03 / 05 / 2024

tarsus Kemalpaşa Küçük Sanayi Sitesi ihalesi

tarsus Kemalpaşa Küçük Sanayi Sitesi ihalesi

Tarsus Belediyesi Turuncu Salonda Belediye encümeni huzurunda yapılan ihalede toplam 155 adet arsa vasıflı taşınmaz sanayi esnafı olduğunu, fiilen bu işe devam ettiğini ispatlayan ilgili oda ve dernek üyelerinin katılımıyla gerçekleşti.

İzmir Kemalpaşa'da 80 hektarlık alanın imar süreci tamamlandı!

İzmir Kemalpaşa'da 80 hektarlık alanın 1/1000 ölçekli imar uygulama sürecinin tamamlanmasıyla arsa tapuları çıktı. 2010 yılında başlayan proje 2021 yılında sonuçlandı.

Rıdvan Karakayalı'nın İzmir Kemalpaşa'daki villası için yıkım talebi!

İzmir Kemalpaşa Belediye Başkanı Rıdvan Karakayalı’nın eşi üzerine kayıtlı olan ve kaçak olarak inşa edildiği iddia edilen havuzlu villa için yıkım talebinde bulunuldu. 

İzmir Pınarbaşı-Kemalpaşa metrosu yarın ihaleye çıkıyor!

İzmir'de metro yatırımlarını hızlandıran İzmir Büyükşehir Belediyesi, yeni metro projesi için düğmeye bastı. İzmir Büyükşehir Belediyesi, Pınarbaşı – Kemalpaşa metrosu için yarın ihaleye çıkıyor.

İzmir Pınarbaşı-Kemalpaşa metrosu 9 Ağustos'ta ihaleye çıkıyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi kent genelinde metro yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer,  Pınarbaşı – Kemalpaşa metrosu için ilk ihalenin 9 Ağustos'ta yapılacağını açıkladı. 

İzmir Kemalpaşa'da 10.1 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

Kemalpaşa Satış Memurluğu, İzmir İli Kemalpaşa İlçesi Yukarımahalle Mahallesi Küplücealtı Mevkii, 683 ada 1 parseldeki arsayı 10 milyon 131 bin TL'ye icradan satıyor...

Kemalpaşa'da lojistik köy kurulması için kamulaştırma kararı TBMM'de!

İzmir'in Kemalpaşa ilçesinde bir lojistik köy kurulması kapsamında tarım arazilerinin acele kamulaştırılması nedeniyle mağdur olan vatandaşların durumu TBMM gündemine taşındı. CHP'li Polat konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

İzmir Kemalpaşa'da 10 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

İzmir İli Kemalpaşa İlçesi Kızılüzüm Köyü'nde yer alan fabrika binası ve arsası 10 milyon 133 bin 242,20 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

İzmir Kemalpaşa'nın konut alanı sıkıntısı çözülmeli!

Kemalpaşa Belediye Başkanı Arif Uğurlu, "Geri Kazanım İhtisas Organize Sanayi Bölgesi"nin hayata geçmesi için her türlü desteği vereceğini belirterek Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'na ise, ilçedeki konut alanı sıkıntısını çözme çağrısında bulundu. 

İzmir Kemalpaşa OSB'ye 150 milyon dolarlık yatırım!

İzmir Kemalpaşa Organize Sanayi Bölgesi'ne 150 milyon dolarlık fabrika yatırımı yapıldı. Toplam 90 bin metrekarelik alana sahip seramik fabrikası üretime başladı.

Tarsus'ta 3 köprünün temeli atıldı!

Büyükşehir Belediyesi, Ramazan ayında ilçelerde düzenlediği açılış ve temel atma törenlerinin sonuncusunu Tarsus’ta düzenledi. Tarsus'ta 3 köprünün temeli atıldı.

Mersin Kemalpaşa Sanayi Sitesi'ne ada bazında işyeri kararı!

Mersin Tarsus Kemalpaşa Mahallesi’nde yapılacak Kemalpaşa Sanayi Sitesi ile ilgili toplantı gerçekleştiren Belediye Başkanı Şevket Can, işyerlerini ada bazında herkes kendi yapacağını belirtti.

Kemalpaşa Kültür Merkezi'nde sona gelindi!

İzmir'in Kemalpaşa ilçesinde hayata geçirilen Kemalpaşa Kültür Merkezi'nde sona gelindi.

Kemalpaşa Kültür, Sanat ve Spor Merkezi yıl sonunda tamam!

Kemalpaşa Belediyesi'nin kendi öz kaynaklarıyla yaptırdığı Kültür, Sanat ve Spor Merkezi projesinin yıl sonuna kadar tamamlanması hedefleniyor.

tarsus Kemalpaşa Küçük Sanayi Sitesi ihalesi Haberi

tarsus Kemalpaşa Küçük Sanayi Sitesi ihalesi


Mülkiyeti Tarsus Belediyesine ait Kemalpaşa Mahallesi Küçük Sanayi Sitesi’nde bulunan kat ittifak tesisi yapılmış arsa vasıflı taşınmazların ihalesi yapıldı.

Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, kâr gayesi gütmeksizin şehir içindeki esnafları Kemal Paşa Sanayi Sitesi içinde toplamak için mücadele ettiklerini söyledi. Başkan Can, ‘ Daha önceden Burhanettin Başkanımın zamanında belediye olarak bir arsa almıştık yaklaşık 5-6 sene önce netice itibariyle bizde göreve geldikten sonra Talat Bey’le görüşmelerimiz sürdü madeni sanatkarlar oda başkanı ve marangozcular oda başkanımla görüşmelerimiz sürdü.  Netice itibariyle bu arsaların sizlere satışı için bugün ihalemiz var. Tabi hepiniz şu anda Kemal Paşa Sanayi Sitesindeki arsa bedellerini bizlerden iyi biliyorsunuzdur, bizler de en az sizler kadar biliyoruz. Bizim burada gerçekten belediye olarak esnaflarımızın yanında olduğumuzu biliyorsunuz. Kâr gayesi gütmeksizin şehir...