07 / 05 / 2024

tarsus osb yangın

tarsus osb yangın

Tarsus Organize Sanayi Bölgesi 'nde güneş enerji sistemleri üreten fabrikada çıkan yangın, Mersin Büyükşehir ve Tarsus Belediyesi itfaiye ekipleri tarafından yaklaşık 3 saatte söndürüldü.

Model fabrika Mersin Tarsus OSB Ağustos’ta açılıyor!

Model fabrikalar ve inovasyon merkezler i diğer şehirlerde farklı alanlarda kurulurken, ilk kez Mersin’de aynı binada yer alacak. Mersin Tarsus OSB’de temeli atılan model fabrika ve inovasyon merkezinin Ağustos’ta hizmete girmesi için gün sayıyor.

Tarsus OSB'nin temeli Mayıs'ta atılacak!

Tarsus OSB Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ruhi Koçak, Tarsus OSB’nin 1660 dekarlık ilk etap kamulaştırma çalışmalarının tamamlandığını müjdeledi. OSB'nin temelinin Mayıs ayında atılması hedefleniyor...

Gaziantep'te fabrika yangını çıktı!

Gaziantep'te 2. OSB'de fabrika yangını çıktı. 2. OSB'deki kağıt ve ambalaj fabrikasında çıkan yangına itfaiye ekipleri müdahale etti. Ekiplerin, yangını kontrol altına alma çalışmaları sürüyor.

Aksaray OSB’deki yangın söndürüldü!

Aksaray'da lastik geri dönüşüm fabrikasında çıkan yangın söndürüldü. Yangın 30 personelin katılımıyla yaklaşık 4 saat süren çalışma sonucunda söndürüldü. İtfaiye ekiplerinin fabrikadaki soğutma çalışmaları sürüyor.

Mersin'deki fabrika yangını çıktı!

Tarsus Organize Sanayi Bölgesi 'nde güneş enerji sistemleri üreten fabrikada çıkan yangın, Mersin Büyükşehir ve Tarsus Belediyesi itfaiye ekipleri tarafından yaklaşık 3 saatte söndürüldü.

Mersin'de fabrika yangını!

Güneş enerji sistemleri üreten bir fabrikada çıkan yangını kontrol altına almak için çok sayıda itfaiye ekibi müdahale ediyor. Mersin-Tarsus Organize Sanayi Bölgesi'nde bir fabrikada yangın çıktı.

Kayseri'de orman yangını meydana geldi!

Kayseri'de orman yangını meydana geldi. Çıkan yangın itfaiyenin müdahalesi ile Kayseri Organize Sanayi Bölgesine ( OSB ) sıçramadan söndürüldü. Yangında 3 bin hektar zarar gördü.

Mersin'de kız öğrenci yurdunda yangın çıktı!

Yurtta kalan 70 öğrenci tahliye edilirken, Tarsus ve Mersin Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri yangına müdahale etti. Tarsus Orman İşletme Müdürlüğüne ait arazözlerin de yardımıyla yangın 3 saat süren çalışma sonucu söndürüldü...

Mersin'de orman yangını meydana geldi!

Mersin'de orman yangını meydana geldi. Tarsus ilçesinde çıkan yangında 20 dönüm kızılçam zarar gördü. Tarsus ve Mersin Orman İşletme Müdürlüğü ile itfaiye ekipleri müdahale etti.

Adana OSB'de kereste fabrikasında yangın çıktı!

Adana Organize Sanayi Bölgesi' nde faaliyet gösteren kereste fabrikasında yangın çıktı. Özel bir şirkete ait entegre kereste fabrikasının depo bölümünde başlayan yangın kısa sürede büyüdü...

Karaman'da fabrika yangını!

Karaman Organize Sanayi Bölgesi'nde ( OSB ) faaliyet gösteren bisküvi fabrikasının deposunda henüz belirlenemeyen neden ile yangın çıktı. Çıkan yangında büyük çapta hasar meydana geldi.

Kırıkkale'de fabrika yangını çıktı!

Kırıkkale'de fabrika yangını çıktı. Kırıkkale'de bir yem fabrikasında çıkan yangında dumandan etkilenenler oldu. OSB'de bir yem fabrikasında çıkan yangında dumandan etkilenen 6 işçi hastaneye kaldırıldı...

Tire'deki yalıtım fabrikasında çıkan yangının zararı 20 milyon lira!

Sabahın ilk ışıklarıyla beraber yangının acı tablosu ortaya çıktı. Ege Bölgesi sanayi Odası (EBSO) Başkanı Ender Yorgancılar, Tire OSB 'ye gelerek, yanan fabrikada incelemelerde bulundu.

tarsus osb yangın Haberi

tarsus osb yangın


Mersin-Tarsus Organize Sanayi Bölgesi'nde güneş enerji sistemleri üreten fabrikada çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle kontrol altına alındı. 


Tarsus Organize Sanayi Bölgesi'nde güneş enerji sistemleri üreten fabrikada çıkan yangın, Mersin Büyükşehir ve Tarsus Belediyesi itfaiye ekipleri tarafından yaklaşık 3 saatte söndürüldü.


Ekipler, yangını kontrol altına almak için iş makineleri yardımıyla fabrikanın duvarlarını yıktı. Yıkılan duvarlardan ve fabrikanın girişlerinden müdahale eden itfaiye ekipleri, rüzgarın da etkisiyle dumandan etkilendi. İtfaiye ekiplerine müdahale sırasında ayran dağıtıldı.


Fabrika çalışanları da  forkliftle paketlenmiş halindeki güneş enerji sistemlerini dışarı çıkardı. Herhangi bir can kaybı ve yaralanmanın yaşanmadığı yangını kontrol altına alan ekipler soğutma çalışmalarına devam ediyor. 


Yangının çıkış nedeniyle ilgili soruşturma...