet konut için başvurular bugün itibariyle başlıyor.

Yozgat Boğazlıyan TOKİ başvuruları 17 Temmuz'da başlıyor!

Yozgat Boğazlıyan Kentsel Yenileme Toplu Konut Uygulaması kapsamındaki 121 adet konut için başvurular pazartesi günü başlıyor.

Yozgat Boğazlıyan Kentsel Yenileme Projesi sözleşme dönemi başladı!

TOKİ Yozgat Boğazlıyan Kentsel Yenileme Projesi için kura çekilmeyerek, başvuru sahipleri ile sözleşme imzalanacak..

Yozgat Boğazlıyan TOKİ kurası!

TOKİ'nin Yozgat Boğazlıyan Kentsel Yenileme projesinde yer alan 135 konut kura ile satılıyor. Peki, Yozgat Boğazlıyan TOKİ kurası ne zaman?

TOKİ Boğazlıyan Evleri kura çekimi!

135 konutluk TOKİ Yozgat Boğazlıyan Kentsel Yenileme Projesi'ndeki daireler kuralı olarak satışa çıkarıldı. Peki, TOKİ Boğazlıyan Evleri kura çekimi ne zaman?

TOKİ Yozgat Boğazlıyan son başvuru tarihi!

TOKİ'nin Yozgat Boğazlıyan Kentsel Yenileme Projesi'nde yer alan 135 konut kura ile satışa çıkıyor. İşte, TOKİ Yozgat Boğazlıyan son başvuru tarihi...

TOKİ Yozgat Boğazlıyan başvuruları 2017!

TOKİ'nin Yozgat Boğazlıyan Kentsel Yenileme projesindeki 135 konut kura ile satışa çıkıyor. İşte, TOKİ Yozgat Boğazlıyan başvuruları 2017...

Tarlabaşı 1. Etap'ta satılık 7 gayrimenkul!

Beyoğlu Belediye Başkanlığı, Tarlabaşı I. Etap Yenileme Alanı'nda bulunan kat karşılığı sözleşmesi yapılmayan 7 gayrimenkulü satışa çıkardı. İhalesi 15 Aralık 2016'da gerçekleşecek gayrimenkullerin toplam bedeli 8 milyon 179 bin TL olarak belirlendi.

Manavgat Boğaz Mesire Alanı yenileniyor!

Manavgat Belediyesi tarafından Sorgun bölgesindeki Boğaz Mesire Alanı'nda yenileme çalışması başlatıldı.Mesire alanındaki otopark alanları, yürüyüş yolları ve gezinti yolları da doğayla daha da uyumlu hale getirilecek.

Mehmet Ergün Turan'dan Tarlabaşı360'a ziyaret!

TOKİ Başkanı Turan, kentsel yenileme projesi Tarlabaşı360’ı yerinde inceledi. Ergün, “Eğer bu işe girilmemiş olsa şehrin merkezinde burası bir çöküntü alanı olarak kalacaktı. Buna cesaret edenleri tebrik ediyorum. Burası çok zor bir projedir” dedi.

Vasip Şahin Tarlabaşı 360 projesi hakkında bilgi aldı!

İstanbul Valisi Vasip Şahin, Emek Sineması’nın restorasyonu ile Tarlabaşı 360 yenileme projesinin çalışmalarında incelemelerde bulundu. Vali Şahin'e yaptığı incelemelerde Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan eşlik etti.

tarlabaşı yenileme boş bina yangın Haberi

tarlabaşı yenileme boş bina yangın

Alınan bilgiye göre; Beyoğlu Tarlabaşı Bulvarı’nda yenileme projesi çerçevesinde boşaltılan bir binada bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Yoğun dumanı gören vatandaşlar hemen itfaiyeyi ekiplerini çağırdı. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri binada çökme tehlikesi bulunması nedeniyle yangına güçlükle müdahale etti. Yoğun duman nedeniyle Tarlabaşı Bulvarı’ndaki vatandaşlar da zor anlar yaşadı. İtfaiye çökme tehlikesinden dolayı yan binadan müdahale ederek yangını söndürdü. Yetkililer yangının çıkış nedenini araştırıyor.

Türkiye...