18 / 05 / 2024

Tarsus Barbaros Cami ne zaman tamamlanacak

Tarsus Barbaros Cami ne zaman tamamlanacak

Tarsus Belediyesi tarafından yaptırılan Barbaros Cami’sinin temeli törenle atıldı.Açılış konuşmasını yapan Salih Başka hizmetler için teşekkür etti.

Barbaros Merkez Camii hizmete açıldı!

Mersin Tarsus Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Barbaros Mahallesi Merkez Cami gerçekleşen törenle hizmete açıldı.

Tarsus Bağlar Cami'nin temeli atıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Tarsus Belediyesi, Bağlar Cami'nin temelini attı.

Tarsus Akşemsettin Cami yarın açılıyor!

Kentteki çalışmalarına hız kesmeden devam eden Tarsus Belediyesi, Akşemsettin Cami'yi yarın hizmete açıyor.

Tarsus Barbaros Cami’sinin temeli atıldı!

Tarsus Belediyesi tarafından yaptırılan Barbaros Cami’sinin temeli törenle atıldı.Açılış konuşmasını yapan Salih Başka hizmetler için teşekkür etti.

Tarsus Kemalpaşa Cami'nin temeli 2 Haziran'da atılacak!

Tarsus Belediyesi tarafından Kemalpaşa Mahallesi’nde yaptırılacak olan Kemalpaşa Cami’sinin temel atma töreni 2 Haziran 2016 Perşembe günü yapılacak.

Tarsus'ta her mahalleye taziye evi yapılacak!

Tarsus Belediyesi öncülüğünde Barbaros Mahallesi'nde cami ve taziye evi çalışmalarına başlandı. Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can projeyi yerinde inceledi.

Mersin Barbaros Mahallesi'ne cami inşa edilecek!

Mersin’in Tarsus ilçesinde belediye öncülüğünde Barbaros Mahallesi’nde cami ve taziye evi çalışmalarına başlanıldı. Belediye Başkanı Şevket Can, önümüzdeki günlerde temelinin atılacağını söyledi.

Köln’deki Barbaros Camisi, 49 yıl sonra ibadete kapanıyor!

ALMANYA’YA göç eden Avrupalı Türklerin 49 yıl önce kurduğu ilk cami kapatılıyor. Köln’deki Kyffhaeuser Caddesi 26 numarada bulunan Barbaros Camisi, binayı satın alamadığı için taşınmak zorunda kalacak...

Afyonkarahisar Belediyesi'nden Barbaros'ta 12 kiralık dükkan!

Afyonkarahisar Belediyesi; Barbaros Mahallesi, Yoncaaltı Cami arkasındaki iş merkezinde yer alan 12 dükkanı 24 Eylül 2014 tarihinde saat 14.00'te açık artırma usulüyle kiraya çıkarıyor.

Mersin Tarsus'taki tarihi sokaklar film platosunu aratmıyor!

Mersinin Tarsus ilçesinde tarihi evler, Hristiyanlarca kutsal hac yeri olarak kabul edilen ilçeye ilgi gösteren turistlerin yanı sıra film ve dizi yapımcılarının da dikkatini çekiyor

Tarsus Evleri film yapımcılarının yakın takibi altında!

Hristiyanlarca kutsal hac yeri olarak kabul edilen Mersinin Tarsus ilçesinde tarihi dokuya sahip evler ve sokaklar, turistlerin         olduğu kadar film ve dizi yapımcılarının da ilgisini çekiyor

Kuzey Kutup Dairesi'nde buzdan cami için hazırlıklar başladı!

İsveç'in meşhur buz otelinde her yıl "buzdan  kilise gibi yapılar inşa eden heykeltıraşlar, yeni projeleri "buzdan" cami için hazırlık yapıyor. Kuzey Kutup Dairesinin yakınındaki otelde yılda 150 çift evleniyor

Büyükhanlı Barbaros'un havadan çekilmiş videosu!

Büyükhanlı Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Beşiktaş'taki projesi Büyükhanlı Barbaros'un üzerinden helikopterle uçan www.havadanemlakvideo.com ekibi, projeyi böyle görüntüledi...

Tarsus Barbaros Cami ne zaman tamamlanacak Haberi

Tarsus Barbaros Cami ne zaman tamamlanacak



Tarsus Belediyesi tarafından Barbaros Mahallesi’ne yaptırılan Barbaros Cami’sinin temeli törenle atıldı.


Tarsus Belediyesi öncülüğünde hayırsever işadamı Nuri Gamgam tarafından yaptırılan caminin temel atma törenine Tarsus Kaymakamı Bekir Atmaca, Belediye Başkanı Şevket Can, Başsavcı Mustafa Çelenk, Emniyet Müdürü Salim Çakan, Müftü Hayri Erenay, siyasi parti temsilcileri, oda ve dernek başkanları, muhtarlar ile çok sayıda davetli katıldı.


Açılış konuşmasını yapan Barbaros Mahalle Muhtarı Salih Başkan, yapılan hizmetler için teşekkür etti.


Muhtar Başkan, “Mahallem adına bugün çok mutluyuz. İşadamı Nuri Gamgam ve sayın Ahmet Okyay’a ve en önemlisi ayrımcılık yapmadan gece gündüz çalışan belediye başkanımız sayın Şevket Can’a çok ama çok teşekkür ediyorum. Bu hayırlı işte emeği geçen herkese sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.


İnsanlar arasında hiçbir şekilde ayrım yapmadan, her mahallenin ihtiyaçlarına ve gelen taleplere göre...