03 / 05 / 2024

Tarsus belediye evleri

Tarsus belediye evleri

Mersin Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, belediye tarafından inşa edilecek toplu konut için başvuruda bulunan vatandaşlarla bir araya geldi. Can, proje hakkında detaylı bilgi verdi.

1952'de vali denetimde! Koşuyolu ve Bağlarbaşı'ndaki belediye ucuz evleri kontrol edilmiş!

1952 yılında vali ve belediye başkanı denetimde! Koşuyolu ve Bağlarbaşı'nda yer alan belediye ucuz evleri kontrol ve teftiş etmiş.

Ev alacaklar bu tarihi aman kaçırmayın! Tam 103 adet 1+1 konut uygun fiyatla satılıyor!

Mersin Tarsus Belediye Başkanlığı, Mersin Tarsus'ta yer alan 103 adet 1+1 konutu satıyor. Peki Tarsus'ta yer alan 1+1'lerin fiyatları ne kadar? Brüt alanları kaç metrekare? 

İndirim geldi... O bölgede yaşayanlar sadece 1 TL'ye ödeyebilecek

Ramazan ayının gelmesiyle birlikte indirim haberleri de peş peşe geliyor. Mersin’ın Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan tarafından yapılan açıklamaya göre Ramazan ayı boyunca ihtiyaç sahibi ailelere de askıda pide uygulamasının devam edeceği ve ücretsiz dağıtılacağını ifade etti. 1 TL'ye de ihtiy

O gözde ilçede belediye 73 adet arsayı satışa çıkardı! 28 Mart 2023’teki ihaleyi kaçırmayın!

Belediye tarafından yapılan duyuru yatırımcıları harekete geçirdi. Tarsus Belediye Başkanlığı 73 adet arsayı satışa çıkardı. 28 Mart 2023’teki ihaleyi kaçırmayın!

Tarsus Cumhuriyet Konutları inşaatında son durum ne?

Tarsus Belediye Başkanı  Dr. Haluk Bozdoğan, inşaatı devam eden Cumhuriyet Konutları'nın hak sahipleriyle bir araya geldi. Bozdoğan konutlarının inşaatı hakkında hak sahiplerine bilgi verdi. 

Tarsus'ta 10.6 milyon TL'ye satılık 5 gayrimenkul!

Tarsus Belediye Başkanlığı, Tarsus Hürriyet ve Gaziler mahallelerinde yer alan 5 adet gayrimenkulü 10 milyon 592 bin 579 TL bedelle satışa çıkardı.

Esenyurt'taki patlamada zarar gören evleri belediye onaracak!

Esenyurt’ta bir süredir birçok kurumun altyapı çalışması yürüttüğü sokakta yaşanan doğalgaz patlamasında zarar gören evleri belediye onaracak...

Tarsus'un 4 mahallesinde dönüşüm başlayacak!

Tarsus Belediyesi 2019 yılı Haziran Ayı Olağan Meclis Toplantısı’nda konuşan Tarsus Belediye Başkan Haluk Bozdoğan, 3 yıl içerisinde 4 mahallede kentsel dönüşümü başlatacaklarını söyledi.

Adana Belediye Evleri'nin kentsel dönüşüm sorunu çözülecek!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Jülide Sarıeroğlu, Belediye Evleri Mahallesi'nde uzun süredir yapılamayan kentsel dönüşüm çalışmalarının Çevre ve Şehircilik Bakanlığı eliyle vatandaşların arzu ettiği dokuya, ihtiyaçlara uygun şekilde kesin olarak çözüme kavuşturacaklarını söyledi.

Tarsus'un 472 dairelik toplu konut projesine ilk kazma vuruldu!

Mersin'in Tarsus İlçesinde belediye tarafından 472 konutluk projede ilk kazma vuruldu. Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can proje hakkında açıklamalarda bulundu.

Tarsus Mehmet Sarı Sosyal Tesisleri açılıyor!

Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, Mehmet Sarı Sosyal Tesisleri'nin açılışını yarın gerçekleştireceklerini söyledi.

Tarsus TOKİ kuraları 8 Aralık'ta çekilecek!

Mersin'de Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, belediyenin inşa edeceği toplu konut için kuraların 8 Aralık'ta çekileceğini açıkladı. 

472 Tarsuslu ev sahibi olacak!

Mersin Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, belediye tarafından inşa edilecek toplu konut için başvuruda bulunan vatandaşlarla bir araya geldi. Can, proje hakkında detaylı bilgi verdi.

Tarsus belediye evleri Haberi

Tarsus belediye evleri

Mersin Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, belediye tarafından inşa edilecek toplu konut projesi için müracaat eden hemşehrileriyle bir araya geldi.

Tarsus Akdeniz Gazetesi'nde yer alan habere göre, hiç kimseye torpil ve tolerans tanımayacaklarını dile getiren Can, hak, hukuk ve adalet ne ise ona göre hareket edeceklerini kaydedi. 

Proje hakkında detaylı bilgi veren Başkan Can, ‘’Kıymetli hemşehrilerim bende sizler gibi heyecanlıyım. Heyecanlı olmakla birlikte mutluyum. Gerçekten çok güzel bir projeye parmak basmanın mutluluğunu ve heyecanını sizler gibi bende yaşıyorum. Öncelikle bizlere 5-23 Kasım müracaat tarihine kadar. Ön kayıt ile müracaat ederek, bizlere inandığınız için, bizlere güvendiğiniz için hepinize şükranlarımı sunuyorum. Rabbim hepinizden razı olsun. 2+1 Toplam 388 daire, 3+1 64 daire olmak üzere toplam 472 konut dairesi yapacağız. Müracaat tarihi sonuna kadar...