03 / 05 / 2024

tarsus belediyesi türkiye mükemmellik büyük ödülü

tarsus belediyesi türkiye mükemmellik büyük ödülü

Türkiye Kalite Derneği (KalDer) ve TÜSİAD tarafından bu yıl 21.’incisi düzenlenen ‘Türkiye Mükemmellik Ödül töreninde, başvuran işletmeler arasından Tarsus Belediyesi Türkiye Mükemmellik Büyük Ödülü’nü kazandı...

Türkiye'de yaşayan yabancı nüfusu Komşu’yu da solladı! Yabancılar 1 milyon 518 bin 462 konutu kullanıyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Genel Sekreter Yardımcısı Buğra Gökce, Türkiye'de yaşayan yabancı sayısının Bulgaristan nüfusunu geçtiğini belirtti. Ayrıca, Gökçe yabancıların Türkiye genelinde 1 milyon 518 bin 462 konutu kullandığını söylüyor.

Türkiye'de ilk olacak 'Sosyal Hizmetler Kampüsü' inşaatının yüzde 90'ı tamamlandı!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından Tokat Valiliği ve Tokat Belediyesi'nin hazırladığı proje ile temeli atılan Türkiye'de bir ilk olacak Sosyal Hizmetler Kampüsü'nün yüzde 90'ı tamamlandı.

Türkiye'de ilk! O şehirde toplu ulaşım ücretsiz

Samsun'da toplu ulaşımda bir ilk yaşandı. Samsun Belediyesi, Türkiye'de ilk kere elektrikli otobüsleri devreye soktu. Araçlar TEKNOFEST'e yolcuları ücretsiz götürdü.

KİPTAŞ, Fortune 500 Türkiye Listesi'nde 320. sırada!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ, Fortune 500 Türkiye Listesinde 320. sırada yer aldı.

Türkiye’nin Arnavutluk'ta inşa ettiği deprem evleri bu yıl tamamlanacak!

Arnavutluk Yeniden İnşa Bakanı Arben Ahmetaj, ülkede geçen yıl yaşanan deprem sonrasında 500 konut inşa etme taahhüdünü hayata geçiren Türkiye’ye teşekkür etti. Ahmetaj, Kurbin Belediyesi’ne bağlı Laç bölgesinde 500 konutun inşasının devam ettiği alanda incelemeler yaptı. 

Tekirdağ Büyükşehir'den Türkiye Bina Deprem Yönetmenliği Eğitimi!

Çalışmalarına devam eden Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Etüt ve Projeler Dairesi Başkanlığı tarafından Proje Kontrol Birimi personeline yönelik "Türkiye Bina Deprem Yönetmenliği" eğitimi verildi.

Türkiye'nin ilk ve tek Tarım AVM’si Karacabey’de kuruluyor!

Bursa Karacabey Belediyesi tarafından, Karacabey-Bandırma yolu üzerine Türkiye'nin ilk ve tek Tarım AVM’si Karacabey’de kuruluyor. 200 dönümlük alan üzerinde kurulacak AVM, üretici ile tüketiciyi de ilk elden buluşturacak.

İzmir’deki kentsel dönüşümün Türkiye’de örneği yok!

İzmir Büyükşehir Belediyesi bütçesi onaylandı. İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi Kasım ayı son oturumunda konuşan Aziz Kocaoğlu, ''İzmir’deki kentsel dönüşümün Türkiye’de örneği yok'' diye konuştu.

Gayrimenkulde yabancı yatırımcıyı Türkiye’ye çekeceğiz!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Mehmet Gürbüz, gayrimenkulde yabancı yatırımcıyı Türkiye’ye çekecek yeni modeller üzerine çalıştıklarını söyledi.

Türkiye Diyanet Vakfı, Bosna Hersek'te cami inşa edecek!

Türkiye Diyanet Vakfı ile Kırşehir Belediyesi iş birliğinde Olovo şehrind hayata geçirilecek Ahi Evran-ı Veli Kırşehir Camisi'nin temeli yarın atılacak.

Türkiye'nin ilk ‘Ayyıldızlı Camisi' Sivas'a yapılıyor!

Sivas Belediyesi tarafından Türkiye’de ilk defa ay yıldız temalı olarak inşa edilecek olan “Ayyıldız Cami”nin temeli düzenlenen törenle atıldı.

Balıkesir'de Türkiye'nin 6'ncı Bilim Merkezi inşa edilecek!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından Türkiye'nin 6'ncı Bilim Merkezi inşa edilecek. Çamlık Rekreasyon Alanı'na kurulacak olan Bilim Merkezi için 40 milyon liralık bütçe ayrıldı.

Edip Uğur: Balıkesir Roman Evleri Türkiye’ye örnek oldu!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından 1. Gündoğan Mahallesi’nde yaşayan Roman vatandaşların 30 yıllık konut sorunu çözülmüştü, konuyla ilgili açıklama yapan Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Roman Evleri'nin Türkiye'ye örnek olduğunu söyledi.

tarsus belediyesi türkiye mükemmellik büyük ödülü Haberi

tarsus belediyesi türkiye mükemmellik büyük ödülü


Türkiye Kalite Derneği (KalDer) ve TÜSİAD tarafından bu yıl 21.’incisi düzenlenen ‘Türkiye Mükemmellik Ödül töreninde, başvuran işletmeler arasından Aras Kargo Genel Müdürlüğü ve Method Research Company, Türkiye Mükemmellik Ödülü’nü, Tarsus Belediyesi Türkiye Mükemmellik Büyük Ödülü’nü, Sakarya Üniversitesi ise Türkiye Mükemmellikte Süreklilik Ödülü’nü kazandı.


Türkiye Mükemmellik Ödülü, toplam kalite uygulamalarında kuruluşlara sadece referans değil, ulusal, bölgesel ve global pazarlarda da rakiplerine oranla farklılaşma yaratacak temel noktaları öne çıkarmada en önemli yol göstericidir. Küreselleşen dünyada rekabetin en temel unsur olduğu düşüncesinden hareketle, Türkiye Mükemmellik Ödülleri kuruluşlara farklılaşmada öncelik kazandıran etkendir.


Türkiye Mükemmellik Ödülü’nün, yönetim kalitesi alanında Türkiye’nin en büyük ve itibarlı kalite etkinliği olduğunu belirten Kalite Ödülü Yürütme Kurulu Başkanı; Prof. Dr. Mehmet Durman “Ulusal Kalite Ödülleri’nin en önemli özelliklerinden birisi ödül sürecinin...