19 / 05 / 2024

tarsus kulak beyazkum turistik tesisleri ne zaman açılacak

tarsus kulak beyazkum turistik tesisleri ne zaman açılacak

Birçok iş insanı, üst düzey yönetici, akademisyen, gazeteci ve yazar yetiştirmesiyle “liderlerin okulu” olarak tanınan Tarsus Amerikan Koleji, 125. yılını kutluyor. Kolej, yeni yurt binası ile daha fazla öğrenciye ulaşmayı hedefliyor...

Tarsus Park Konutları tanıtıldı!

Kulak İnşaat yeni projesi Tarsus Park Konutları'nın tanıtımı gerçekleştirilen iftar yemeğinde yapıldı.

Kulak İnşaat'tan Tarsus'a 456 konut ve işyeri geliyor!

Konut inşaatı, iş merkezi, otoyol, askeri tesis, otel, hastane, okul, prefabrik konut, yüzme havuzu, toplu konut, alışveriş ve spor merkezi gibi alanlara yoğunlaşan Kulak İnşaat, bugüne kadar 4 milyon metrekarelik alanda, 40 binin üzerinde konut üretti.

Tarsus Vuslat Meydanı için çalışmalar başladı!

Duatepe Mahallesi’nde Kleopatra Kapısı yanında bulunan alanı inceleyen Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, yeni meydan için önümüzdeki günlerde yıkım çalışmalarının başlanacağını belirtti.

Tarsus İbrişim Mahallesi'ndeki okul çok amaçlı tesise dönüştürülecek!

Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, İbrişim Mahallesi'nde taşımalı eğitimden dolayı kapanan ve atıl halde duran okulu çok amaçlı tesise dönüştürecek proje için kolları sıvadı.

Tarsus'a 3 yıl içinde 30 milyon TL'lik yatırım yapılacak!

Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, 3 yıl içinde 300 milyon TL'lik yatırım yapmayı ve yaptırmayı planladıklarını söyledi. Şevket Can, yapacakları projeleri anlattı ve fikir alışverişinde bulundu.

Tarsus Yenice'ye semt pazarı inşa edilecek!

Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, Yenice Mahallesi’ni ziyaret ederek, bir dizi incelemelerde bulundu. İlk olarak eski belediye binasını inceleyen Başkan Can, yapacağı hizmetlerin yerlerini gezdi.

MESKİ Tarsus'ta isale hattını yeniliyor!

MESKİ, Tarsus'a bağlı Alibeyli ile Çiftlik mahalleleri arasında bulunan, zaman zaman meydana gelen arızalardan dolayı su kaybına ve su kesintilerine neden olan isale hattını yeniliyor.

Tarsus Yeni Mahalle'de dönüşüm toplantısı yapıldı!

Kentsel dönüşümle ilgili Semt Pazarı’nda Mahalle sakinleri ve müteahhitlerle toplantı yapan Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, Yeni Mahalle’nin hakkettiği konuma gelmesi için herkesin üzerine düşen görevi yapmaya davet etti.

Tarsus'taki kentsel dönüşüm halka sorulacak!

Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, ziyaretlerinin yenisini Yeni Mahalle'de yaptı. Can, kentsel dönüşümle ilgili mahalle sakinlerinin fikirlerini alacaklarını kaydetti.

Kulak İnşaat Körfez'de 5 ayrı otel için de sözleşme aşamasına geldi!

Kulak İnşaat, Körfez bölgesi için lüks otel inşasına başlıyor. Abu Dhabi'deki otelinin yapımına başlayan Kulak İnşaat aynı bölgede 5 ayrı otel için de sözleşme aşamasına geldi.

Tarsus Tarihi Ticaret Merkezi'ndeki restorasyonda son durum!

Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, Tarihi Ticaret Merkezi Çevre Düzenleme ve Sağlıklaştırma Projesi kapsamında restorasyon çalışmalarını yerinde inceledi.Başkan Can, esnaflarla sohbet edip, sorunlarını dinledi.

Tarsus Fahrettinpaşa Okulu'nda tadilat çalışması başladı!

Tarsus’ta 22-23 Aralık tarihlerinde terör örgütü yandaşları tarafından yakılan Fahrettin Paşa ilk ve orta okulunda onarım çalışmalarına başlandı.

Tarsus'ta bu yıl dev projeler hayata geçecek!

Mersin'in Tarsus İlçe Belediye Başkanı Şevket Can, 2016 yılında önemli projeleri hayata geçireceklerini söyledi. Basın mensuplarıyla biraraya gelen Can, 2016 yılındaki projelerini tek tek anlatarak, az bütçeyle çok iş yapacaklarını belirtti.

tarsus kulak beyazkum turistik tesisleri ne zaman açılacak Haberi

tarsus kulak beyazkum turistik tesisleri ne zaman açılacak


Sorgulayıcı bireyler yetiştirmeyi  hedefleyen, hayata dönük bir anlayışla geliştirilen müfredatı ve bölgesinin tek International Baccalaureate (IB) eğitimi ile Tarsus Amerikan Koleji, ikinci 125. yılına yeni  projeler ve yenilenen kampüsü ile  giriyor. Kolej, yeni yurt binası ile daha fazla öğrenciyi dünya standartlarında eğitimle buluşturmayı, Anadolu’nun en başarılı öğrencileri için burs programları başlatarak  kaliteli eğitimin yaygınlaşmasını  hedefliyor. 


Türkiye ve bölge dışında sınır komşusu ülkelerin başarı- lı öğrencilerini de Tarsus kampüsünde eğitmeyi hedefl eyen kurum, önümüzdeki günlerde uluslararası kimliğini daha yüksek sesle duyuracak. 11 bin metrekarelik yeni  alanıyla kaliteli eğitim, konforlu  yerleşim birimleriyle beraber sunulacak. Tarihi kampüsün yanında  inşa edilen yeni yerleşim biriminde spor salonu, yemekhane, 600 kişilik konferans salonu ve kütüphane olarak restore edilen tarihi Sadık Paşa binası Tarsus Amerikan  Koleji geleneklerini...