02 / 05 / 2024

tarsus sokakları aydınlatıldı

tarsus sokakları aydınlatıldı

Tarsus Sinyalizasyon ekipleri, kentin önemli tarihi mekanlarından olan ve Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından restorasyonu yapılan Saint Paulus Kuyusu çevresinde bulunan 42. ve 43. sokakları aydınlattı.

Arsa ve arazi satışları bu 5 ilde daha fazla!

Son günlerde dikkatleri üzerine çeken arsa ve arazi piyasası, Endeksa verileriyle aydınlatılıyor. Bu verilere göre, Türkiye'nin beş büyük şehri arasında arazi ve arsa birim metrekare fiyatlarının tahtı İstanbul'un oldu. İşte son dakika arsa ve arazi fiyatları, şehirler arasındaki konutların rekabeti

Altın yatırımcılarına uzman izimlerden ikaz geldi! Seçim öncesi...

Altın ve dolar piyasasında meydana gelen hareketlilik ile beraber uzman isimlerden konuyla ilgili aydınlatıcı yorumları arka arkaya yapmaya başladılar. Seçim haftasına son 5 gün kalmasıyla yatırımcılara ikazlar yapılıyor. Ünlü ekonomist yatırımcıların dikkatli olması hususunda ikaz etti.

Kentsel dönüşümde karanlık yönler aydınlatıldı! İşte merak edilenler

Kahramanmaraş merkezli depremlerden sonra kentsel dönüşüme olan ilgi oldukça yükseldi. Hukukçular, kentsel dönüşümde vatandaşların yasal haklarını yorumladı. İşte tüm detaylar...

Hisse tapulu arsa alınır mı? Müstakil ev tapusu nasıl olur? Hisseli arsalarda anlaşmazlık olursa ne olur?

Hisseli tapu sahipleri bazı detayların aydınlatılması için sorular sormaktadır. İşte bu konuda merak edilenler!

Babadan kalan miras nasıl paylaşılır? Kardeşler arası mal paylaşımı davası ne kadar sürmektedir?

Miras konusunda aydınlatılmasının istendiği bazı hususlar vardır. Bundan dolayı da mirasçılar pek çok soru yöneltmektedir. İşte o sorulardan bazıları!

Dededen kalan miras tarla tapusu nasıl alınır?

Miras konusu pek çok kişi tarafından aydınlatılmayı bekleyen bir konudur. Özellikle miras intikali konusuna dair merak edilen detaylar bulunmaktadır. İşte o detaylar!

Miras bırakan kişi sağ iken mallarını paylaştırdığı anlaşılırsa diğer mirasçılar ne yapabilir?

Miras yolu ile belli bir miktarda meblağ ve gayrimenkuller kişilere kalabilir. Bu konuda vatandaşlar bazı noktaların aydınlatılmasını bekliyor. İşte detaylar!

Hisseli tapu daire tapusuna nasıl çevrilir? Kendi hissemi nasıl satabilirim?

Hisseli tapuya sahip kişiler bu konuda pek çok konunun aydınlatılmasını istiyor. Özellikle hisseli tapuyu ayırma sorusuna dair sorular ön plana çıkıyor. İşte detaylar!

Promosyon aldıktan sonra banka değişikliği yapılır mı?

Emekli promosyonuna dair bazı noktalar aydınlatılmayı bekliyor. Vatandaşlar, “Promosyon aldıktan sonra banka değişikliği yapılır mı?” sorusunun yanıtı en merak edilen sorulardan biridir. İşte detaylar!

Mini Cooper Clubman fiyatlarında son dakika! Mini Clubman bu ay kaç lira? İşte 27 Ekim 2022 fiyat listesi...

Mini Cooper Clubman, konforlu, dinamik olarak tasarlanmış beş koltuk, aydınlatılmış iç yüzeyler ve premium malzemelerle donatıldı. Peki Mini Cooper Clubman fiyatları bu ay kaç lira oldu? İşte 27 Ekim 2022 fiyat listesi...

Aile destek parasını PTT'den nasıl alabilirim? Aile destek parası nereden alınır?

Aile Destek parasına dair vatandaşlar bazı konuların aydınlatılmasını istiyor. Bunun için de Aile Destek parasını PTT'den nasıl alabilirim? Aile destek parası nereden alınır? şeklinde sorular soruyorlar. İşte detaylar!

Mini Clubman Eylül fiyatlarında şok! En uygun Clubman kaç lira? 22 Eylül 2022 fiyat listesi...

Konforlu, dinamik olarak tasarlanmış beş koltuk, aydınlatılmış iç yüzeyler ve premium malzemelerle donatılan Mini Clubman Eylül fiyatları merak ediliyor. Peki en uygun Mini Clubman kaç lira? İşte 22 Eylül 2022 fiyat listesi...

Mini Clubman Ağustos ayı fiyatları kaç lira? Çok yönlü Mini! İşte 25 Ağustos 2022 fiyat listesi...

Olağanüstü donanımlı ve çok yönlü olan Mini Clubman, konforlu, dinamik olarak tasarlanmış beş koltuk, aydınlatılmış iç yüzeyler ve premium malzemelerle donatıldı. Peki Mini Clubman Ağustos ayı fiyatları kaç lira? Çok yönlü Mini! İşte 25 Ağustos 2022 fiyat listesi...

tarsus sokakları aydınlatıldı Haberi

tarsus sokakları aydınlatıldı

Ekiplerin, halat çekme suretiyle led sokak lambası takmasının ardından adeta gecenin gündüze çevrildiği 2 sokaktaki elektrik ücreti Tarsus Belediyesi tarafından karşılanacak. Kendi görevleri olmamasına rağmen vatandaşın mağduriyetini gidermek adına böylesi bir hizmete imza attıklarını açıklayan Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, "Esnafın ve vatandaşların yoğun şikayeti ile karşı karşıya kaldık. Bizim görevimiz olmamasına rağmen elimizi taşın altına koyduk. Vatandaşımızı ve bölge esnafının mağduriyetini gidermek için ekiplerimizle çalışma yaptık" dedi. 


Sabah...