03 / 05 / 2024

Tarsus Belediye konutları

Tarsus Belediye konutları

Mersin Tarsus Belediyesi tarafından inşa edilecek 472 konutluk toplu konut projesi başvurularına, ilk gününde vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Tarsus Belediyesi’nden 472 konutluk proje!

Mersin'in Tarsus ilçesinden ‘Tarsus’ta Ev’lenmeyen Kalmayacak' sloganıyla 472 konutluk Belediye Konutları projesinin tanıtımı yapıldı. 

Belediye başkan adaylarına çağrı: Halkın sorunu barınma! Kiralık sosyal konutlar için çalışın!

CHP Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül, barınma sorununu işaret etti ve belediye başkan adaylarına çağrıda bulundu. Mustafa Sarıgül, kiralık sosyal konutlar yapmaları tavsiyesini verdi. İşte o açıklama...

Ev alacaklar bu tarihi aman kaçırmayın! Tam 103 adet 1+1 konut uygun fiyatla satılıyor!

Mersin Tarsus Belediye Başkanlığı, Mersin Tarsus'ta yer alan 103 adet 1+1 konutu satıyor. Peki Tarsus'ta yer alan 1+1'lerin fiyatları ne kadar? Brüt alanları kaç metrekare? 

İndirim geldi... O bölgede yaşayanlar sadece 1 TL'ye ödeyebilecek

Ramazan ayının gelmesiyle birlikte indirim haberleri de peş peşe geliyor. Mersin’ın Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan tarafından yapılan açıklamaya göre Ramazan ayı boyunca ihtiyaç sahibi ailelere de askıda pide uygulamasının devam edeceği ve ücretsiz dağıtılacağını ifade etti. 1 TL'ye de ihtiy

O gözde ilçede belediye 73 adet arsayı satışa çıkardı! 28 Mart 2023’teki ihaleyi kaçırmayın!

Belediye tarafından yapılan duyuru yatırımcıları harekete geçirdi. Tarsus Belediye Başkanlığı 73 adet arsayı satışa çıkardı. 28 Mart 2023’teki ihaleyi kaçırmayın!

Sosyal konutların kiralama ve satışı için belediye başkanına yetki verilmesi teklifi reddedildi!

İBB Meclisi'nde sosyal konutların kiralama ve satışı için belediye başkanına yetki verilmesiyle ilgili teklif dördüncü kez reddedildi.

Tarsus Cumhuriyet Konutları inşaatında son durum ne?

Tarsus Belediye Başkanı  Dr. Haluk Bozdoğan, inşaatı devam eden Cumhuriyet Konutları'nın hak sahipleriyle bir araya geldi. Bozdoğan konutlarının inşaatı hakkında hak sahiplerine bilgi verdi. 

Tarsus İmar'ın toplu konutları için kat kurası çekildi!

Mersin’de Tarsus İmar Limited Şirketi tarafından yapımına başlanan, toplu konutların kat kurası, noter huzurunda çekildi.

Tarsus'ta 10.6 milyon TL'ye satılık 5 gayrimenkul!

Tarsus Belediye Başkanlığı, Tarsus Hürriyet ve Gaziler mahallelerinde yer alan 5 adet gayrimenkulü 10 milyon 592 bin 579 TL bedelle satışa çıkardı.

Tarsus'un 4 mahallesinde dönüşüm başlayacak!

Tarsus Belediyesi 2019 yılı Haziran Ayı Olağan Meclis Toplantısı’nda konuşan Tarsus Belediye Başkan Haluk Bozdoğan, 3 yıl içerisinde 4 mahallede kentsel dönüşümü başlatacaklarını söyledi.

Tarsus'un 472 dairelik toplu konut projesine ilk kazma vuruldu!

Mersin'in Tarsus İlçesinde belediye tarafından 472 konutluk projede ilk kazma vuruldu. Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can proje hakkında açıklamalarda bulundu.

Tarsus Mehmet Sarı Sosyal Tesisleri açılıyor!

Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, Mehmet Sarı Sosyal Tesisleri'nin açılışını yarın gerçekleştireceklerini söyledi.

Tarsus TOKİ kuraları 8 Aralık'ta çekilecek!

Mersin'de Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, belediyenin inşa edeceği toplu konut için kuraların 8 Aralık'ta çekileceğini açıkladı. 

472 Tarsuslu ev sahibi olacak!

Mersin Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, belediye tarafından inşa edilecek toplu konut için başvuruda bulunan vatandaşlarla bir araya geldi. Can, proje hakkında detaylı bilgi verdi.

Tarsus Belediye konutları Haberi

Tarsus Belediye konutları

Mersin'in Tarsus ilçesinde belediye tarafından inşa edilecek 472 konut için dar gelirliler Belediye Tesisleri içerisinde bulunan Beyaz Ev'e konut başvurusu yapmak için yoğun ilgi gösterdi. 

Hürriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre, Toplu konut projesinden ev sahibi olmak isteyen vatandaşları ziyaret eden Belediye Başkanı Şevket Can, tek tek ilgilenerek, soruları cevapladırdı. 

Toplu konuta başvuruların ilk gününde bu yoğun talebi görünce çok mutlu olduğunu dile getiren Başkan Can, "Bugün toplu konut projemizde ilk günümüz. Sabah saat 08:00’den itibaren mesai arkadaşlarımız ön kayıt almaya başladılar. Ön kayıtlarımız 23 Kasım 2018 Cuma günü akşam saat 17:00’a kadar sürecek. Ön kayıtları aldıktan sonra arkadaşlarımız bunları bir değerlendirmeye tabi tutacaklar. Müracaatlar çoksa kriterlerimiz olacak. Kriterlerimiz arasında evi olan, olmayan, engelli olan veya engelli çocuğu olan, gazi yakınları...