18 / 05 / 2024

Tarsus Barbaros Cami’sinin temeli atıldı

Tarsus Barbaros Cami’sinin temeli atıldı

Tarsus Belediyesi tarafından yaptırılan Barbaros Cami’sinin temeli törenle atıldı.Açılış konuşmasını yapan Salih Başka hizmetler için teşekkür etti.

Trabzon Ayasofya Camisi bugün açılıyor!

Trabzon'da bulunan Ayasofya Cami'sinin restorasyonunda sona gelindi. Ayasofya Camisi'nin açılışı, bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın video konferans katılımıyla yapılacak...

Barbaros Merkez Camii hizmete açıldı!

Mersin Tarsus Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Barbaros Mahallesi Merkez Cami gerçekleşen törenle hizmete açıldı.

Tarsus Bağlar Cami'nin temeli atıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Tarsus Belediyesi, Bağlar Cami'nin temelini attı.

Tarsus Akşemsettin Cami yarın açılıyor!

Kentteki çalışmalarına hız kesmeden devam eden Tarsus Belediyesi, Akşemsettin Cami'yi yarın hizmete açıyor.

Sivas Ay Yıldız Cami'sinin inşaatı son sürat!

Sivas Belediyesi tarafından Yukarı Tekke Mezarlığı'nda hayata geçirilen Ay Yıldız Cami'sinin inşaatı son sürat devam ediyor.

Tarsus Barbaros Cami’sinin temeli atıldı!

Tarsus Belediyesi tarafından yaptırılan Barbaros Cami’sinin temeli törenle atıldı.Açılış konuşmasını yapan Salih Başka hizmetler için teşekkür etti.

Batman Hz. Hamza Camii hizmete açıldı!

Batman'ın Kozluk ilçesinde bulunan yaklaşık 50 yıllık cezaevi yıkılarak, yerine Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek'in de desteğiyle bin kişilik modern bir cami inşa edildi. Hz. Hamza Cami'sinin yapımı 580 bin liraya mal oldu.

Tarsus Kemalpaşa Cami'nin temeli 2 Haziran'da atılacak!

Tarsus Belediyesi tarafından Kemalpaşa Mahallesi’nde yaptırılacak olan Kemalpaşa Cami’sinin temel atma töreni 2 Haziran 2016 Perşembe günü yapılacak.

Şahinbey Kepenek Meydanı için bir bina daha yıkıldı!

Kepenek Mahallesinde daha önce kamulaştıran ve yapılan yıkımlar sonrasında bu alana park ve meydan yapan Şahinbey Belediyesi, Şıh Cami'sinin kuzey tarafında bulunan alanda 1 binayı daha yıktı.

Kocaeli Çoban Mustafa Paşa Camii'nin restorasyonu durduruldu!

Kocaeli’nin Gebze ilçesinde bulunan tarihi Çoban Mustafa Paşa Cami’sinin tuvaletine yapılan mermer pisuvarlı restorasyonu Koruma Kurulu’nda ikinci bir karar alınıncaya kadar durduruldu.

Bilecik Hamidiye Cami'sinin temeli atıldı!

Bilecik'te Hamidiye Cami Yapma ve Yaşatma Derneği tarafından yapılacak Hamidiye Camisi'nin temeli atıldı. Vali Yardımcısı Mustafa Güney, mahallenin böyle bir camiye ihtiyacının bulunduğunu ifade etti.

Validebağ Cami'sinin açılışı 17 Temmuz'a ertelendi!

Üsküdar'daki Validebağ Camii, Ramazan Bayramı'nda ibadete açılacak. Kadir Gecesi ibadete açılması planlanan camide çalışmalar uzayınca açılış bayram namazına ertelendi.

Tarsus'ta her mahalleye taziye evi yapılacak!

Tarsus Belediyesi öncülüğünde Barbaros Mahallesi'nde cami ve taziye evi çalışmalarına başlandı. Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can projeyi yerinde inceledi.

Tarsus Barbaros Cami’sinin temeli atıldı Haberi

Tarsus Barbaros Cami’sinin temeli atıldı



Tarsus Belediyesi tarafından Barbaros Mahallesi’ne yaptırılan Barbaros Cami’sinin temeli törenle atıldı.


Tarsus Belediyesi öncülüğünde hayırsever işadamı Nuri Gamgam tarafından yaptırılan caminin temel atma törenine Tarsus Kaymakamı Bekir Atmaca, Belediye Başkanı Şevket Can, Başsavcı Mustafa Çelenk, Emniyet Müdürü Salim Çakan, Müftü Hayri Erenay, siyasi parti temsilcileri, oda ve dernek başkanları, muhtarlar ile çok sayıda davetli katıldı.


Açılış konuşmasını yapan Barbaros Mahalle Muhtarı Salih Başkan, yapılan hizmetler için teşekkür etti.


Muhtar Başkan, “Mahallem adına bugün çok mutluyuz. İşadamı Nuri Gamgam ve sayın Ahmet Okyay’a ve en önemlisi ayrımcılık yapmadan gece gündüz çalışan belediye başkanımız sayın Şevket Can’a çok ama çok teşekkür ediyorum. Bu hayırlı işte emeği geçen herkese sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.


İnsanlar arasında hiçbir şekilde ayrım yapmadan, her mahallenin ihtiyaçlarına ve gelen taleplere göre...