03 / 05 / 2024

Tarsus İbrahim Yoksul Sosyal Tesisleri açıldı mı

Tarsus İbrahim Yoksul Sosyal Tesisleri açıldı mı

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Tarsus Belediyesi, İbrahim Yoksul Sosyal Tesisleri'ni hizmete açıyor.

Tarsus İbrahim Yoksul Sosyal Tesisleri açıldı!

Tarsus Belediyesi tarafından hayata geçirilen İbrahim Yoksul Sosyal Tesisleri vatandaşların hizmetine açıldı.

Tarsus İbrahim Yoksul Sosyal Tesisleri açılıyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Tarsus Belediyesi, İbrahim Yoksul Sosyal Tesisleri'ni hizmete açıyor.

Tarsus'ta toplu konut projesi için çalışma başlatıldı!

AK Parti Tarsus İlçe Başkanı İbrahim Gül, ilçede toplu konut yapılması için çalışmalara başladıklarını açıkladı. 

Tarsus'taki kentsel dönüşüm halka sorulacak!

Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, ziyaretlerinin yenisini Yeni Mahalle'de yaptı. Can, kentsel dönüşümle ilgili mahalle sakinlerinin fikirlerini alacaklarını kaydetti.

İHH, Gazze'de yoksul aileler için konut projesine başlayacak!

Gazze Şeridi'nde İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı'nın (İHH) finanse edeceği yoksul aileler için yapılacak konut projesine başlanacağı bildirildi.

Tarsus Tarihi Ticaret Merkezi'ndeki restorasyonda son durum!

Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, Tarihi Ticaret Merkezi Çevre Düzenleme ve Sağlıklaştırma Projesi kapsamında restorasyon çalışmalarını yerinde inceledi.Başkan Can, esnaflarla sohbet edip, sorunlarını dinledi.

Tarsus Fahrettinpaşa Okulu'nda tadilat çalışması başladı!

Tarsus’ta 22-23 Aralık tarihlerinde terör örgütü yandaşları tarafından yakılan Fahrettin Paşa ilk ve orta okulunda onarım çalışmalarına başlandı.

Yoksul aileler için konut tasarruf hesabı programı başlatılacak!

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu, yoksul ailelerin konut sahibi olabilmesi için 'konut tasarruf hesabı' programını başlatacaklarını açıkladı.

Dünyanın en yoksul kesiminin serveti 5 yılda trilyonlarca dolar düştü!

Oxfam’ın hazırladığı rapora göre, 62 milyarderin serveti dünyanın en yoksul kesiminin sahip olduğu varlıklarının yarısına denk geliyor. Şu ifadelere yer verildi: “Dünyanın en yoksul kesiminin serveti son beş yılda trilyonlarca dolar düştü."

Tarsus'ta bu yıl dev projeler hayata geçecek!

Mersin'in Tarsus İlçe Belediye Başkanı Şevket Can, 2016 yılında önemli projeleri hayata geçireceklerini söyledi. Basın mensuplarıyla biraraya gelen Can, 2016 yılındaki projelerini tek tek anlatarak, az bütçeyle çok iş yapacaklarını belirtti.

Suriyeli avukat Tarsus OSB'de ilaç fabrikası kuruyor!

Suriyeli avukat Reem Kayalı, Tarsus OSB'de ilaç fabrikası kuruyor. Günlük kapasitesi 150 bin kapsül olarak planlanan Casamed isimli şirket, bu yıl üretime başlayacak.

Tarsus'ta antik yol bulundu!

Mersin'in Tarsus ilçesinde 3. derece sit alanında yapılan çalışmada antik yol bulundu. Sondaj kazısında tespit edilen yolun antik dönem Tarsus kentinin ana arterlerinden birisi olduğu belirlendi

Tarsus Siptilli Çarşısı'nın çehresi değiştiriliyor!

Tarsus Belediyesi bir süre önce Vakıflar Genel Müdürlüğü'nden kiraladığı tarihi Siptilli Çarşısı'nın çehresini değiştiriyor.

Tarsus İbrahim Yoksul Sosyal Tesisleri açıldı mı Haberi

Tarsus İbrahim Yoksul Sosyal Tesisleri açıldı mı

Tarsus Belediyesi 2019'da da hizmetlerine kaldığı yerden devam ediyor. Tarsus Belediyesi tarafından Atalar Mahallesinde restorasyon çalışması yapılarak sosyal tesis haline getirilen ‘İbrahim Yoksul Sosyal Tesisleri, Sabit Öksüz Düğün Salonu ve İsa Yıldız Parkı açılıyor.

Tarsus Belediyesi'nde yer alan habere göre, üretken belediyeciliği en iyi şekilde uygulayan belediyelerden biri tanesi olduklarını dile getiren Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, göreve geldikleri günden bu yana yaptıkları birçok hizmet ve açılışlarla bunu kanıtladıklarını belirtti.

55’nci açılışlarını yapacak olmanın haklı gururunu yaşadıklarını söyleyen Belediye Başkanı Can, ‘’Hizmetlerimize ve açılışlarımıza aralıksız devam ediyoruz. Kapanan 5 belde belediye binamızın restorasyon çalışmalarını yaparak sosyal tesis haline dönüştürdük ve birer birer açılışlarını gerçekleştiriyoruz. Atalar mahallemizde bunlardan bir tanesi eski belediye binamızı sosyal tesis haline dönüştürdük ve 3 Ocak 2018 Perşembe...