26 / 07 / 2024

Tarsus mahallede parke taşı döşeme

Tarsus mahallede parke taşı döşeme

Mersin Tarsus'ta mahalleye dönüştürülen bölgelerde parke taşı döşeme çalışmaları devam ediyor.Belediye Başkanı Şevket Can, 2015-2016 yılı içerisinde 92 bin 222 metrekare parke taşı döşediklerini ifade etti.

Tarsus'un 4 mahallesinde dönüşüm başlayacak!

Tarsus Belediyesi 2019 yılı Haziran Ayı Olağan Meclis Toplantısı’nda konuşan Tarsus Belediye Başkan Haluk Bozdoğan, 3 yıl içerisinde 4 mahallede kentsel dönüşümü başlatacaklarını söyledi.

Tarsus'taki 3 mahallede imar planı değişikliği!

Mersin Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, Yeni Mahalle, Bağlar ve Gaziler mahallerinin imar planlarının değişeceğini açıkladı.

Tarsus'ta 5 mahallede 92 bin 222 metrekarelik yol yenilendi!

Mersin Tarsus'ta mahalleye dönüştürülen bölgelerde parke taşı döşeme çalışmaları devam ediyor.Belediye Başkanı Şevket Can, 2015-2016 yılı içerisinde 92 bin 222 metrekare parke taşı döşediklerini ifade etti.

Beykoz Paşabahçe'ye 15 bin metrekare kilit parke!

İlçe genelinde birçok mahallede yol onarım ve bakım çalışmalarını sürdüren Beykoz Belediyesi, Paşabahçe Mahallesi’nin birçok sokağında kilit parke döşeme çalışmalarını tamamlayarak hizmete açtı.

İzmir Menderes'te kilit parke döşeme çalışmaları sürüyor!

Menderes Belediyesi, Barbaros Mahallesi'ndeki çamurlu yolları asfalt kırığıyla kaplıyor. Hava şartları uygun olduğunda mahallede kilit parke döşeme çalışmaları yapılacak.

Mersin Tarsus'ta engelliler için park yapılıyor!

Mersin'in Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, Tarsus’un ilk engelliler parkı için çalışmalara başladıklarını söyledi. “Her kesime hizmet veriyoruz.” diyen Can, Kırklarsırtı mahallesinde parkın inşaat çalışmasının başladığını ifade etti.

Tarsus Tarihi Ticaret Merkezi projesi turizmi hareketlendirecek!

Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, Tarihi Ticaret Merkezi Projesi'nin tamamlanmasıyla bölgenin bir cazibe merkezi olacağını söyledi. Başkan Can, esnafla yaptığı görüşmede, projenin bir an önce hayat geçmesi için destek istedi.

Almanya'da laminat parke ithalatında damping uygulaması!

DÜNYANIN en büyük laminat parke üreticileri arasında sayılan Almanya’dan yapılan laminat parke ithalatında damping uygulanmasına karar verildi.

Tarsus'ta her mahalleye taziye evi yapılacak!

Tarsus Belediyesi öncülüğünde Barbaros Mahallesi'nde cami ve taziye evi çalışmalarına başlandı. Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can projeyi yerinde inceledi.

Mersin Tarsus'ta 6.8 milyon TL'ye satılık 2 fabrika!

Mersin İli, Tarsus İlçesi'nde bulunan 2 ev ve 2 fabrika Tarsus 1. İcra Dairesi tarafından 10 Temmuz günü saat 13:40-14:50 arasında açık artırma ile usulü ile ihale ediliyor.

Veryeri Grup antibakteriyel parke üretiyor!

Ana iş kolu 70 yıldır zemin sistemleri olan İzmirli Veryeri Grup, yıl sonuna kadar 2 milyon metrekare antibakteriyel parke üretmeyi hedefliyor.

Tarsus Panaroma Evleri'de tüm daireler 4+1 olarak tasarlandı!

Mersin'in Tarsus ilçesinde inşa edilen Tarsus Panaroma Evleri, geniş sosyal donatıları ve büyük daireleriyle dikkat çekiyor. Yüksek katlı 5 blok halinde tasarlanan projede daireler genellikle oturum amaçlı tercih ediliyor.

Kentsel dönüşüm parke, kaldırım taşı, hazır beton kazandıracak!

İstanbul Büyükşehir Belediye şirketleri İSTON ve İSTAÇ AŞ'nin yürüttükleri çalışma ile kentsel dönüşüm kapsamında yıkılan binaların molozlarından parke, kaldırım taşı, hazır beton üretiliyor.

Tarsus mahallede parke taşı döşeme Haberi

Tarsus mahallede parke taşı döşeme

Mersin’in Tarsus ilçesinde belediye tarafından Büyükşehir Yasasıyla mahalleye dönüştürülen yerleşim yerlerine parke taşı döşeme çalışmaları devam ediyor.


“Belediyeler Çalışıyor, Şehrimiz Güzelleşiyor” sloganıyla hareket ettiklerini ve Tarsus’u çağdaş bir kent yapmaya yönelik olarak başlatılan bu çalışmalar hakkında bilgi veren Belediye Başkanı Şevket Can, 5 mahallede parke taşı döşeme çalışması bittiğini, 6 mahallede de devam ettiğini belirtti.


2015-2016 yılı içerisinde 92 bin 222 metrekare parke taşı döşediklerini ifade eden Başkan Can, “Kırsal mahallelerimizde parke taşı döşeme çalışmalarımız devam ediyor. Keşli, Eminlik, Karaçerçili, Simithacılı ve Çavdarlı mahallelerimizde parke taşı döşemelerini tamamladık. Çiçekli, Kaleburcu, Beylice, Boztepe, Kaburgediği ve Taşobası Mahallelerinde devam ediyor. Tarsus Belediyesi olarak tüm vatandaşlarımızla el ele, gönül gönüle vererek güzel hizmetler yapıyoruz. Yaşadığımız çevre ve mekanları güzelleştirmek, mamur hale getirmek, gelecek nesillere...